| Yazar |
Mesaj |
aria
Acemi

|
|
| aranıza yeni katıldım herkese selam
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| Hoşgeldin aria.. Cool'un dileklerine katılıyorum..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Slm aria ama keşke avea diye alsaydın nicki dicem ama iğrenç ötesi bir espiri olcak Soğuk olan ortamda kutup rüzgarları estirceğim için demiyorum
Hoş geldin aria (arianın ne anlamı olduğunu biliyorum beyler yani tek tel şirketi olmadığını ve anlamlarını bilyiorum şimdi dexynin sözlük modu tutar fln )
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
Bu arada söyliyeyimde BDSMTurk tede nokia diye sevdigim bir arkadaşımız var...
Ben hiç espiri yapmayayım
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
| Bu arada ben ciddiyim şaka yapmıyorum (:
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
hayırlı bir forum üyeliği temenni eder aynı zamanda bu vesile ile yukarıdaki muhabbete bir son vermiş olmayı dilerim......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
| Tom Ford demiş ki: | yukarıdaki muhabbete bir son vermiş olmayı dilerim...... |
Neden
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Espiri yasağı gelmiş olabilir siteye
Bide cool espiri dibe vurmuş derken rüzgardan çok beni hedef aldın sanırım Ama sonuna bak "yapardım ama yapmıyorum dedim" yani espiri yapmadım
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bu sayfalar genelde şu formatta geçmeli de ondan;ben geldim-hoşgeldin....bitti.....ayrıca mesajımın odağı sen değildin......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
Şimdi durum şu şekilde olmalı.burası bilindigi üzere bir forum sitesi aynı zamanda paylaşım sitesi.
Burada yeniyim bölümünde hoşgeldin yazısı dışında birşey yazılmayacak diye bir kural hiçbiryerde görmedim.Zaten saçma olur..
Arkadaş birşey demiş bende fikrimi veya olan şeyleri söylemişim...
Yasak olan nedir kişisel sohbetler.forumda misal burada cool la ben 8-9 mesaj altalta kişisel tartışıp konuşur veya gırgır yapıyor isek o zaman DUR demenin zamanı gelmiştir...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Bir tartışma havası var ortamda ama ben fikrimi söylim yine, bencede öyle robot gibi aynı laflar söylemek saçma olur ya güzel paylaşımın olduğu bir forum burası, yeni gelenlere öyle hoşgeldin diye geçirtirirsek ne faydası olurki burda insanların birbiriyle şakalaşması vs. sıcak bir ortam yaratmazmı ?
Ben sevmiyorum öyle her gelene aynı lafı söylemeyi, bana böyle aynı şeyleri yazmak paso mesaj sayını arttırmak gibi geliyor... Resim paylaşımlarındada eğer acele bir işim yoksa (ki bu zaten 1-2 kere oldu), bakarsanız görürsünüz hep en azından iki cümlelik yorumlar yazmışımdır resimlere göre Kimseyi hedef alan bir laf değildi, kimseyle tartışma yaratmak için söylemedim, yanlış anlaşılmasın sadece fikrimi belirttim, eğer fikirlerimle fikirleri çatışan biri olupta alınan biri varsa özür dilerim, yanlış bişi söylediysem tom ford sendende özür dilerim Sadece fikrimi belirttim...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
'rüzgar' yasak filan diyen olmadı zaten.....ne şekilde olması gerektiğini ben sana söyliyim.....yukarıda demek istediğim;hoşgeldin şöle böle üzerine dönmeli muhabbet......müdahele etmesek olay baksettiğin kişisel boyuta dönüp gidecekti.....o espri yapıyo sen anlamıyosun,sen bişey diyosun o anlamıyo......olay budur.....çok da abartmaya gerek yok.....hatta işte anlattığımın dışına çıkarsa muhabbet ' hoşgeldin in' dışına görüldüğü gibi şu an yaptığımız üzere kişisel ve lüzumsuz hale döner......buydu demek istediğim.........
'bekff' arkadaşım bende aynı fikirdeyim...özüre filan hiç gerek yok......sıcak ortam onalr bunalr güzel şeylerde olay bazen offtopic leşince müdahele etmek gerekiyor......ki bu hallere gelmesin......fikirlerine görüşlerine saygımız sonsuz.....forumda genel amaçlı düzen tertibi ön plana aldık mı hepimiz için hayırlı olur........
ben bu konuyu kendi adıma kapattım........çok gereksiz uzadı......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Keep cool, keep fresh and free up your mind.
Hosgeldin aria
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
|
|