| Yazar |
Mesaj |
ayakkolyesi
Royal Üye

|
|
bozkurt kardeşim bende senin bu mesajını anlamadım çünkü bursalısın ve bursalı olan herkesin hatta olmayanların bile bursaspora sempatisi vardır çünkü 4 büyüklerin en az 2sini sollayan bi taraftar kitlesine sahipler ve bu ortalama seyirci saysınada yansıyıp en çok seyirciye oynayan ortalamasında bursayı 3.sırada göstererek tecillendi
bi bursalı olarak en azından bu sene 1 kere maça gitmişsindir bursada(eğer futbolu seviyosan sevmiyosanda bu sözlerimi görmezden gel)maça gidincede ankaragüçlü taraftarı görüp onların neden ankara gücünü bu kadar sevdiklerin anlayabilirsin aynı mesele izmirdede istanbuldada mevcut ankaragüçlü taraftarın ilk 3 kaygısı yok onlar başarı odaklı diil başarıda tabiiki mutlu olurlar ama başarısızlık onları takımından ayıramaz aynı bursa taraftarı gibi(tabi bence bursanın yarısı olamazlar) çünkü bursa bambaşka bi diyar futbol olarak sevmemek elde deil
|
|
|
|
_________________ ÖLÜM HER AKLINA GELDİĞİNDE AH EDİP VAH EDİP İNLEME
BU HALİNLE TANRIYI İNCİTMİŞ OLACAKSIN
ECEL KAPINA GELDİĞİNDE EVİ TELAŞA VERME
O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN
|
|
 |
     |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
ne kırmızıdan
ne siyah
vaz gecer deli gönül yoff
|
|
|
|
     |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| sevgili hayyamcım bir gs'li olarak seni sonuna kadar destekliyor ve tebrik ediyorum...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
gerci bu mesaja alınmaz orki yoff
kupayı alır bi kutlama yaparım ben yoff
|
|
|
|
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| evet kutlariz bu vesile ile......gerci bi matik adami olarak gsnin dewamini siterdim bu kritik donemde bi fazla macin getirecegi yorgunluk,ceza muhetmel sakatlik falan filandan dolayi ama neyse.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
başka bahara kaldı
kayserili arkadaşları tebrik etmek lazım..
|
|
|
|
     |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
yeni tur yeni şans diyelim....
taraftar cekmek için formamı dagıtsam ...
hep merak ederim neden şampiyon olmuş bi takım tutar cogunluk ...
sevdamız kırmızı siyah
|
|
|
|
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Benim Fenerbahçe'yi tutmamda en önemli etken F.B'nin şampiyonlukları, başarıları değil Kadıköy'ün benim doğup büyüdüğüm ve çok sevdiğim bir semt olması, ömrümün ilk yıllarından liseye kadar kuşdili caddesinde, daha sonraysa hasırcıbaşında yani stadın dibinde olan evlerde yaşamam olmuştur. Buna çocukluk yıllarımda semtimizin insanı olan eski futbolcularımızdan mehmetçik lakaplı Basri Dirimlili ve Kadıköy'de herkesin Melih amcası olan yine eski F.B'li futbolcu Melih Kotanca'yı ailece yakından tanımamızı da ilave edebiliriz. Allah ikisine de rahmet eylesin. Yani herkes başarılı mazisinden dolayı tutmaz takımını. Benim gibi istisnalar çoktur. Cumhuriyetin ilk yıllarında kulüp tutma olayı halkın yaşamına bir öncelik olarak girdiğinde insanların çoğunlukla İstanbul takımlarının taraftarı olmalarının ana nedeni İstanbul takımlarının cumhuriyet öncesinden kurumsallaşmış bir maziye sahip olmaları ve ulusal kurtuluş mücadelesine aktif bir şekilde katkı sunmalarıdır. (Fenerbahçe'ninkiyle diğerleri kıyaslanamaz.). Bu sebeplerle daha köklü maziye sahip olan İstanbul kulüplerinin bu köklü mazilerini sportif başarılarla da perçinlemelerinden dolayı insanımız çoğunlukla onlara gönül vermiş ve bu durum kuşaktan kuşağa aktarılmıştır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Yanlız bu başlık eneteresan bir başlık. Sadece G.Birliği değil acaba Kocaelispor'lu, Bursaspor'lu filanda mı yok bu forumda?.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
|
     |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| Alıntı: | | Yanlız bu başlık eneteresan bir başlık |
heralde yofff....enterasan başlıkların adamı açmış bu başlığı yofff....
en büyükkkkkkkkk !!!!!!!!!! gençlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!! yofff
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
|
     |
 |