Benim bir sorum olacak.Ben bir cruella şifresi bulup birkaç uzun film indirdim.Ama filmleri açmadan önce bir güvenlik doğrulaması(şifre) istedi bende şifreyle açtım,daha sonraki seferlerde şifre istemedi.Filmlerin ne formatını değiştirebiliyorum ne de kesebiliyorum(invalid files yazısı çıkıyor).Şimdi bu filmleri biryerlere upload etsem indirenler şifre olmadan açabilir mi?
Bu cruella filmlerinin farklılığı nedir?Filmleri;formatı değiştirilebilen,şifresiz lisansız açılabilen normal hale getirmenin bir yolu var mı?Bilenler lütfen yardımcı olsun.
Bir çözüm bulursam kesip rapid'e yüklemeyi düşünüyorum.Bütün halinide emule'den verebilirim ama önce güvenlik doğrulaması istemeden açılmasının çaresini bulmalıyım yoksa indirenler açamayabilir.
dostum nero programı ile mpeg yada avi formatı convert edebilirsin.nero 7 premium programında vide cd yarat bölümüne gir cruella videosunu oraya ekle altta export seçenegi aktif hale gelecek ona bas ve istedigin formata çevir.aynı yöntemi çeşitli converter programları ile de yapman mümkün.sorunu halledip clipleri bizimle paylaşmanı bekliyoruz.olmasada canın saolsun
Dostum nero'yu yükledim diğer filmleri gayet güzel çeviriyor ama cruella filmlerinde"movie.wmv' is under DRM (Digital Right Management) protection and cannot be played."diyor.
Sanırım telif hakkı yada lisans gibi engelleyici birşey var ve sorun burdan çıkıyor.Arkadaşlar bunu nasıl devre dışı bırakabilirim,yardımcı olursanız sevinirim.
zomby dostum bu sorun zor aşılan bi şey araştırdım ancak pek sonuç alamadım.son olarak bi program daha tavsiye edicem onu deneyerek çevirmeyi dene başarılı oldugu söylendi.ancak ben denemedim.
Dostum yardımların için çok saol.megaupload linkleri bende açılmadı ama programı başka yerden bulup indirdim.
tunebite işe yarıyor ancak hem görüntü kalitesi düşüyor hemde ses kayması oluyor.Ayrıca filmin son birkaç dakikası gidiyor.Acaba özel bir ayarı yada bir püf noktası mı var?Yardımcı olursan sevinirim.Şu ana kadarki yardımların için tekrar teşekkürler.
program hakkında benimde ayrıntılı bilgim yok dostum hatta hiç kullanmadım.sadece lisans sorununu çözüyor dedikleri için sana önerdim.ama araştırıp ayarlar hakkında bilgi edinirsem sana iletirim.sende zaman harcadıgın için sağol.
Zomby eğer sorunsuz olarak bu filmleri düzeltebilirsen açıklamasını yazarsan sevinirim benim de elimde var baya lisanslı cruella. ben de yüklerim.şu an sadece benim pcde açılıyor...
Dostum şu ana kadar pek çok farklı ayar denedim.Her deneme 1saat sürüyor ve o esnada bilgisayarda başka birşey yapılamıyor.Ancak henüz görüntü ve ses kalitesini korumayı başaramadım.Başarırsam hem gereken ayarları yazıcam hemde filmleri kesip rapide yüklicem.
bazı sitelerden downloadda lisanssıda beraber yüklüyorsun eğer bu klipler bilgisayarda kalıp oynatmaya çalışırsan lisansı sorup açıyor fakat bazılarında cdye kayıt edersen cd den oynatmada problem çıkmıyor bilginize..
zomby gercekten emegın ıcın cok tesekkurler keske biraz anlasam da yardımım dokunsa ..ama hanı soyle bisey desem olursa tabi rapid den stream gibi olmazmı hani zamanında owk filmlerını bır arkadas yapmıstı..ondan dedım olursa tabi ben anlamamda nasıl yapıldıgından...
ama bak kesin hallet bekliyorum..
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz