Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 Oca, 2007 13:25  Mesaj konusu:  Feetloves Update Ocak 2007 Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Feetloves Update Ocak 2007

Arkadaslar senenin ilk update i yapildi ve bu sefer bir yenilik daha var.
Artik "Capture, Scans, Candid and more" adindaki yeni yerimiz acildi Feetloves.com üyelik bölümünde. Ilk olarak Robert ve Terlikci2002 arkadaslarimizin calismalarai eklendi.
Robert gazetelerden sectigi güzel scanslerle zevk yasatiyor Terlikci2002 ise yollardan yaptigi yürekli cekimlerle heycan yasatiyor. Bu resimler yada resimlerin bir kac örnegi forum da vardir ama en güzelleri sadece Feetloves.com da toplaniyor.

Ayrica Christie cok cekici pozlarla ayaklarini motorun üzerinde bize sunuyor. Motoru ates haline getiren simsicak resim serisi sizi bekliyor.
Carletta kölesine önce uzun topuklarini yalatiyor ardindan trample yaparak high heel lerin kalitesini deniyor sonra terli ve naylonlu ayaklarini tertemiz yalatiyor.

Bide tabi pantyhose sevenlere "Black Pantyhose part 2" eklendi ve buyrun herseyin bir kac örnekleri burda...

Image

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 05 Oca, 2007 18:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet yine güzel parox yapımlarından birine benziyor...teşekkür ederiz parox...ve emeği geçen bütün arkadaşlar...

KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cum 05 Oca, 2007 19:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eline saglik Parox Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 06 Oca, 2007 05:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Thumb Up

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 07 Oca, 2007 15:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eline sağlık Parox ben yalnız bu anasayfada olan ve yakında yayınlanacak serinin sample larına bittim diyebilirim..

Güzel iş çıkarmısşınız yine.. Ama tabii Sallenaz ile daha çok çalışma aramıyor değil insanın gözleri.. Confused

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 07 Oca, 2007 15:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eline sağlık parox, umarım emeğinin karşılığını alırsın Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Oca, 2007 12:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkasi gelecek tabi...Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Oca, 2007 15:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gelsin tabiki de Very Happy Bekliyoruz dört gözle Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 09 Oca, 2007 19:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bekff demiş ki:
Gelsin tabiki de Very Happy Bekliyoruz dört gözle Smile

Grin

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 10 Oca, 2007 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter demiş ki:
Eline sağlık Parox ben yalnız bu anasayfada olan ve yakında yayınlanacak serinin sample larına bittim diyebilirim..

Güzel iş çıkarmısşınız yine.. Ama tabii Sallenaz ile daha çok çalışma aramıyor değil insanın gözleri.. Confused

gözlerin ariyor ama mumlarin önünde yatan sence bayan kim acaba?... Mr. Green

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Oca, 2007 05:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gözler bozuk biraz galiba Wink

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 13 Oca, 2007 15:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok zaten ben onu gördüm de o yüzden DAHA ÇOK çalışma dedim..

( Binlerce dansöz var..) Smile

Hem gözlerim kartal değil ama kanarya kadar da keskindir.. Hem benim fikrim geldi de o mesajda ona altyapı hazırlamıştım..

(Daha ne kadar kıvırabilirim diye merakımdan yazıyorum sırf) Smile

Sallenaz kendi başına bir siteye sahip olmalı bence..

(Sonunda bağladım) Smile

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 Oca, 2007 05:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyi bağlamışın ama.....olmuş......

Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Oca, 2007 12:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile Oda yakinda olacak...

hugerock
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 16 Oca, 2007 13:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Idea

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıhugerock kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |