Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Crazy_bird
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 09 Ekm, 2006 23:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bir an için dünyadan irtibatım kesildi ve bambaşka alemlere gittim sanki. Harkulade,mükemmel Smile Paylaşımlarının devamını dilerim Smile

Koç Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıCrazy_bird kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
_feet_
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 10 Ekm, 2006 23:22  Mesaj konusu:  Re: sallenazin yolculugu... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bir bayan bu kadar mütevazı bu kadar zevke hitab eder...bravo sallenaz...görüntüler için tşk....

alçak gönullulüğünü herzaman sürdürmen dileğiyle... Cool

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışı_feet_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
moptik
Fetişist
Fetişist

germany.gif
MesajTarih: Cmt 14 Ekm, 2006 00:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gercekten güzel resimler ellerine saglik degisik insallah devami gelir tesekkür

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışımoptik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 14 Ekm, 2006 06:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok güzel, söyleyek söz bulamıyorum....

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 14 Ekm, 2006 15:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Vallahi süpersin sallenaz resimlerin 1-2 si dışınta hepsine baktım bakmadıklarımada şimdi bakıyorum ayrıca feet kardeşimede katılıyorum Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
agro
Fetişist
Fetişist

france.gif
MesajTarih: Cmt 14 Ekm, 2006 19:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesekkurler ...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Cmt 21 Ekm, 2006 13:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu kadar güzel sözlere ne diyecegimi bilemiyorum...yapilan calismalari begendiginizi bilmek desteginizi hissedmek beni bu yolda devam edmeye mutive ediyor... onun icin herkeze yorumlari icin tessekkür ederim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Ekm, 2006 21:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz hanım, sizde bi çekicilik var, fetiş alemindeki diğer bayanlardan farklı kılıyor sizi sanki. Veya ben öyle anlıyorum. Ama bu yorumlara bakarsak, sanırım öyle gibi. Daha 1 tane olumsuz yorum görmedim sizin hakkınızda.

Harika bi çalışma olmuş teşekkür ederiz. Peçe açılmış bu sefer bakıyorum, ve de fiziğinizi daha rahat görebilme imkanımız olmuş. Ancak bence yüzünüzü hep gizleyin. Böyle çok daha gizemli ve erotik oluyo. Çalışmalarınızın devamını dilerim...

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ilgazkula
Acemi
Acemi

venezuela.gif
MesajTarih: Pts 30 Ekm, 2006 21:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayaklariniz mukkemmel ok...ama bu resimlerde daha ilgimi ceken $ey harika kalcalarinizin oldugu Wink

hayatimda gordugum en guzel kalcalar bunlar cok ciddiyim kot pantolonunuzun uzerinde dha da inanilmaz gozukuolar...

ciplak ayak + kot pantolon kombinasyonlu diger resimlerinizi de bekliyoruz guzel bayan Rolling Eyes

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıilgazkula kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 31 Ekm, 2006 00:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Açık ve duygusal konuşmak gerekirse ben ayaklar kadar saçlara da hayran kaldım.

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Per 02 Kas, 2006 18:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Laughing Laughing :lol.. harikasiniz cok güldüm bu son gelen üc yoruma, ictenliginize cok tesekkür ederim...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
crzy4feet
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 04 Kas, 2006 00:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

inanilmaz güzel ayak tabanlariniz var... gözlerimi ayiramiorum resimlerden...

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıcrzy4feet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 04 Kas, 2006 03:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Harbiden 10 numara . Wink

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
Duygusal30
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 05 Kas, 2006 03:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok yok saçlar daha güzel bence... Duygusallık katmış resimlere. Saçlar daha dikkat çekiyor bence Wink

Oğlak  Kaplan ÇevrimdışıDuygusal30 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
NetMan75
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 05 Kas, 2006 16:08  Mesaj konusu:  Re: sallenazin yolculugu... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cool Ayakların güzel olması güzel,ancak güzellik bütün olunca ,daha bir güzel oluyor

Kova Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıNetMan75 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderICQ
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |