Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 14 Haz, 2006 11:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yaşım daha genç arkadaşlar. Umarım başaracağım. Dediğim gibi kamera işini felan hallettim bile. Bir yakınım sağolsun oldukça kaliteli bir kamerasını istediğim zaman kullanabileceğimi söyledi. Maket işi hiç sorun değil benim için el becerim çok yüksek. Ama işin en zor kısmındayım. Kendisi ve ayakları güzel bir bayan. Hiç yoktan kendisi güzel bir bayan. (Çıplak ayakla çekmem bende gerekirse. Mr. Green ) Bakalım çevremdeki kişileri etüt etmeye başladım bile. Ufak yalanlarla bu konuyu onlara açacağım ve tepkilerine bakacağım. Mesela "Dün gece bir rüya gördüm. Rüyamda ben küçülmüştüm. Sende beni deli gibi ezmek istiyordun. Kabus gibiydi!" diyerek karşımdakinin tepkilerine bakacağım. Aldığım tepkilere göre olmazsa artık birine durumu anlatacağım.

Birde eğer bu sitede bu işi yaparım diyen bir bayan varsa benle irtibata geçsin. (Düşük bir ihtimal olduğunu biliyorum.)

Bu arada desteğiniz ve bana inancınız için sağolun arkadaşlar...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
markava
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Çar 21 Haz, 2006 01:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

harıka ama devam etsın degılmı

Yay Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışımarkava kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Haz, 2006 13:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Harikasın kardeşim. Giantess olayı cidden müthiş. Umarım istediğin arzuların da gerçek olur. Başarılar diliyorum...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 01 Tem, 2006 16:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çok sağolun ufaktan ufaktan kızlara çıtlatmaya başladım ama aldığım tepkilerim henüz olumlu olduğunu söyleyemeyeceğim. Güvendiğim dağlara kar yağdı atasözü doğru çıktı. Artık sıradaki atasözüm ummadık taş baş yarar...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 02 Tem, 2006 03:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Senin sağlam projen-dekorun-kurgun-senaryon olsun..Filmde oynatacak kız her daim bulunur bence..

Kolay gele; Flash..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Tem, 2006 12:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla zaten önceden yazdığım hikayeler vardı. Zaten eğer şehir yıkmalı bir film olursa pek hikayeye gerek olmaz. Ama merak etmeyin yeterki kızı buliim ben 5 dkda yazarım senaryoyu. Şimdi gözüme yeni birini kestirdim. Bir denk getirsem çıtlatcamda. Bir denk gelmedi gitti...

superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Tem, 2006 20:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vallahi yazar gibisin flashfetiş ne diyim böle şiddetli olaylara fazla karışma yaw Laughing şehir yıkma falan, şehirde anarşi yaratıcam diyosun illaki Mr. Green

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Tem, 2006 22:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yakarım, Roma'yı da yakarım...

superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Tem, 2006 23:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FlashFetis demiş ki:
Yakarım, Roma'yı da yakarım...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin Bad Grin

Akşam akşam koptum yaw inşallah hep ezilirsin Ayrıca kim tutar seni

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Tem, 2006 13:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kim tutar? Tabii ki kimse tutamaz...

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Tem, 2006 13:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece gtscilere değil banada hitap ediyor Very Happy güzel resimler valla teşekkürler...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Tem, 2006 22:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gtsleri çok sevmememin sebeplerinden bir tanesi gerçekçi olmayan konuların yer alması.Şöyleki yapma olan gts çeşitlerini sevmem ama sevdiğim çeşitleri yok değil.gts crush a bayılırım desem yeridir.Çünkü normal crushdan çok farkı yok.Maket crush (maketin crush olması gerçekçi bir olay yani somut olarak görülen birşey) Diğer tarzlarında adamı yapmacık olarak koymak hiç etkileyici gelmiyor bana Crying or Very sad

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Tem, 2006 12:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Senin düşüncendir saygı duyarım, ama beni çıldırtıyor Laughing ...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |