Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
bootlover
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Tem, 2006 19:28  Mesaj konusu:  resimleri göremiyom Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaslar bazi basliklardaki resimleri goremiyom yardim

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıbootlover kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Tem, 2006 19:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşım 5 mesaj yazmayanlar göremez eklentileri (yani resimleri) önce 5 mesaja ulaş..mesaj sayın 5 olduğunda bütün eklentileri yani resimleri rahatlıkla görebiliceksin Smile

EDIT: arkadaşım editden önceki mesajı hemen yardım bekliyorsun diye yazdım şimdi sana bir link vericem buyur link ;

http://www.faneti.net/portalxl/viewtopic.php?t=3745

bu linke tıkla gir parox burda mesaj konusunu anlatıyor Smile bakarsan daha iyi anlarsın hem diğer üyelerimize yardımcı olan bir başlık olur bu Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
bootlover
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Tem, 2006 22:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sağol dostum yardımların için

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıbootlover kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIM
bootslave777
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 27 Tem, 2006 17:12  Mesaj konusu:  Re: resimleri göremiyom Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadasım tesekkurler bende de aynı sorun vardı halledicem umarım

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıbootslave777 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 27 Tem, 2006 22:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Birşey değil bana en iyi teşekkür sizde olanları bu forumda paylaşmanızdır Smile
Gördüğüm kadarıyla ikinizde 5i geçmişsiniz biri 5 birinizde 6 mesajda umarım arttırısınız sömürücülük yapmazsınız Smile en azından bir teşekkürü çok görmeyin paylaşım yapanlara Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
slave35
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 06:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saol kardes bende aynı sorunu yasıodum ama pek paylasım yapamıyorum cunku arkadasımın bilgisayarından giriyorum... bu yuzden bilgisayara bisey kaydedemiorum ama begendigim link fln olursa yazıorm...

Aslan Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıslave35 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
muihmmat21
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 13 Ağu, 2006 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saol dostum...

Oğlak  Bufalo Çevrimdışımuihmmat21 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
simyaci61
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 16 Eyl, 2006 03:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sagolun arkadaşlar bende aynı sorunla karşı karşıyaydım

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışısimyaci61 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ÇİKO
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Eyl, 2006 09:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

5 den fazla msj yollamama rağmen neden resimleri göremiyorumm Sad

Balık Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıÇİKO kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Eyl, 2006 13:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Razz Bak o konuda benimde sorunum var Smile
Eklentilere girince bana böyle bir yazı veriyor her seferinde ;

"You are not authorized to view, download or link to this Site."

ama araççubuğuna gidip linkin tümünü seçip enter a basınca resim yükleniyor Smile tabi biraz vakit kaybı oluyor ama ne yapalım Smile

larartist3
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 20 Eyl, 2006 04:03  Mesaj konusu:  Re: resimleri göremiyom Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesekkürler
herkese kolay gelsin

Boğa Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışılarartist3 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crazyfetish
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 06 Ekm, 2006 09:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesekkurler

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi GizliCrazyfetish kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveman1453
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 07 Ekm, 2006 01:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

çok teşekkürler açıklamaların için.

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıslaveman1453 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetlovers
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 08 Ekm, 2006 01:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tesekkürler

Kova Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıfeetlovers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
volkivolki
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 17 Ekm, 2006 08:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvallah

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıvolkivolki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |