Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 15:22  Mesaj konusu:  inferno dan hikayeler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bundan sonra hikayelerime bu başlık altında devam edicem arkadaslar.umarım beğenirsiniz yazıcağım hikayeleri

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıinferno kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 17:08  Mesaj konusu:  Re: inferno dan hikayeler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ÇILDIRIŞ(BÖLÜM-1)

O gün acildeki ilk nöbetiydi emre nin emre 26 yaşındaydı tıp bölümünü bitirmiş askerliğini yapmış 1 hafta kadar önce de bu hastaneye atanmıştı.Hastane de ayrıca Psikiyatri bölümünde okuldan sınıf arkadaşı Aslı vardı geldiğinden beri ona her konuda çok yardımcı olmuştu bu yuzden hastaneye alışmakta çok zorluk çekmemişti.Gece 3 sıralarıydı ve oldukça durağan bir geceyken ana yolda meydana gelen bir kaza yüzünden biri biri ardına yaralılar gelmeye başlamış doktor ve hemşireler bir oraya bir buraya koşuşturup bütün hastalara yetişmeye çalışıyorlardı. O sırada doktor emre ağır kanaması olan bir hastaya pansuman yapmaya çalışıyor , bir yandan da başka bir bölgesindeki kanamayı eliyle bastırıyordu.Yardıma ihtiyacı vardı. arkasını dönüp boşta olan bir hemşire aramaya başlamıştı ki koridor da yürüyen bir hemşire gördü ve hemşire hanım çabuk bana yardım edin diye bağırdı.
- üzgünüm benim alanım değil dedi hemşire ve yürümeye devam etti . Emre bi anda çok sinirlenmişti
-ne demek ilgi alanım değil çabuk yardım edin bana burda hayati bir mesele var diye bağırmaya başladı.
hemşire donuk bakışlarıyla bu konuda bir eğitimim yok dediği sırada içeriden bir hemşire koşarak emre ye yardım etti. Emre çok sinirlenmişti ama o an hastayla ilgilenmesi gerekiyordu içinden de bu işin arkasını bırakmıycam diye geçirdi.
Ertesi gün ilk işi dün geceki hemşirenin kim olduğunu araştırmak oldu. Adının Filiz ve psikiyatri bölümünde ileri derece saldirgan psikobozukluklar ve saldırgan paranoya ve şizofrenilerin tutulduğu bir bölümde hemşirelik yaptığını öğrendi. Ardından filiz hemşireyi hastane üst kuruluna şikayet etti.
Bir kaç gün sonra üst kurul filiz hemşireyi dinlemek üzere toplantı salonuna çağırdı. Emre de verilcek cezayı öğrenmek için odada kurul un yanında bekliyordu.Filiz hemşire odaya girdiğinde Emre o geceki hemşire bumuydu diye düşündü içinden. 1.72 boylarında siyah uzun düz saçları beyaz teninin üstünde masmavi gözleri ve o sert ve soğuk duruşuyla oldukça etkileyiciydi odaya giren.Filiz gayet kendin den emin bir şekilde olayı yalanladı.Filiz in savunması dinlendikten sonra Kurul yaptığı bu ihmalkarlık yüzünden ihtar cezası ve tekrarında hemşirelik görevinin elinden alınmasına karar verdi. Filiz odadan çıkarken emre nin gözlerine uzun uzun bakıp teşekkürler diyerek çıktı. Kurul salonundakiler dağılırken emre olduğu yerde kalakalmıştı o bakışın etkisinden kurtulması 10 dakikasını aldı. Odaya giderken Odasına gidip oturduğunda hala filiz i düşünüyor ve o bakışları kafasından çıkartamıyordu.Aslınında psikiyatri bölümünde olduğu aklına geldi ve aslı nın yanına gitti.Biraz sohbet ettikten sonra Filiz hakkında ne bildiğini sordu emre aslı ya.
-Filiz pek kimseyle konuşmaz arkadaşıda yok pek sanırım genelde bodrum katta hastalarıyla ilgilenir. Arada hastalar hakkında bilgi alırım ama çok da sohbetimiz olmamıştır Noldu aldığı ceza az geldi de daha da mı üstüne gideceksin diye sordu aslı emre ye
emre de
- yoo sadece merak ettim dedi ve biraz sohbet ettikten sonra çıktı odadan.Odasına giderken hala aklında o bakışlar vardı.
3 gün sonra mesai bitmiş herkes evine gidiyordu. Emre o bakışları hala unutamamış ve o gözlere bir daha bakmak istiyordu bu değişik bir histi tarif edemiyordu ama o gözler de esir kalmıştı.Birden odadan fırladı ve hastane önündeki çiçekçilerden birinden bir demet karanfil alıp hızlıca bodrum kattaki sinir hastalıkları bölümüne indi.Oldukça ürkütücü geldi bodrum kat emre ye tepede tek ampüllerin aydınlattığı koridordan geçtikten sonra büyük bir kapıdan içeri girdi sağ tarafda hücreler vardı insan çığlıkları ve inlemeler geliyordu gerçekten de ürkütücüydü. sol tarafda hemşire odası yazısını görünce hemen kapıyı vurup odaya girdi.Filiz bilgisayar başında hastaların bilgilerini dolduruyordu. Başını kaldırıp emre ye baktı ve
-Evet buyrun doktor bey dedi gayet sakin bir şekilde
-nasılsınız filiz hanım dedi emre kibar bir şekilde
-saolun siz
- bakın geçen gün yaşanalar için özürdilemek isterim , sanırım çok sinirli ve hassas davrandım dedi ve elindeki çiçekleri uzattı emre.
Filiz:
-Teşekkür ederim çiçekler için çok naziksiniz dedi ve bilgisayar a dönüp işine devam etti.Bir süre odada sessizlik hakim olduktan sonra
-Başka bir şey varmıydı doktor bey dedi filiz
Emre bunun üzerine
-şey kendimi tamamen affettirmek için bu akşam sizi yemeğe çıkarmam mümkün mü acaba dedi.
filiz bi süre emre nin suratına bakmadan bilgisayardaki işine devam etti sonra
-olabilir dedi.
Şehrin lüks lokantalarından birine götürmüştü emre filiz i çok keyifli bir yemek yemişler gülmüş ve eğlenmişlerd.Filiz fazla gülmüyordu ama gülünce de çok güzel oluyordu. Gece ilerledikçe emre filiz den giderek daha çok etkileniyordu.Harika bir gece geçirmişler Yemek bittikten sonra emre filiz i eve bırakmak üzere yola çıkmışlardı. ama filiz in tarif ettiği yolla tekrar hastaneye gelmişlerdi.
-teşekkur ederim bu gece için burda iniyim ben dedi filiz.
-Bu gece nöbetiniz mi vardı sizin dedi
-hayır ben burda kalıyorum karşılıgını verdi filiz.
filiz in anne babası yoktu yetimhanede büyümüştü ve şimdi de hastanenin bodrum katında küçük bir odada kalıyordu. Çok arkadaşı yoktu o alt katta zamanının çoğunu hastalarıyla geçiriyordu.
-Filiz karanlık hastane bahçesinde kaybolup giderken emre duyduklarından sonra bu kızdan daha çok etkilenmişti.
ilerliyen günlerde daha sık görüşmeye ve ortak bir şeyler yapmaya başladılar. Artık emre her dakikasında filiz i düşünüyor durmadan onunla ilgili planlar ve hayaller kuruyordu. En sonunda bi akşam ona olan aşkını itiraf etti ve o geceyi beraber geçirdiler.Ertesi sabah hastaneye geldiğinde mutluluktan uçuyordu.Koridora karşılaştığı aslı
-ooo bu ne mutluluk böyle emre bey dedi
-emre bir an her şeyi anlatmak istedi ama filiz in akşam dediği aramızdaki ilişki bir süre gizli kalsın lafı yüzünden bir şey söylıyemedı.
Emre o gece nöbetçiydi ve ilk fırsat bulduğu anda aşagı kata indi.
Odaya girip merhaba dediğinde filiz onun suratına bile bakmadı işleriyle uğraşmaya devam ediyordu
-Hey ben geldim slm yokmu dedi bu sefer Emre ama filiz den gene cvp yoktu.
-Ben senden ayrılmaya karar verdim dedi FİLİZ birden.
-neden noldu buda nerden çıktı şimdi dedi emre ama filiz bu sefer daha sert bir tonla.
-istemiyorum işte uzatma dedi.
emre yıkılmıştı hayatının aşkı diye düşünüyordu filiz i ama filiz bi anda kestirip atmıştı onu.İlerleyen günlerde emre uykusuz aç ve üzgün bir halde sadece filiz i düşünerek ruh gibi yaşıyordu.Neden böyle bir şey yaptığını anlamaya çalışıyor ve bir şey bulamıyordu. Odasında oturmuş bilgisayarda Filiz in resmine bakarken mailine yeni bir posta iletisi aldınız yazısı çıktı.
-ufff buda kim şimdi dedi içinden emre. iletinin kimden geldiği bellli değildi. Maili açtığında Filiz in doktor mesut la öpüşürken çekilmiş fotoğrafını gördü.Altındaki notta da TABİKİ SENDEN AYRILIR yazıyordu.Birden Elleri titremeye başlamış mantıklı düşünemez bir hale gelmişti. masasından kalkıp hızlı adımlarla odadan çıktı ve merdivenleri sinirli bir şekilde inmeye başladı.Gözlerinden adeta ateş fışkırıyordu. Filiz in kendisini kandırdığını ve dalga geçtiğini düşünüyordu. Bu düşüncelerle bodrum kata indi ve hemşirelik yazan odanın kapısını tekmeliyerek açtı Filiz oturduğu yerden kalkıp ne yapıyorsun sen diyemeden emre den yediği tokatla duvara yapıştı. O sırada yardım edin diyebildi ve peşinden bir tokat daha yedi.
-adi bir o sen diyerek bütün sinirini filiz den alıyordu ki emre odaya 2 hastabakıcı girdi ve emre yi kolllarından tutup sakinleştirmeye çalıştılar. Emre hala çırpınıyor ve filiz e tekme atmaya çalışıyordu ki Filiz çekmeden aldığı iğneyi emre nin boynuna sapladı. Sapladığı iğne de sakinleştirici değil sinir bozucu bir karışım vardı. İğnenin etkisiyle emre daha da sinirli olmuştu
-Lanet olasıca o mahvedicem diye bağırmaya devam ediyordu emre
-Hücreye götürün diye bağırdı sert bir ses tonuyla o kargaşada filiz.iki hastabakıcı zorlukla zaptettikleri emre yi boş bir hücredeki yatağa yatırıp zorlada olsa bağladılar. Filiz bu sırada doktaor aslı yı çagırmıştı .emre sinirini kontrol edemiyor bağırıyor çağırıyordu.5 dakika sonra doktor aslı geldi koşarak noldu diye sordu filiz e hemen
-efendim birden bana saldırmaya başladı benım onun sevgilisi olduğumu ve onu aldattığımı düşünüyor kafasından değişik hayaller üretiyor dedi filiz
-yalan söylüyor o aslı çabuk çözdür beni diyerek çırpınmaya devam ediyordu emre
Aslı birkaç gündür garip haraketler sezinlemişti zaten emre de biraz düşündükten sonra
-bir sakinleştirici verin ve bu gece burda kalsın yarın daha ayrıntılı inceleris diyip odadan çıktı
-napıyorsun aslı hemen çözdür beni heyyy diye bağırmaya devam etti emre.
Ama aslı çoktan gitmişti.
-Tamam siz gidebilirsiniz diye emretti Filiz hastabakıcılara. Hastabakıcılar odadan çıktıktan sonra Filiz emre nin yanına yaklaşıp eliyle yüzünü okşamaya başladı.
-Evet mailimi aldın sanırım dedi Filiz
-Emre nin birden beyninde şimşekler çaktı bu yapılanların hepsi birer oyundu beni buraya tıkmak için senin tasarladığın bir oyundu bu adi şıllık diyerek çırpınmaya çalıştı emre
-boşuna çırpınma bu bağlar çok sağlamdır diyerek gülümsedi filiz
-Ama yarın buradan çıkıcam ve sana bunları ödeticem diye bağırıyordu emre.
Filiz bir süre daha yüzünü okşadıktan sonra bu kadar emin olma belki uzun süre misafirim olursun diyerek odadan çıktı.
Her yer karanlıktı acaba sabah oldumu diye düşündü emre bir süre daha gözleri açık baktıktan sonra etrafa uyuyakalmıştı demir kapının açılma sesiyle uyandı aynı anda hücrenin ışıklarıda yanmıştı. Kamaşan gözleri görmeye başladığında Filiz i elinde bir şırıngayla odaya girerken gördü. emre nin kolunu sıyırmaya başlamıştı.
-bu da ne napıyorsun sen dedi emre
-senin halislinasyonlar görmeni ve sinirlerini kontrol edememeni sağlıyan bir ilaç yanıtını verdi filiz sakin bir tavırla
Emre çırpınıp iğneyi vurdurmamaya çalıştı ama hiç faydası yoktu çaresizdi
Her tarafı yatağa bağlanmıştı kıpırdıyamıyordu.iğne gerçektende onu başka bir aleme götürmüştü sanki . Yarım saat kadar sonra Aslı nın geldiğini gördü.Şimdi bana her şeyi anlat dedi Aslı.Ama emre ilacın etkisiyle sinirine hakim olamıyor küfrederek bağırarak çağırarak her şeyi anlatıyordu. Durmadan Filiz i öldürceğini söylüyordu. Söylediklerinden sonra ben napıyorum diyordu içinden ama ilaç onu kontrolsüz bıraktıgından bağırıp çagırmaya devam ediyordu.Aslı emre nin durumunu görünce iyice üzülmüştü arkadaşım gerçekten hasta bir anlık bir şey değilmiş diye iç geçirdi.
. Emre her ne kadar arkadaşı da olsa Aslı hastaları konusunda katı ve kuralcıydı emre yi dinledikten sonra Filiz e dönüp
-Aklından hikayeler uyduruyor ve bu hikayeleri inanip saldırganlaşıyor. Saldırgan olduğu için tedavisine bu ünitede devam edelim.6 ay gözetimimizde kalsın ve ilaç tedavisi uygulayın başhekimle de konuşucam ve hastanemiz de yatması için gerekli işlemleri başlatıcam.
arada ben de kontrole gelirim arkadaşımız sana emanet ona çok iyi bak tamamı filizcim dedikten sonra emre nin başını okşayıp canım arkadaşım ne hale geldin böyle dedi aslı. Elleri kolları bağlı şekilde ki çaresiz genç adama iki kadın da acıyan gözlerle bakıyorlardı o an.
Emre benım bir şeyım yok oyuna getirdiler beni aslı yalvarırım çıkar beni buradan o bir psikopat beni onun eline bırakma nolur yalvarırım diyip ağlamaya başladı çaresizlikten.Aslı merak etme iyi olucaksın emre dedi ve arkasını dönüp gitti. Artık çaresizdi Filiz in elindeydi. Filiz yavaş adımlarla emre nin yanına yaklastı ve
-evet artık bana aitsin emre bey bana verdirdiğin cezanın acısını hergün fazlasıyla yaşıycaksın çok sevdiğim bu mesleği senin gibi aciz bir yaratık yüzünden kaybedemem diyor bir yandan da saçlarını okşuyordu emre nin.emre nerdeyse ağlıycaktı
-bırak beni özür dilerim derken Filiz sert bir tokat yapıştırdı emre ye
-kes zırlamayı salak bundan sonraki hayatın bu bodrum katında benim köpeğim olarak geçecek alışsan iyi edersin diyip bir tokat daha yapıştırdı. Emre nin bütün vücudu korkudan titriyordu. Aslı nın elindeki şırıngayı görünce daha da çok titremeye başladı
- bu da ne gene ne veriyorsun bana dedi acıklı bir sesle.
- korkma bir çeşit sakinleştirici. Seni biraz güçsüz bırakıp karşı koymanı engelliyor dedi filiz ve iğneyi vurdu. İğneden sonra emre nin bağlarını çözerek hücreden çıktı filiz. Demir kapı gene sesli bir şekilde kapanmış ve kitlenmişti.Emre duvarın kenarına oturup titremeye başladı içinde olduğu durum psikolojini iyice bozmuştu kapıya gidip yumruklamaya başladı yardım edin diye bağırarak. Filiz odasına doğru giderken yüzünde bir tebessüm vardı. Emre kapıya vurup yalvardıkça bu tebessüm daha da çoğalıyordu. Odasına gittiğinde masasında bir kağıt gördü hastane kurulu tarafından gönderilen bir özür kağıdıydı. Emre nin akıl hastası olduğu ortaya çıkınca hastane filiz üzerindeki uyarı cezasını kaldırmıştı ne de olsa akıl sağlığı bozuk birinin sözüne güven olmazdı. Filiz kağıdı okuyunca bir kahkaha attı ve yatağına keyifle uzandı.Emre yi avucunun içine alıp bir deliğe tıkmak ve sonsuza kadar oynuyacağı bir oyuncak yapmak değişik bir haz vermişti filiz e.
[I][align=center]

Akrep Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıinferno kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 17:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eline sağlık İnferno..Yeniden foruma katılmana ve üstelikle yeni bir hikaye ile katılmana çok sevindim..Hikaye için teşekkürler..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Murat20ist
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 17:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harikasın dostum sabırsızlıkla bekliyoruz

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıMurat20ist kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
DiAblo
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 17:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok güzel olmuş.. Anlatımı çok akıcı ve konusu da çok iyi seçilmiş.. Umarım biraz biraz daha ayak fetişizme ağırlık verirsin (ki bu sadece benim dileğim seçim senindir tabi) işte o zaman tadına doyum olmucaktır.

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıDiAblo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
arasblue
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 17:58  Mesaj konusu:  Re: inferno dan hikayeler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

super olmus devamını sabırsızlıkla beklıyorum

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıarasblue kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
jdean
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 18:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

devam

Boğa Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıjdean kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slach
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 24 Haz, 2006 18:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

DDDDDEEEEEEVVVVVVAAAAAAAMMMMMMM
çok güsel abi bunu devam ettir bence dört gözle bekliyorum

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıslach kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 00:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ellerine sağlık inferno Senin hikayelere bayılıyorum ama şimdiye kadar hiçbirinin sonunu göremediğimede üzülüyorum

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 00:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sonuda sizin hayal gucunuze kalsın fena mı Very Happy

carpetbagger
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 02:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla süper teşekkürler devamını bekliyoruz

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcarpetbagger kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 15:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Vaaay be.. Yemin ederim film olur.. Devamını da saabırsızlıkla bekliyorum inferno!!

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 16:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ah ah imkan olsa ne filmler çekilir ne senaryolar yazılır..

Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 16:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

neden imkan olmasın? bi kamera bi model Wink istedikten sonra her şey yapılır..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
inferno
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Haz, 2006 17:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok yani söle bi hollywood vari filmden bahsetmiştim ben Very Happy

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |