|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
Dexter
Royal Üye

|
|
Eastanbulist; eskilerden birilerinin ( tabii Faneti Tarihi'nde Orta Eskiler oluyoruz; bir de Sacred Olds var Parox, Sallenaz,Cool, Tom Ford, Titotito, DDmale, Alsarar, FN, ve adını hatrılyamadığım ve özürlerimi ilettiğim ve Orta Eskiler sen, ben, Bekff, Orki, Robert, Bomonti, Ayaklaratapan, Ayakkolyesi (Collier) ve adını hatırlayamadığım ve sanırım oldukça ayıp ettiğim diğer arkadaşlar) sözlerini işitmek, unutulmamak hoş.. Senin açtığın başlıklar abinle alakalı, Pazar kliplerin, ahir zamanda popüler olan bu başlık hepsi bir başka idi sanki..
Ben de özelmiştim uzun zamandır yazılarını, sağolasın son zamanlarda mahrum bırakmıyorsun çokça..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
Eastanbulist, gerçekten özür dilerim senden, konu bu hatun olunca gözüm dönüyo ve aklımdan kendi benliğim bile uçup gidiyor, bu yüzden beni bi kerelik bu konuda maruz görmeni rica ediyorum
Dexy, Carbon oynamadım daha ama çok güzel diyorlar, en yakın zamanda deneyeceğim, eğer araba simülasyonu seviyorsanız bi de bu araba yarışlarını online oynamayı, size önereceğim oyun Test Drive: Unlimited, adı TDU olarak da geçiyor, araba sevenlerin bu oyunu oynamasını şiddetle ve ısrarla tavsiye ediyorum, inanın pişman olmicaksınız orda garajımda şimdiden bi Vanquish S ve DB4 GT Zagato gibi güzel parçalar mevcut Sanıyorum bahsettiğin garajdaki araba DB9, umarım bi sonraki Need For Speed'de DBS V12 de olur ama modifye etme özelliği kapalı olsun çünkü Aston'a çok gitmiyor modifye, ama NFS serilerinde Aston modifyesi olarak yarış versyonlarındaki body kitler de bulunuyor, işte onları seviyorum onu da Aston Martin Racing Green, veya Tungsten Silver'a boyarsanız..off off..Toro Red de güzel renktir, bi de Merlot Red var ama o idare eder..Merlot Red bi de BMW Z4'te var, ona çok yakışıyor bu renk, ama Aston'a gitmiyo o renk..neyse ben yine bu araba konusunda kontrolümü kaybettim..susuyorum..
Bu arada Dexy Screen Shot'larını merakla bekliyorum dostum
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Seviye 4 olduğundan polisler çok fazla sıkıştırıyorlar Cool ; Polis Departmanında tanıdıkların varsa yeni resimler gelebilir.. Tam yakaladıklarında PC'ye reset etmaktan PC delirdi..
İstediğin renk varsa söyle onu yapayım bir de.. Ama Tungsten Silver , racing Green yerine html kodu isterim..
|
|
|
|
_________________ http://dexphenomena.wordpress.com/
|
|
 |
       |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| turkish_tickling demiş ki:
|
hatun daşşş
|
:   :
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: « Önceki 1, 2
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|