evet arkadaşlar trample34 tanidigimda sene 2003 tu 2 veya 3 defa üsküdar sahilinde oturup sohbet etme imkanim oldu ii bir insandi top sakalli guler yuzlu bir insandi inanirmisini şimdi ogrendim ve çok uzuldum ne diyim takdiri ilahi allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
_________________ arkadaşlar internetten para kazanma diye bir şey var artik hepiniz bu konuya malumsunuzdur yaznliz bu site yabanci degil yuzde yuz turk sitesi ve para garanti yapicaginiz çok basit aşagidaki linke tiklayip uye oluyorsunuz ve meilinize gelen reklem mesajlarini okuyorsunuz bu kadar basit ayrica sitede ve tikliycaginiz linkte ne trojan ne virus yoktur ayrica sitenin içinde daha ayrintili bilgiye ulaşabilirsiniz dersenizki senin bu işten karin ne anlatiyim benim kaarim yeni uyeler topliyim puan kazanmak sizlerde uye olduktan sonra yeni arkadaşlar uye yapip daha çok puan toplayim daha çok para kazanabilirsiniz ilginize teşekkurler şimdiden
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz