| Yazar |
Mesaj |
sanalkarınca
Acemi

|
|
Arkadaşlar herkese merhabalar size kurban bayramından önce başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum
Bayramdan önceki hafta bizim ünide üst sınfların telafi haftası olduğu çin ders yoktu ve tüm arkadaşlarım bayram tatili dolayısıyla memlekete gittmişlerdi bu sebeple evde tek başıma kalıyordum.o aralar sabahtan akşama kadar sürekli internetten resim video indirip izliyordum artık o kadar azmıştımki video larda para etmiyordu artık illa canlı canlı ayak yalamam gerek.neyse napalım nedelim die düşünürken dedim ulan en iisi bi hayat kadını arayayım gelsin eve ortamda müsait zati bundan daha iyi bi fırsat bulamam herhalde.Telefonumda bu işlerle uğraşan bir kaç tane numara vardı başladım hepsini özelden aramaya 3 arayışımda telefona bi kadın çıktı ismini söylemek istemiyorum bu işlerle uğraşıyo.Daldım hemen mevzuya tabi ayak fetişti falan olduumu söylemedim neyse akşam 5 de falan yere gel dedi göndereceği bayanın telefon numarasını da aldım kapadım telefonu başladım beklemeye.Neyse lafı fazla uzatmadan devam edim tam saatinde falan yere gittim aradım telefonu velhasıl biribirimizi bulduk ara sokaklardan eve doğru giderken bir yandan da fiyat konusunda anlaşıyoruz en sonu 1 saatine 40 YTL ye anlaştık.Kadın 25 yaşlarında 165 ancak vardı boyu sanırım, beyaz tenli ayağında siyah siviri burunlu çizmeleri var ismide feraye imiş tabi bende sorduğu sorulara yanlış cevap veriyorum adım kerem matematik bölümündeyim falan filan...Ve eve geldik ben bilgisayardan bi kaç parça seçtim hafif müzik çalıyo kola çerez falan getirdim tabi o sıra biraz heyecanlıyım çünkü ilkkez bi hayat kadınına böle bi teklifte bulunucam :)kadında benim şansıma pamuk gibiydi walla sohpeti falan güzeldi neyse açıldım kendisine ayak fetişti olduumu söyledim cinsel ilişki istemediğimi sadece bana ayaklarını yalatıp biraz sert davranmasını istedim.Kadın bunları duyunca biraz şaşırdı ama sonra ikna oldu.Nasıl yapacaz falan derkene ben yere uzandım kot pantolonunun paçalarını hafif kıvırdım ayaklarında bordo renkli kalın kışlık çoraplar var o sıra o kadar heyecanlandımki bildiiniz gibi diil kalbim küt küt atıyo:)sol ayağındaki çorabı çıkardım ki ne göreyim.ARkadaşlar yok böle bi ayak yaff o gece biliyorum benim şasnlı gecemdi ama bu kadarıda olamaz parmaklar ojesiz tırnaklar çok çok hafif uzun ayaklar çizmenin içinde terlemiş baya o yüzden parıl parıl parlıyo kafamı yere koydum ayağını bastırdı yüzüme doğru ayakları o kadar temizdiki kokmuyodu bile birden kıkırkıkır gülmeye başladı tabi ben o sıra ayaklarını öle bi yalıyorumki kamera olsada biri çekse sanki ikimizde soyunuk diiliz benimde üzerimde kot pantolon var neredeyse pantolon yırtılacak yani:)neyse kadın bir yandan gülüyo bir yandan kola falan içiyo çıkardı bide siggara yaktı keyfi baya yerinde...ben kendisine birazdaha sert olmasını rica ettim.o sıra diğer çorabını da çıkardım iki ayağıyla suratıma yüklenmeye başladı bir kaç dakika yaladıktan sonra salonun biraz daha ortasına uzandım ayaklarıyla beni bi güzel ezdi yere uzanıkken o kadar tatlı görünüyorduki insan bazen nasıl böle bir işe başladığını düşünmekten kendini alıkoyamıyor geçekten güzel bir kadındı ...sonra bir ayağını karın boşluğuma diğer ayağını suratıma bastırdı daha da sert olmasını söyledim yerde tekmeledi beni biraz:)iiyiden iyiye çığırdan çıkmıştım ayağına tükürmesini istedim bir kaç saniye tükürüğünü topladı ayağının üstüne tükürdü güzelce yaladım tükürüğünü o sıra yüz üstü yattım yere o kadar sertleşmiştiki tam olarak uzanamıyodum.o sıra ferayenin ıyk kusucam falan dedi o bile beni tahrik ediyordu.neyse ondan sonra tekrar kanepeye oturdu ben ayaklarının altını üstünü parmak aralarını tırnaklarını heryerini yaladım ama öle bi yalıyorum ki şapur şuppur sesler geliyor artık.o sıra tabi zaman dolmuştu hemen kapandım ayaklarına tekrar ama ölebi sarıldımki çocuk gibi yalvarıyom kadına :)neyse oturdu tekrar işin doğrusu bende pek orgazm olmak istemiyordum çünkü gerçekten çok zevk alıyodum ondan sonra direkt ağzıma koca bi tükürük bıraktı tekrar ayaklarına yumuldum arada ayaklarıyla suratıma tokatlar atıyordu en sonunda çıplak ayaklarını aletime sürdüm ve ayaklarına boşaldım kalkıp banyoya gitti bende peşinden ayaklarını güzelce yıkadım bende iç çamaşırımı falan değiştirdim hemen gitmedin birer sigara falan içtik kendisine 40 ytl daha verdim ama gerçekten de 80 ytl ye fazlasıyla değidi...kendisini gideceği yere kadar bırakabileceğimi söyledim gerek yok dedi neyse kalktık içerde çizmelerini giymeden önce önünde diz çöktüm çoraplarını öptüm kokladım o sıra senin gibisine ilk kez rastladım ama güzeldi dedim kendisine müsait bir zamanda tekrar arayacağımı söyledim ve gitti...diğer sefere acaba webcamdan çaktırmadan video kaydı alabilirmiyim diye düşünüyorum kendi kendime ama kadın o kadar yumuşak huyluduyki o sıra salak gibi cep telefonuyla resmini çekmek isteseydim yüzü görünmeyecek şekilde izin veriridi buda benim aptallıım oldu ama diğer sefere resmini çekip o ayakları bureada yayınlayacam ...tekrar görüşmek üzere
|
|
|
|
_________________ biraz tat biraz renk...
|
|
 |
    |
 |
eXtReMe®
Fetişist

|
|
wayy...içimizden bi kişi daha muradına erdi desenize darısı diğer fetişlerin başına diyelim!!
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Yalnız yaşadığın hakikaten olağanüstübir durum, senin adına sevindim..
Bir de o kadar samimi anlatmışsın ki, resmen olayı ben de yaşadım..Anlatım için teşekkürler, skor için tebrikler..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
tozer
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Hoş bir deneme güzel bir başlangıç olmuş artık sonu gelmez bu işin bence
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
güzelmiş gerçekten...sen o kanalı kaybetme bence.....öle yerli pamuk bulmak kolay değildir çünkü.....adı feraye miydi acaba neyse bi dahaki sefere ne azından bi iki ayak resmi alsan harika olur......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
by_iskender
Fetişist

|
|
|
_________________ ayakLara karşı oLan iLgim ,, gözLerimi hayata açtığım iLk günde başLamış ve sonsuza dek devam edicektir !
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Tabii yurdum fuhuş sektörü de yakından izliyor gelişmeleri ve ''Ahh, Kaya'ya bak bee, onun yerinde ben olacaktım '' gibi tüketici talebini değerlendiriyor..
Beni tanıyan bir kadın olsa adım Giselle derdi hehalde..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
yani harika bir olay yaşantının bir kesiti ama bizle olan en güzel kesitini paylaşmışsın sağol
sevgiler............sanalkarınca
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
WORTHLESS
Acemi

|
|
 |
    |
 |
hugerock
Fetişist

|
|
Çok gzl
Devamı gelırmı acabaaaaa
|
|
|
|
_________________ hugerock
|
|
 |
    |
 |
quattro
Fetişist

|
|
| sanalkarınca tebrik ederim. özellikle ferayenin ayağına tükrmesi beni delirtti. muhteşem bi tecrübe. bana da denk gelse şöyle bi hatun keşke.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|