Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Hardball0
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Şub, 2007 02:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar dileklerinize aynen katılıyorum tuğçe hanıma tapılır

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıHardball0 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
estero
Atıldı
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Şub, 2007 02:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kartall1971:
"Bu hatunla" sözünle kimi kastediyorsun bilmiyorum ama eğer Tuğçe hanımı kastediyorsan, seni sert bir dille uyarıyorum.Forumda "mistresstugce" ye biraz daha kibar davranman için sana rica ediyorum.Teşekkür ederim.

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıestero kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 07 Şub, 2007 14:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.faneti.net/portalxl/ftopic4537-60.html

Yukariya kopyaladigim linkte gerekli uyarilar yapildi, bu konunun kapanmasini rica ediyorum.

Cool

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Nelio
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Şub, 2007 15:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tuğçe hanım mükemmel fotoraflar gerçekten,çok teşekkürler

Boğa Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıNelio kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
kartall1971
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Şub, 2007 02:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşım ellerine sağlık senin yerine ben olmak isterdim banada bir şans verirseniz sevinirim sayın tuğçe hanım

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıkartall1971 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Hardball0
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Şub, 2007 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok zor ama ne diyeyim tuğçe hanımı çok kızdırdın çünkü

İkizler Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıHardball0 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 10 Şub, 2007 13:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

son resimler yine muhtesem.. paylasimlarariniza cok tsk ederim.. Thumb Up

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
okancintan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Şub, 2007 20:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya tuğçe hanım ayaklarınız kadar iç güzelliğinizde varmış yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla bu ikisi birleşincede muhteşem oluyorsunuz keşke izmirde otursaydınız kesin sizi bulmaya çalışırdım sizi çok sevdim tşkler

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıokancintan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Şub, 2007 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkür ederim!..

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
ag095
Acemi
Acemi

MesajTarih: Sal 20 Şub, 2007 23:45  Mesaj konusu:  emeğe saygı Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

efendimiz tuğçe hanımın bu muhteşem ayaklarını bize sergilediğinden dolayı kendisne huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyorum. gece gündüz yaz kış demeden emek harcıyarak bizlere bu muhteşem ayaklrını sergiliyor tekrar saygılar efendim .

Çevrimdışıag095 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
poison
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Şub, 2007 23:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya çıkıcam forumdan çıkamıyorum...!
kız arkadaşım gelicek hazırlanmam lazım ayrılamıyorum sitenin başından....!
Sorarım ben size işi gücü bıraktırdınız bana...!

Başak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıpoison kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
poison
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Şub, 2007 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ateş bastı beni ...........!

Başak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıpoison kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Şub, 2007 14:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

poison demiş ki:
ya çıkıcam forumdan çıkamıyorum...!
kız arkadaşım gelicek hazırlanmam lazım ayrılamıyorum sitenin başından....!
Sorarım ben size işi gücü bıraktırdınız bana...!

üzgünüm paison,zamanını almak istemezdim!.. Lol

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
nylonçorapfetishi
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Şub, 2007 16:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ismim semih clipler tek telimeyle muhteşem akıl vermek gibi anlamayın kesinlikle ilk klipte tuğçe hanım ayakkabıları çıkarıp çorapladevam etseydi daha muhteşem olurdu diye düşündüm ama bütün clipler yinede muhteşem lütfen devamını bekliyoruz biz nylon çorap fetişistlerini de lütfen unutmayın tuğçe hanım çok teşekkür yeniden

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışınylonçorapfetishi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
okancintan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Şub, 2007 23:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sende haklısın çorap fetişisti ama bana ne demeli 3 katagori ayakkabı çıkacak ,çorap çıkacak ,çıplak ayak kalacak bende bunu istiyorum sıramı bekliyorum tşkler

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıokancintan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |