| Yazar |
Mesaj |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Faneti fetisizm i simgiliyen sayfa, herkez hür sekilde ayak ve el fetisitligini yasiyabiliyor.. fakat fetisizim ama sirf el ve ayaga bagli bir kavram degildir.. fetisizim tutkumuzu simgeler... benimkiside ses fetisistligidir.. ses fetisitligini bir konu olarak acmisdim, bana verdigi duygulari anlatmaya calisdim... ve ses de fetisistlige de girdigi icin Fanetide sarkilar bölümü ön görüldü... belki nadir dir benim gibi ses fetisistdi olan ama tek de olsam bu bölümde bana duygular yasatan veya ses fetisistligimi yasatan sarki sözöerini zamanla burada aktarmayi düsünüyorum...
umarim bu sekilde sarkilar bölümü Faneti ile ne alaka dir düsüsnenlerin soru isaretini biraz olsun cevaplamisismdir...
saygilarimla
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| Hayirli olsun ve bu girisime inanarak seni tebrik ederim. Bir cok insanin bilmedigi ama fetis olarak algilamasa bile bildigi bu duyguyu burda canlandirdigin icin seni tebrik ederim.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Konu hisler , duygular olunca şarkıların varlığı elzemdir..
Bunu hatırlattığın için teşekkürler Sallenaz..
Şimdi bu başlığı okurken bile nice şarkı aklıma geldi, bi ara verdim söyledim bir kaçını..
Fetişizm de duygularımızla alakalı bir yandan aslında , şarkılar da öyle..İnsanı insan yapan unsurlar..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Hayırlı uğurlu olsun bu bölüm.Ses fetişistliği Sallenaz hanımın belirttiği gibi ender rastlanan bir fetiş.Ama zaman zaman benimde yaşadığım bir duygu.Bu bölüme herkesin faydalı eklentilerde bulunacağını ümit ederk hayırlı olsun diyorum.
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
Ve ilk eklentiyi ben yapmak istiyorum.beni benden alıp götüren bu şarkıyı herkesin dinlemesini öneririm.Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time To Say Goodbye
Youtube'da bu şekilde yazarsanız rahatlıkla video ya ulaşabilirsiniz.Ben bu şarkıyı dinlerken ağlamıştım.Şarkının duygulu olmasından ziyade sesin gücü ve zerafeti içimi titretmişti.
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
Sallenaz Hanım, inanın şimdi aklıma geldi. "Rihanna" nın sesini duyduğum zaman içim çok farklı oluyo, büyülenmek değil bu resmen fetiş duygularım kabarıyo. Ama sadece bu şarkıcı için geçerli şu ana kadar. Bendeki ne bilmiyorum ama sizin ses fetişisti olmanız ilgimi çekti. Şarkılarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|