| Yazar |
Mesaj |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
Arkadaşlar rapidshare hepimizin bildiği gibi sınırlı download imkanı veriyor.Bende alternatif olarak sınırsız download imkanı veren sitelere yönlenmek daha akıllıca mı olur bilemiyorum.
Size birkaç tene link vereyim umarım hepimize faydalı olur.
www.hemenpaylas.com adresine de upload için serverlar iyi ve sınırsız paylaşım imkanı var mı bilmiyorum ama çok yaygın bir adres.
www.megaupload.com (sanıyorum bu siteden sınırsız download imkanı var) bir tane program bilgisayarınıza indirirseniz(toolbar) istediğin kadar download yapabiliyosun.Ama indirmeden de yapabiliyosun.Arada Turkey için host dolu mesajı alabiliyosun.Ama gayet başarılı bir site.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| ilgin ve alakan için tşk ederiz superstars son zamanlardaki işlerini beğenio ve destekliorm.. Asıl konuya gelince bu siteler daha öncede önerilmişti ve tartışılmıştı.. Sınırsız download açısından iyiler fakat dosya boyutu arttıkça rapidshare'in değerini anlıyosun.. Serverları kısıtlı olduğu için büyük boyutlu dosyaların inmesi çok uzun zaman alıyo..
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
xxxman657
Tecrübeli

|
|
| hız bakımından rapidshare'den herkes memnun gördüğüm kadarıyla ama parçalar halinde bir film indirmek isterseniz 50mb'lik her parça bittiğinde bilgisayarla uğraşmak zorundasınız. hemenpaylas'ta gece açık bırakın sabaha gelsin bütün parçalar o bakımdan iyi bence..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Teşekkürler crosslegs forum hepimizin olduğuna göre sahiplenmek buynumuzun borcu. Daha önce tartışıldığını bilmiyodum laf kalabalığı olduğum için kusura bakmayın ama son zamanlarda artış gösteren upload site sayısı olduğu için bir kere daha konuyu gündeme getirmek doğru olabilir.Neyse lafı uzatmadan 15 mb kadar dosyayı diğer sitelere,daha büyük boyutlu dosyaları rapide atmak download yapan açısından büyük bir rahatlık olur gibi. Çünkü 10 mb dosyayı yükledikten sonra bir başka bir dosya için tam 66 dakika gibi bir süre istiyor.Bu da diğer dosyaların gözden kaçması anlamına geliyor. Büyük boyutlu dosyalar için yine rapide upload yaparız bilmem siz ne dersiniz???
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
| Gayet mantıklı olur.. Clip gönderen arkadaşlar da dikkate alırlarsa işleve geçirilebilir die düşünüorm..
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Bence duyuru olarak yayınlamak iyi olur.Klip gönderen arkadaşlar da belirlenen boyuta göre upload edebilir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
darkman
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
http://www.megaupload.com
BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE
ENGELLENMISTIR!!!
die bi yazı çıkıyo bende türk telekomun neden acaba bende mi bi problm var yoksa girmiyomu
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
Nödveidht
Fetişist

|
|
ADSL bağlantısı ve modemi olan arkadaşlar rapidshare den büyük boyutlu dosyaları indirdikten sonra 60 dk beklemek yerine modemi aç kapa yaparak
indirmeye dewam edebilirler. Bazen telekom aynı IP de verebiliyor açma kapama işlemini tekrarlayarak sorun çözülür.
|
|
|
|
_________________ i will walk...with my hands bound
i will walk...with my face blood
i will walk...with my shadow flag
into your garden, garden of stone...
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| tavsiye için teşekkürler ama biraz obsessifimdir sistem bozulur diye huylanıyorum..
|
|
|
|
_________________ lost souls...
|
|
 |
    |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Evet telekom bazı siteleri yasaklamış. Kanun dışı dosya yüklenmiş ve yakalanmışsa kapanmıştır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Hayırlısı olsun. Güzel siteydi
|
|
|
|
      |
 |
superstars
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| yok yaw hiç güzel değildi her download da türkiye için portlar doludur(100) diye bir mesaj çıkıyodu.Eğer sınırsız download etmek istiyorsanız toolbar yükleyip daha sonra yüklemeniz gerekiyor. İşin güzel tarafı da ALEXA SPYWARE olarak anti-spy programları ilk yüklemede siliyor.Birde bilgisayarın yavaşlaması çabası.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slach
Usta Yazar

|
|
| abi şimdi bu megaupload tan download yapma gibi bi şansımız olmıcak mı yada bi çözümü varmı çok güsel videolar var indiremiyom bi yardımcı olursanız sevinirim thank`s
|
|
|
|
_________________ KALEMLERİMİN UCU ZEHİRLİ İĞNE SAYFAM İSTERİK,YAZSAN DOYMAZ GÖNÜLDENDİR ŞİKAYET,ATEŞ KESİLSE CESET YERDEN KALKMAZ
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Yok ikisindende indiremessin ve yüklüyemessin, Malesef
Megaupload'ı mahkeme kapadı, Hemen Paylaş'da Mahkeme kapamadan kendi kapadı Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanıdır, bizde bu hesap döndük dolaştık rapidshare'ye döndük Türkiyede böle işte mahkeme kapkaççıyı serbest bırakır ama elin paylaşım sitelerine ez uzatır... bizde bu yasalar oldukça daha çok site kapanır ülkede...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
|
|