Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 04:17  Mesaj konusu: Fikir Bir fetişistin profili Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne olduğumuzu bilmemiz açısından gerek netten gerek edinilmiş tecrübelerle fetişisizme bilimsel ve duygusal yaklaşımlarda bulunalım arkadaşlar.. Hep parantez içi belirtmeye çalıştıımız bilgilerimizi daha rahat ve derli toplu olması açısından böyle bi başlığı uygun buldum aktif olması dileğiyle..

Fetiş direkt olarak cinsel dürtülerle ilgili bir konu olduundan insan yaratılışından bu yana ismi konulamasada süre gelen bişeydir muhakkak ismi 18.yy.da avrupada konulmuş.. 4 derecelendirmesi var : ilk derecesi light fetishism adı altında normal cinsel birlikteliği eğlenceli hale getirmek (üniforma fantezileri , bir tarafın baskın olması tarzında rol dağıtımları vb..) 4.de ise fetiş objenin tamamen karşı cinsin genital organının ve partnerin yerini alması durumu.. Bu günümüzde bile hala ağır bi kişilik bozukluğu ruhsal bir sapma durumu olarak tanı görüyo..

Ortaya çıkışı tamamen kişilik oluşum devresinde yaşanan olaylarla ilgili.. Kişi unutsada beyne şekil veren hormon düzeniyle ilgili normalden farklı gelişmeler söz konusu.. Erkeklerde daha yaygın olması vücutta fetişizm amacıyla çalışan hormon ve dengelerin başında testesteron gelmesi.. Gelişme çağında ne kadar çok uyarı yaşanırsa bu fetişin derecesini belirliyo ve tedavi ihtiamli yaş ilerledikçe azalıyo..

Şekil ve madde temalı olamk üzere 2ye ayıran bi tanı da var.. şekil açısından incelenirse maddenin neden yapıldıından çok ne olduu önemli (topuklu ayakkabı olması şart durumu) maddede ise ayağına ne giyerse giysinde deri olsun yada çorabın rengi isterse sarı olsun ama pamuk olsun..

Kadınların %99'unun 1.dereceden kıyafet fetişisti olduu gibi bi önerme mevcut ve incelenio.. Yatağa girdiğiniz bayanın giydiği farklı iç çamaşırları size güzel gözükebilmesinden çok kendi cinsel mutluluğunu artırmasıyla ilgiliymiş..

Fetiş dier mantık akımları gibi kişinin olgunlaşmasıyla farklı şekiller kazanır.. 8 yaşında tüm ayaklara ilgi duyan bir birey 30yaşına geldiinde sadece küçük buruşuk tabanlı oje rengi belirli ayakları beğenebilir.. Ayaklara olan ilgi deişimide muhakkaktır öpmek ve yalamak arasında bile büyük cinsel uyarı farkları oluşur..

Her kadında ayak başparmağında az veya çok cinsel uyarıcı noktalar bulunur.. Bu dürtünün gelişmesi partnerin kendiyle ne kadar barışık olduğu ve zamanla doğru orantılıdır.. ilk tecrübede sadece küçük bi hoşluk hisseden bayan yıllar sonra sırf ayağıyla orgazm olabilir.. Dar çorap giymiş veya bağlı ayağın gıdıklanmasıda onlara cinsel haz veren bi olaydır..

Şimdilik bu kadar arkadaşlar.. Size farklı gelen ve merak ettiğiniz noktaları çekinmeden burdan paylaşabilirsiniz.. Bilen bilmeyen herkes burda fikir alışverişinde bulunsun.. Zevkler bilinçli ve kontrol altında yaşandıında çok daha anlamlıdır bence.. Bunu burda başaralım arkadaşlar...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FN

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 18:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu başlık ilgi çekici olmuş

Yay Cinsiyet:Bayan Kedi GizliFN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 21:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

crossed legs önce böyle bi başlık açtığın için çok saol...cidden faydalı ve gerekli....

madem herkes istediğini,merak ettiğini soruyo.....acaba fetişizm in tedavisi varmı?....yani objektif olarak baktığımızda fetişizm psikolojik bir rahatsızlıkmı ve tedavi edilmelimi?.....

ben önceleri hatta yakın bi zamana kadar kendimi deiştirmek istiyodum....ne biliym sanki "normal" bi cinsel hayat sürmek gibi....ama farkına vardım ki böyleysem bununla yaşamayı öğrenmeliyim....ama eğer sorsalar fırsatın var seni istediğin gibi yaparız deseler kabul ederdim heralde....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fanetik
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 25 May, 2006 00:06  Mesaj konusu:  Re: Bir fetişistin profili Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet gerçekten hoş ve önemli bir konu ben de xxxx arkadaşa bi ilave yapmak isterim ama yine bilimsel olarak, şöle söleyelim, arkadaşlar fetişizm bir sapıklık olarak değerlendiriliyor evet, ama sapıklığı yanlış anlamayın Freud'a göre düşünürsek bu sapmak'tan geliyor, yani normal ve genel olandan sapmaktan,öylemiyiz öyleyiz Very Happy ancak bir fetişistin cinsel dürtüsü ile normal bir heteroseksuel'in dürtüleri arasında oldukça büyük bir fark vardır,yani gerçekleştirdiğiniz bir fetiş'in verdiği zevkle normal bir insanın aldığı zevk kesinlikle aynı değildir, maksat sex olmasına rağmen siz sex'i örneğim ayakla bağdaştırabilirsiniz. ancak arkadaşlar özünde sizin de içinizdeki sadece tek bir şey değildir, sonuç olarak sex yapma isteğidir, yani boşalma esnasında kullandığınız ürün cinsel organınızdır))bu da ki şayet öyleyse tam olarak bir sapık değilsiniz demektir, hala bir umut vardır, benim tavsiyem sadece tek bir nesneye kanalize olan arkadaşların da sex'in ileri aşamalarında farklı şeyler için kendilerini zorlamalıdır, denemelisiniz, yukarıda anlattığım gibi fetişiniz sizi normal insanlardan daha özel ve şanslı kılabilir ancak hayallerinizi gerçekleştirirken bile normal olarak tabir edilen şey için kendinizi zorlayın ve geceyi zenginleştirin, sonuç olarak normal olan da farklılık arar,size göre normal olan buysa siz de doyuma ulaşınca farklılık ararsınız Cool
[/align]

sözlerimi şu sevdiğim sözle bitirirken anafikri de vermiş olayım

fetişiniz içinizdeki ateş gibidir, kontrol edebilirseniz hiçbir zaman üşümezsiniz,edemezseniz hem kendinizi hem de çevrenizdekileri yakarsınız Doubt saygılar sunuyorum[/align]

Aslan Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfanetik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Jst_black
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 May, 2006 01:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kendin olmadan sevileceğine,kendin olarak nefret edil...

Aslan Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıJst_black kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayak-sever
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 May, 2006 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gercekten guzel bi baslik crossedlegs bilmedigimiz bazi seyleri ogrenmek acisindan faydali bence

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıayak-sever kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
network
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 May, 2006 19:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten güzel bir başlık, teşekkürler Crossedlegs. Benim bir sorum var ayak kokusu neden çok cezbedici olabilir? Tabi sorum ekşimiş peynir gibi bir ayak için değil, o kendine has aroma'dan bahsediyorum.

Kova Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışınetwork kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 25 May, 2006 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel baslık ama tabii ki yine katılım az Rolling Eyes Benim de mrk ettiğim bir kac sey war Yaz geli bahar geldi da actı güzel pabuclar Laughing Abi ben dayanamıyorum bütün acık ayakkabı giyen kızların ayakları güzel mi cirkin mi diye bakıyrum.Acaba fetişist olmasaydım sürekli kızların gögüslerine kalcalarına mı bakacaktım?Yoksa bu durum benim fetişik ihtiyaclarımı karsılayamamamdan mı kaynaklanıyor ? sizde durum nasıl arkadaslar Birde ben tedavi olmak istemem herhalde çünkü beni nasıl bir seyin beklediğini bilmiyorumZaten fanteziler olmadıktan sonra sex cok sıkıcı, rutin bişii

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
egemen
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 26 May, 2006 17:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İster inanın ister inanmayın ama güzel narin bir ayak,hoş açık bir ayakkabı fetişist olmayan insanlarında fazlasıyla ilgisini çekiyor. Kendi çevremde de bu tür hadiselere tanık oldum. Hatta dün. Fetişizmle uzaktan yakından alakası olmayan bir arkadaşımla caddede oturuyorduk. Önümüzden üç hatun geçti. Bir tanesi çok hoş açık bir ayakkabı giymişti. Arkadaşım o kızı işaret ederek ''abicim kızın ufak pembe topuklarına bakar mısın? Mükemmel. Ben böyle birşey görmedim. Isırmak geldi içimden'' dedi ve gözlerini kızın ayaklarından alamadı. Yani fetişist olmayan kişilerde güzel ve bakımlı ayaktan anlıyorlar. Ve bence hiç çekinmeden beğendikleri bir ayağı öpüp yalayabilirler. Uzun lafın kısası ayak fetişizmi bir hastalık değildir. Sapıklık asla değildir.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıegemen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 27 May, 2006 00:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

baslıgı actıgın ıcın senı tebrık edıyorum..Smile yoksa ben boyle bısey dusunuyodum..ellerıne saglık..bende bıraz daha arastırmamı tamamlayıp ,sekıllendırıp burda olcam...bu baslık umarım aktıf olur.....
saygılar.....

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 27 May, 2006 09:56  Mesaj konusu:  Re: Bir fetişistin profili Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Fetişizm sapkınlık mıdır , değil midir? Sanırım anakonu budur..ben de elimden geldiğince cevap vermek isterim bu konu ile alakalı..

Eğer normal terimini çoğunluğun tercihi olarak nitelendirirsek anormal bir durum olarak adlandırmak zorunda kalırız fetişizmi ki; bu önerme Aristo mantığından-düz mantıktan öteye geçmez..

Buna sapmak kökünden sapkınlık demek beni rahatsız etmese de genelde sapıklık kelimesi ile çokça karıştırıldığından ben faklılık kelimesini tercih ederim..Evet fetişist toplumun genelinden farklıdır..Ama farklılık ne zamandan beri tedavi edilmesi gereken bir hastalık olmuştur ki..

Eğer bir insanın kromozom yapısı mutasyona uğramışsa illa ki bu durum tedavi edilmesi gereken bir farklılıktır..Ancak farklı şekilde işleyen bir beynin tedavi edilmesi fikri Nazizm-Komunizm tarzı baskıcı rejimleri tek-tip insan yaratma sevdasından başka birşey değildir..Bu açıdan fetişist bir insanın beyni doğası itibariyle özgürdür ; genel-geçer kabullenmeleri benimsemez ; kendi varlığını sürdürebilmesi için de bu benimsememe hali bir zorunluluk kazanır zamanla..

Diğer yandan sex in üreme içgüdüsü ve neslin devam ettirilmesi isteğiyle bağlantılı olması durumu salt hayvanlara özgü bir durumdur bence..Fetişistlerin yöneldikleri fetişleri itibariyle üreme içgüdüsü ile hareket etmedikleri aşikardır; sex yapmak ve çocuk yapmanın farklı şeyler olduğunu ayırt edebildikleri kadar..

Fetişizmin kesinlikle komplex bir beyin aktivitesi olduğuna inanıyorum..Bu benim fetişist olduğum için vardığım bir kanı değildir..Nasıl ki ben matematikçileri ya da fizikçileri i.e. John Nash,Nikolai Tesla onlardan biri olmamama rağmen zeki sıfatıyla değerlendiriyorsam, ilk cümlemdeki yargının da en az bu kadar objektif olduğuna inanıyorum..Eskiden duyduğum ama sahibini hatırlamadığım bir deyiş vardı ''Köyden gay çıkar ama fetişist çıkmaz'' Bu ne köylüleri aşağılayan ne de her gayin ileri seviyede bir zekaya sahip olmadığını söyleyen bir deyiştir..Sadece fetişizm sözkonusu olduğunda devreye içgüdü gibi hayvani davranış motivasyonlarından daha fazlasının devreye girdiğidir..

Ben doğacak çocuğumun koruyucusu,aracısı bir organ olan vajinayı sulanmış bir ağızla şehvetimi söndürme aracı olarak göremem..O özel anı hormonlarımın beynimi zorlamasıyla yaşamak yerine -dünyaya benden sonra gelecek-benden bir parçanın canlı hali olacak çocuğumu gayet sağlıklı bir şekilde meydana getirebilmek için yaşamak isterim..Annelik ve babalık gibi kutsal kavramlara ulaşmamızı sağlayan o anı daha önce defalarca yaşamış olmak yerine o an heyecanlı-duygulu-anlamlı bir biçimde yaşamayı tercih ederim..

Çok daha zun yazabilirim ama uzun yazıların çokça okunmadığını ve anakonudan sapma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu bildiğimden burada sona erdiriyorum..Fetişizm sapkınlık değildir..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 02:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel bir düşünce CrossedLegs . Katılımlar umarım çok olur...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
tozer
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 05:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kesinlikle çok güçlü bir duygu fetişizm hatta zaman zaman insanı esir bile alıyor ben hatta şimdi bir yandan çalışıyor bir yandan da yazıları okuyorum başka hangi güç böyle bir şey yaptırabilir. Her neyse bende iyi bir fetişistim.
Bendeki fetişizmin kökeni bir kız arkadaşımın 6-7 yaşmıydı 7-8 miydi o civar da kafama okulda giydiği siyah naylon çoraplı ayağıyla başladı sanırım ve o gün bugün devam etti.
Fetişizmin Temelinde (daha doğrusu bendeki fetişizmin temelinde) bence kadın üstünlüğü - baskı ve basınç üçgeni yatıyor.
1- Kadın üstün varlığı öncelikle şart (burada her kadın değil baskın-dominant tipli kadın varlığı önem kazanıyor)
2- Kadının dominant yapıda olsun olmasın bir erkek üstünde egemenliği söz konusu oluyor. Örneğin toplumda ezilen grupta yer alan bir kadının dahi eline güç verildiğinde ezen safına katılması
3- Basınç ise fiziki basınç. Trample , crush veya dayak olayında olduğuı gibi.
Tabi olmazsa olması fetiş nesneleri.
Benim için sıralama yapmak güç ama
1. öncelik Sivri topuklu çizmeler ve ayakkabılar
2. Öncelik Yine baskıya yardımcı olan kemer , kırbaç gibi nesneler
3. öncelik ince çorap ve sivri tırnaklar
aslında temelinde acıya dayanıyor
Mazoşizmin fetişizmle birleştiği noktada insan hem zevk alıyor hem de bazen aklın dışna çıkabiliyor.
Örneğin 1 ay öncesine kadar 40 yaşında 70 kilo ağırlığında kız arkadaşıma kendimi aşırı derecede sivri çelik topuklu ayakkabılarla çiğnetiyorum
başlangıçta masaj bahanesiyle sırtımı çiğneterek kandırdım şimdi her yerimi ben dur diyene kadar çiğniyor ve ilginçtir ben acımadığına dair onu kandırdım onun rahatlığı ile müthiş acı vererek çiğniyor bazen ben bile anlayamıyorum acı verdiğinin farkında mı değil mi diye o ise bir erkeğin üzerine topuklu ayakkabı ile çiğnemenin zevk verdiğini söylüyor.
Ancak yaz mevsimi iz belli olmasın diye ara verdim.
Bilmiyorum değişik bir ilişki amnak öyle başka birini bulmak zor. Onun dışında baskın karakterli bir kız -kadın bulunca mutlaka samimi olmaya çalışıyorum hem zevkli ama aynı zamanda toplumsal konum itibariyle de frene basmak durumunda kalıyor insan bu ikilemi aşmak zor.

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 06:27  Mesaj konusu:  Re: Bir fetişistin profili Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tozer harika bir konuya değinmişsin..Ben de yazmayı düşünüyordum ama ilk yazımda konun dışına çıkmayayım ve yazı uzamasın die kalmıştı..

Senin verdiğin üçlemeyi okuyanın kafası dağlmasın die koruyarak kendimce açıklayarak gitmeye çalışacağım..

1-Kadının üstün varlık olması koşulu: Her submissive mutlaka patnerini kendinden üstün olmasını- en azından öyle görünmesini ister..Benim burada bunun altında yatan sebep olarak öne süreceğim şey: yaptığı davranışları hakedecek bir varlık görme arzusudur..Eğer acı çekilecekse daha yücenin elinden çekilmelidir, keza worship sözkonusu olduğunda da bu geçerlidir çünkü kendi içinde bir mantığa kavuşur yapılan hareketler ve tabiri caizse mod a girilir..Burada üstünlükten insanın ne anladığı devreye girer..Sözgelimi benim için benden zeki olması bir üstünlük göstergesidir,başkası için daha fazla özgüvene sahip olması,birbaşkası için de fiziksel olarak daha güçlü olmasıdır..Ama mutlaka bir güç göstergesi şarttır; ki bunlar bi önceki cümlede de belirttiğim üzere para,fiziksel güç,toplumsal statü,güzellik gibi özelliklerdir..

Burada kendimden bir örnek vereyim..Ben bdsm bağlamında ilişkiye girebileceğim kişiler arasında bir üstünlük bağı kurarım..Bu yüzden de f/f domination konusunda da inanılmaz fanatiğimdir..Yani karşı cinsin herbireyini aynı kefeye koymam..Kadının üstünlüğü değil bireyin göreceli üstünlüğüdür önemli olan..

2- Kadının dominant yapıda olmamasına rağmen erkek üzerinde egemenliği bahsi: Ben bu konuda benzer düşüncelere sahip değilim..Çünkü burada iki ayrı motivasyon devreye giriyor..İlk durumda bir kadın zaten doğuştan bu yana süregelen özelliklerinden dolayı kendi üstünlüğünün idrakine varmış bir şekilde -ki ben buna asalet demeyi tercih ederim çoğu zaman- dominant bir yapıdadır..Bu tarz insanlarla gayet sağlıklı bdsm kapsamlı ilişki kurulabilir..Çünkü motivasyonları zekaları ve doğal yapılarıdır..Ama sağlıklı bir ilişkinin tamamlanması için de kendi doğal yapısından dolayı mutluluk ve zevki itaat-bağlanmada bulan bir submissive gereklidir..

Diğer yandan baskı gören bir kadın eline fırsat geçtiğinde gayet acımasız ve baskıcı bir kişiliğe bürünebilir..Burada temel ayrım dominant kelimesinin baskıcı değil baskın anlamına geldiğidir..Çünkü bu durumda baskıcı kişinin motivasyonu zamanında gördüğü davranışlara karşı geliştirdiği bir davranış biçimidr ve kesinlikle doğal değildir-nerde başlayıp duracağı konusunda hiçbir fikre sahip değildir..Tamamen kendisine geçmişte uygulanan şeylerin aynısını uygulamak üzerine kurulmuştur tüm davranışları-beyniyle hareket etme sözkonusu değildir-bir özgünlük bulunma şansı yok denecek kadar azdır..Kompleksli olmak gibi sağlıklı olmayan bir ruh haline bürünmüştür çünkü sahip olduğu özellikler doğuştan gelen değil-kendine uygulanan davranışlar sonucu ortaya çıkmış bir anlamda reaktif bir davranışın doğurduğu özelliklerdir..

3.Fiziki basıncın gerekliliği bahsi: Bu gerçekten çok ama çok önem verdiğim bir konu olmuştur öteden beri..Çünkü fizyolojik etkiyle birleşmediğinde algılar güdük kalırlar..İki bileşenden birinin olmaması sonuca gidilmesini engeller..Dayak olayını ele alalım biz submissiveler dayağı hiçbir zaman straight cinsel tercihlere sahip olan insanlar gibi algılamayız çünkü tokatın atılış biçiminden dominant partnerimizin surat ifadesine kadar birçokşey bizde dayağın fizyoljik etkisine çok şey katar..Başkaları için sadece fiziksel acı demek olan dayağın bizim zihinsel algılamamızda farklı kodlara sahip olduğu aşikardır..Crush ve trample bize üstünlüğün vücuda gelmiş halini anlatır..Trample neden biz yerle yeksanken zevklidir ki?Çünkü karşımızdaki partnerimizin karşısında fizksel olarak aşağı olduğumuzu hatırlatır onun vücudunun en alt bölgesi olan ayaklarının altındayızdır..Ondan üstün olma şansımız '0' seviyesine iner..Crush-gts de bu türden bir etki yaratır ham madden hem de manen eziliyoruzdur artık..Görünsel bi yanılsama olduğunu bilmemize rağmen o an suratımıza inen ayak-ayakkabı tabanı bize ne kadar değersiz olduğumuzu bir kez daha hatırlatır..

Diğer yandan vücudumuzda belirli bölgeler gerçekten erojen hassasiyete sahiptir ki bunları bilerek ya da bilmeyerek hep kullanırız..Çünkü bizim algılarımız sayesinde bu fiziksel basınç bir anlam kazanır..Örneğin trample de bizim karın boşluğumuz gayet hassas bi bölgedir oraya sivri topuk-naylon çorap ya da çıplak ayakla yapılacak baskı bizim uyarılmamızı kuvvetlendirir..
Bu tarz bir başka bölge boynumuzdur..Tasma bir aidiyet hissi yaratmasının yanında boynumuzu sararak zaten uyarılmada bir extra etki yaratan derinin ve zincirin de yardımıyla yine uyarılmamızı kuvvetlendirir..Kendimden örnek vermem gerekirse boynumda tasma varken o tasmanın çekilmesi çok daha kuvvetli şekilde uyarılmama sebep olur..
Diz çökme durumu da benzer bir durumdur..Hem karşımızdaki varlığın önünde bir seviye alçalmış oluruz hem de dizlerimizle bağlantılı olan bacak-üst kaslarının kasılması daha çok uyarılma ve zevk seviyesi yüksek bir orgazm sağlayacaktır..
Strap-on un yarattığı etki de farklı değildir..Rectum denen bölgedeki sinirlerin uyarılması bu durumda önemlidir..Cbt mevzu bahisken de toplarımıza yapılan baskının uyarılmayı arttırması sözkonusudur..

4.Aksesuarların etkisi:Tasma ve strap-ondan yukarıda bahsettim..Burada geriye kalanlardan bahsetmek istiyorum..
Yüksek topuklu çizme-ilk önce dominant yapıda olan ve bizim üstün görmeyi arzuladığımız varlığı bir kademe daha yükseltir karşısında ve bizim için çok ama çok değerli olan ayaklarına bile dokunmamızı engeller-bu bir özlem+gizem duygusu meydana getirir..Bir bariyer konmuştur ama gayet estetik ve bizi çılgına çeviren bir bariyer..Çizme nin bizim algı kodlarımızda da bir güç göstergesi simgesi olduğunu da es geçmeyelim..Ayrıca vücudumuza baskı yapan alanın azalması da fiziksel bir kuralın doğal sonucu olarak basıncı arttırır..(m=P.A formülünde m sabit kalırken A nın azalması P de doğal olarak bir artışın meydana gelmesine sebep olur)..
Deri :deri denilen madde ister latex-pvc ya da has deri olsun hem giyenin vücudunu sarması dolayısıyla sinir uçlarının daha kolay uyarılmasını sağlar aynı zamanda da dokunan kişideki algıya bağlı olarak cildin hassasiyetini arttırır..Aynı şey dokunulacak tenin bile bir lütuf olduğunu düşünen submissive için tene en yakın hissi veren ama ona dokunamanın da arzuyu arttırması sebebiyle tamamen kimyasal bi madde olan lycra yani külotlu çoraptır..
Kırbaç: Kırbaç eski çağlardan bu yana bir ceza aracı+güç göstergesi olduğundan atalarımızdan aldığımız genetik mirasın yardımıyla çok klişe bir fetiş objesi haline gelmiştir..Buarada bir submissive olan benim için asıl belirleyici faktör-dominmant karakterli partnerimin bana acı verirken bile bana dkunmak gibi bir lütuftan mahrum bırakarak hem acı veren ayrıca aşağılayan bir aracı kullanmasıdır ki aynı güdülenme benim için kamçı+sopa gibi şeyler için de szökonusudur..
Kelepçe:Kelepçe vücudumuzun hareket kabiliyetinin büyük çoğunluğunu gerçekleştiren kol hereketlerimizi engelleyerek; hareketlerimizi sınırlandırır ve gelecek her türlü darbeye ve etkiye elimizde olmadan karşı koymamızı engeller..Ki ben her zaman kelepçeyi bondage a atılan ilk adım olarak görmüşümdür..Bondage da bu açıdan aynı etki ve güdülerin kuvvetlenmiş halde orataya çıkmalarını sağlar..

Bu arada yazıda fetişist yerine submissive kelimesi bilerek seçilmiştir..Çünkü fetişizm ayak fetişizmiyle sınırlı kalmayıp bazen bdsm ile çakışmayan objelerle de alakalı olabilir..Burun fetişizmi-saç fetişizmi, etc. Kaldı ki submissive olmayıp da ayak fetişisti olduğunu iddia eden birçok arkadaşımızın da olması özellkle submissive kelimesini kullanmama yol açtı..Mistress kelimesi de içinin boşaltıldığını ve sonradan edinilen bi özellik olduğunu düşündüğümden kullanılmamıştır..Burada gayet pür ve doğal olan dominant-submissive kelimeleri kullanılmıştır..

Sabır gösterip-değer verip okuyanlara da teşekkürü bir borç bilirim..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 09:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dexter yazın cidden bayağı bi konuya açıklık getirmiş...ama benim asıl korktuğum veya istemediğim olay...fetşizm in köleliğe doğru akyması...cinsel bi ilişkide ayaklara inmek karşı tarafın hoşuna gidiyor olabilir ama ben kölelik olgusunun karşı tarafa bi zevk verdiğine inanmıyorum.....şu an bekarım ama evlenince karımla köle ilişkisi yaşamak istemem doğrusu.....bu beni zorluyo.....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |