| Yazar |
Mesaj |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Yabancı sitede okuduğum şu habere bakın. Adamın biri arabanın altına gizleniyor. Kadın gelince ayak parmağını yalıyor kadının. Kadın onu farkedince kaçıyor. Valla yarım yamalak ingilizcem ile bu kadar anladım. Haberin tam metni:
Woman's Toes Licked By Man Hiding Under Car
POSTED: 11:55 pm EDT May 23, 2006
UPDATED: 1:33 am EDT May 24, 2006
Police in Tulsa, Okla., are searching for a man who hid under a woman's car at a Wal-Mart parking lot and then licked her toes as she loaded groceries into the vehicle, according to a report.
--------------------------------------------------------------------------------
The woman said she was at the Tulsa Wal-Mart located near 81st Street and Lewis when she felt her toes being licked.
She assumed it was a dog but when she looked down, she saw it was a man lying under her vehicle.
"I felt something lick my foot," the woman said. "I looked at him and I said, 'What in the hell are you doing?' And that's exactly what I said, 'What are you doing?'"
The culprit got up and ran away before police arrived at the scene.
The woman said the man who licked her toes is Hispanic or Indian, about 5-foot-9 and weighs 150 pounds. He was wearing a black t-shirt and blue jeans.
The victim filed a police report and a witness also saw it happen.
A Tulsa County assistant district attorney said if the man is caught, he'll face a misdemeanor charge of battery or outraging public decency.
Aha bu da linki:
http://www.local6.com/news/9264631/detail.html
Bide siz bakın istedim...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Hey Allah'ım yaw.. ne çatlaklar var şu dünyada
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| hehehe yaw buna çok güldüm hakkaten ama helal gence valla ii cesaret ister
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
GekkieD
Moderator

|
|
| way be benden delileri de varmis, hic aklima gelmemisti boyle bisey, kafam iyiyken yaparim belki birgun:)
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| GekkieD demiş ki: | | way be benden delileri de varmis, hic aklima gelmemisti boyle bisey, kafam iyiyken yaparim belki birgun:) |
ya gekkie hocam aklıma ne geldi bak hani sen merdiven kenarlarına falan pusu kurup reimleri çekiyosun ya aslında bu genç sana örnek olabilir hocam araba altında geçen ayakların fotosu nasıl olur ama???
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Giyim mağazalrındaki kabinler de olabilir.. bazıları sadece paravanla bölünüyo.. eğilip çekebilirsin
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
carpetbagger
Tecrübeli

|
|
| Bomonti demiş ki: | Giyim mağazalrındaki kabinler de olabilir.. bazıları sadece paravanla bölünüyo.. eğilip çekebilirsin |
ya yakalanırsan dururmu nasıl açıklayacaz  ama aslında yapılmayacak bişey de dğil
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Hehe bakıyorumda eklediğim haber size ilham vermiş. Artık daha iyi resimler bekleriz ...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
Ayaksızlık arkadaşın başına vurmuş walla yinede cesaretine bravo
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| güzel bi fikir bile olabilir....öp-kaç taktiği.....ulaşılamaz insanlara karşı....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Evet bu haber sayesinde potansiyel şehir sapıkları şebekemizi kuracağız anlaşılan. Hadi arkadaşlar bütün gazeteler, televizyonlar bizden bahsetmeli ...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Ne fetişler var. Günden güne yayılıyoruz sanırım
|
|
|
|
      |
 |
denizseviyesi
Tecrübeli

|
|
bi ayak fetişisti akli dengesini yitirse ne olur diye düşündüğümde aklıma gelen bişeydi bu. Mecbur kaldı belki zavallı. Bazıbayanların da çok büyük tahriki oluyor yaw.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Arkadaş ne olursa olsun böyle bir yönteme başvurmamalıydı bence. Benimde hiç tecrübem yok. Abazanın önde gideniyim, hatta atasözüm bile var: "Abaza olunmaz, doğulur!" diye ama hiç böyle şeyler denemem yani. Bilmiyorum. Adımız bu gibiler yüzünden sapığa çıkıyor zaten...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
agro
Usta Yazar