| Yazar |
Mesaj |
rough
Tecrübeli

|
|
| onceden her girdigimde beni foruma baglayan guzel cliplerle karsilasiodum artik bunlardan eser kalmadi. faneti bitiomu artik bu kadarmiydi clipler bu kadar miydi kaynaklar uzun zamandir yeni bisiler goremiorum acaba ben mi yaniliorum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Her girişinde bir şeyler görmek istiyorsan diğer insanlar girdiğinde yeni bir şeyler görebilmeleri için sen de katkıda bulun! Hazır yiyicilik yapanlardan nefret ederim! Sen buraya girdiğinde klip bulamıyorsun diye forum biter diye bir şey yok! Anladın mı arkadaşım? Git biraz katkıda bulun. Mesajlara yorum yap. Bir şeyler kat bu foruma ondan sonra forumun bitip bitmeyeceğinin kritiğini yap!...
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
BOMONTİ SERT YAPMANA GEREK YOK O KENDİ DÜŞÜNCESİ SEVMEENDE SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASIN KARDEŞİM BU BİR 2.Sİ ROUGH YADA AZDA OLSA HAK VERMEK LAZIM DEĞİLMİ HANİ DOKTORLAR HANİ ZOMBY LER HANİ ULANKURPALAR HANİ AHMETHASSANLAR BU ARKADAŞLARIMIZI BELKİ 3-4 AYDIR GÖREMİYORUZ GÖREMEME NEDENİMİZD BELLİ DEĞİLMİ FORMUN TADI TUZU OLAN YASAKLARIN KONMASI NEYSE NE İŞTE......... AMA KATILIMCIDA OLMAK LAZIM BAKIYORUM ŞÖYLE HER GİRİŞTE AYNI KONULAR ARALIKLARLA YÜKLEDİĞİM RESİMLER 24 SAAT AFUYSALIN KLİP RESİM YÜKLEMELERİ HER YENİ FORUM AÇILIŞINDA AÇILAN YOK ÖĞRETMENİNİZLE ANILAR YOK İÇİNDEN YENİ ÇIKAN BİR AYAK ÇORAP KOKLADINIZMI BAŞLIKLARI HANİ NE DİYİM SANIRIM BU KONUDA AÇILACAK TÜM KONULAR AÇILDI AMA ESKİ TAT TUZ YOK GİBİ BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM YANLIŞTA DÜŞÜNEBİLİYOR OLABİLİRİM BAKIN MESELA YENİ ÜYE OLAN BİR MİSTRESS SADECE MERHABA DİYİYOR VE ARDINDAN SAYFALARCA SALDIRIYORUZ MERHABA MERHABA DİYE AMA KATILIMINA BAKTIĞIMIZDA SES SEDA YOK HATIRLARMISINIZ DOKTOR BU FORUMA KIZ ARKADAŞINI DAVET ETMİŞTİ ETMİŞTİ DİYORUM SAĞOLSUN Bİ ARA BÖYLE Bİ GÜZELLİK YAPMIŞ VE ONUNDA KATILACAĞINI SÖYLEMİŞTİ..........? LAFIM SANA DEĞİL DOKTOR SADECE ÖRNEKLEME ADINA YAZDIM ..HANİ İNSANLIK HALİDİR İŞ GÜÇ FALAN FİLAN DİYORUZ AMA BİLİYORSUNUZ ELİT Bİ AZINLIĞIZ BİZLER.. BİRBİRİMZE BU İNTERNET MUCİZESİ OLMASA NE TANIR NE SOHBET EDER NE TANIŞIRDIK ONUN İÇİN SON SÖZÜM BU FORUMDA BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM AMA RESİMLERLE AMA VİDEOLARLA AMA SOHBETLERLE AMAAMA V.SSS SAÇMALADIYSAM KUSURA BAKMAYIN
SEVGİLER........................
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
Bir forumu sadece klipleriyle mi eleştiriyorsun? Sana katılmıyorum.
İlk olarak klip olayına cevap vereyim, birçok yeni resim ve klip ekleniyor foruma. Hatta ben hepsini takip bile edemiyorum. 20 mesaj yazmışsın, bu yılın şubat ayında katılmışsın. Böyle bi sitem etmek için forumda fazlaca yenisin. Böyle bir eleştiri yapman için, senin de fazlaca birşeyler katmış olman lazım foruma sanırım? Ama bakıyorum youtube dan birkaç link ve ayrıca bir link paylaşımı dışında hiçbir paylaşımın yok.
Burası bir paylaşım forumu. İnsanların paralı üye olup da, başka insanların onlara hizmet ettiği bir yer değil. Hepimiz elimizden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyoruz. Bunu beğenmiyorsan, kimse sana burda zorla kal demiyor.
Ayrıca ben tam tersi olarak, forumun çok iyiye gittiğini düşünüyorum. Ne zaman girsem, onlarca paylaşım var. Birçoğuna bakamıyorum bile. Ve her geçen gün paylaşım artıyor. Portal harika gidiyor. Her girdiğimde yeni bir haber var. Yeni resim ve klipler ekleniyor. Faneti Lady'leri var. Her biri, bizimle çekimlerini hiç bir kar gözetmeksizin paylaşıyorlar. Bu gibi bir çok olumlu olay var sitemizde. Lütfen sen de olumlu bakmaya çalış ve sitemizi geliştirmek için elinden geleni yapmaya çalış. Eleştiri yapmak kolay olanı, önemli olan birşeyler katmak değil mi?
Bu arada konu yanlış yere açılmış. Moderatörler uyumayın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
PJ birdek senin yorumunun bir kısmını okudum o kadar biraz üstten baktım mesajlara vaktim yok ne var ne yok diye bir bakim dedim çıkmam lazım çünkü birazdan polmen, bomonti ye hak vermemişsin ama ben ilk cümlesini okudum gayet haklı bence aşırı derecede bir paylaşım var burda bence paylaşımın son dönemlerde azalması (multimedia olarak tabi) birazda artık mümkün olan herşeyin paylaşmak istenmesi ve paylaşılması yani bir sürü video var burda resim var ama en önemlisi burdaki dostluklar bir çok kişi ortak iş yapıyor burdakilerle bir çoğu tanışıyor videoda bunun somut şeklidir sevindirme boyutudur Atıyorum sen anneni veya babanı çok seviyorsun ve küçüksün annen sana harçlık veriyor bu harçlıklar sevgi oranını değiştirirmi ? her zaman annen veya baban sana para veremez zaman gelir maddi durumu kötüdür sen annene dermisin artık beni sevmiyormusun anne oğul ilişkimiz bitiyormu diye ? Burda o kadar video varki koyulanların yarısını indirmemişimdir ben tek video konduysa indirmişimdir ama 2 video falan konulunca zaman zaman indirmediim oluyor... Burda videoların paylaşıldığı konulardan daha değerli olan konular vardır görüşlerin paylaşıldığı konular. Üyeyle başka bir üye arasındaki ilişki abi kardeş abla kardeş durumundadır birbirini tanıyan üyeler arasında videoda veya paylaşımlarda onları mutlu etmek için verdiğimiz küçük hediyelerdir... Bu paylaşımların azalması kimsenin sevgisini değiştirmez faneti bitse gelen üye sayısı azalırdı ve paylaşım en düşük noktaya gelirdi ama çok büyük paylaşım devam ediyor fanetide... Kimse kusura bakmasın isteyen bana kızsın isteyen bağırsın ama 9 Ay içinde 20 Mesaj Yazmış biri gelipte bize neden paylaşım yapmıyorsunu faneti bitiyormu diyemez ! bunu bir bomonti söyler PJ söyler Dexy söyler vs. o zaman bu tepki verilmez ama paylaşım düşükken gelipte bizlere hesap soramassın sen gel bütün videoları indir (yani video fln bitti dediğine göre indirdin hepsini) hel tüm multimedia içeriği elinden geçir 20 mesaj yaz sadece sonrada eee beyler bittimi öldünüzmü faneti bitiyormu hani videolar gibi laflar et bize he ? kimse kusura bakmasın ben bunu kabullenmem yaw
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
FN

|
|
polmen fırsat kolluyorsun gibi hem büyük harfle neden yazarsın okuma özürlü değiliz hiç birimiz
rough bu tür bir açarak bencilce davranmışsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte yazsam ne anlarsın?
|
|
|
|
_________________ aklınızda kalmasın, gizlice bana fısıldayın
|
|
 |
      |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
| fetisnagme fırsat falan koladığım yok sadece yeni olan bir arkadaşımız rough un o kadar üzerine gitmememiz gerektiğini düşünüyorum artı neye fırsat kolladığımı anlamadım halen bahsettiğin olay yasaklanan şifreler kısmıysa işim olmaz zaten yasaklanmadımı yasaklara uyuyoruz işte artı elimde olmadan büyük harfle yazmışım bunda ne kötülük varki bi benmiyim koskoca forumda biyik harfle yazan suçlu biz olduk yaaaaa aman bi daha kimsenin topiğine kolay kolay yorum yapmam olur biter... rough un düşüncesine olumsuz bakanlara ın de bana niye out her türlü eleştiriye açık bi ortam değilmi burası fetisnağme.... artı ben onu savunmadım sadece kendi düşüncelerimi söyledim genel manada yorum yaptım görünen köy kılavuz istemez ....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Duygusal30
Usta Yazar

|
|
Ya bu göreceli bişey kimi arkadaş video resim için girer kimi ise bu platformun büyüsü için (mesela ben)
Tartışmalar, fikir beyanları, mantık yürütme vb şeyler çok güzel bu forumda.
ben bunun için giriyorum. Tom ford olsun bekff olsun dexter olsun bomonti olsun fikirle ilgili bi konu açılınca bu insanların (nickleri aklıma gelmeyen diğer aktif akrkadaşlarında) yazılarını okudukça mutlu oluyorum. bilgi sahibi oluyorum.
herkes kendi düşüncesini yazıyor. benimde düşüncem bu
sadomadocu birisi bu foruma girerse bencede tat bulamaz forumun sonu gelmiş der. fikir arayan biri demez mesela çünkü fikir mantık bol.
sonuc itibariyle; ihtiyacın olan videoları bulamamak forumun sonunun geldiği anlamına gelmez.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
footworship
Fetişist

|
|
| rough evet dostum galiba öyle önceden bende devamlı girmek istiyordum ama şimdi girmesemde olur diyorum
|
|
|
|
|
|
 |
         |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Kim nederse desin kardeşim hiç video bile olmasa ben hergün giriyorum...
Mesajlarıma bakın hergün mesajım var arada giremiyorum tatilde oluyorum şehir dışında falan olabiliyorum ondan giremiyorum ama müsait ortam varsa her zaman giriyorum... İlla size birşey vermesiylemi ölçüceksiniz o forumu ? Önemli olan ordaki duyguların paylaşımıdır her gün bu siteye 100'den fazla mesaj geliyorsa bu forumun ömrünün çok yüksek olduğunu gösterir...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
tamam bekff bişey demedik kızma hemen kardeşim ama olumlu eleştiriler yanında olumsuzlarda olucak onun için hemen vurup kırmayalım bu kardeşlerimizide 20msj atmış olabilir işten güçten belki giremiyor fazla katkıda bulunamıyporda olabilir boşver bu herkesin düşüncesi sevmek zorunda değilsin ama saymak zorundasın
sevgiler.................
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| olumsuz yapılmış olan eleştirilere aynen katılıyorum desem daha yeridir.Bu şekilde bir topic açan birisinin de birtakım katılarda bulunması temennimdir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
Forum yerinde duruyor,ancak hikaye ve özelliklede capture bölümünde biraz geriledik gibi,kimseyi eleştirmek durumunda değilim ama arkadaşlarımızın bende katkı yapmasını bekliyorum,yani gereksiz yere on kere aynı başlığa teşekkür edileceğine bir kere edilsin diğer mesajlardada foruma katkı sağlanmaya çalışılsın,yani sürekli sağol,teşekkür ederim diyerek 500 mesaj yapanlar var,biraz daha katkı arkadaşlar lütfen illaki süper bir şeyde beklemiyorum kimseden herkes sadece elinden geleni yapsın o kadar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ilgazkula
Acemi

|
|
ben daha yeni uyeyim...bence bu forumu guzel yapan clip yada resimler degil...ayak feti$izmi ile ilgili yorum ve yazilardir...
katkilar ise her uyenin yapmasi gereken bi zorunluluktur bence...cok yakinda ben de ba$liicam...
cliplerin hepsi silinse bile girerim ve yazilarimi yazarim ben bu forumda...
sonuna kadar destek
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
bu baslagi acan bir kisi sayfanin aktif olmasa bile üyesidir.. kendi fikirlerini söylemis ve acik forumda bu da en dogal hakki... ve kendisin üzerine gidilmesini bende dogru bulmuyorum.
heleki tolaranzligini gösteren ve sayfamizin aktif üyelerinden olan Polmen arkadasimizi, fircatsicillik kollar gibi gösterilmesini yanlis buluyorum..
onun icin Polmen senden ricam bir kisinin yapdigi bir yorumla kendi yazilarindan sayfamizda yazilarina deger veren arkadaslari yorumsuz birakma
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|