Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 08:20  Mesaj konusu:  Re: Faneti Kapansa... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hatirlarmisiniz...
bizim sitemiz bir dönem kapanmisti. Aslinda kesin kapanmisti.

Ben o dönem hayatimin en zor dönemlerin den gecirmistim ve (ozaman da olan) bir cok üyenin ilgisizligi ile karsisinda bikmistim. Bunlar yetmez gibi o dönem Falaka.net bu düzey de calismiyordu bide ben site giderlerini zor karsiliyordum.
Fakat kaptmayla cok büyük hata yapmistim. Her nekadar ilgisizlik orani bu emeklere karsi 80% olsada burayi kendi yeri bilen insanlar 200% etklenmisti. Buna benim müsadem yoktu. Fanetiyi bu hale getiren sadece ben degildim ve hala ben degilim.

Bugünlerde buranin insanin neler yarata bildigini canli yasiyorum ve Feetloves.com yepyeni bir format ve gücle acildi.

Faneti.net bir portal dir. Biz fetis ve bdsm dünyanin Türkiye de ilk kapisiyiz. Ondan sonra gelen kapilar sizlerin kapilaridir. Artik website mi acarsin, ince konulara giren forum mu, bir foto yeri mi yada bu forum da kendine yerler mi...bunlari herkes kendisi yapacaktir.
Biz bu ilk kapiyi kapatamayiz. Cok zorluklar yasanacak. Isimizi engelemek isteyen insanlar herzaman olacak.

Bu iste hayatdir. Herzaman gülmek olmuyor. Ama bir beraberlik oldukca en kötü durumlarda bile güle biliriz.

Faneti kapanmayacak ama kapansa ne olur diye soru sorarsak bunu hic düsünmeyen belki bir an deger duygusunu yasar.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 11:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Açıkçası burada değil de QS'in forumunda o tarihlere ait topiclerde bunu okudum yakın zamanda ve sanki şu an olmuşcasına moralim bozuldu o zamankiş durumu düşünerek.. Crying or Very sad

Ama Parox; senin de dediğin gibi burası Ana Kapı..Bu kapıyı da kaybedersek savaşı kaybettik demektir..O yüzden var gücümüzle ayakta kalmak için çaba sarfetmeliyiz ki ediyoruz ve edeceğiz de.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 22:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla yazdıklarınızı okuyunca(Parox ve Dexter) acaip gaza geldim Very Happy Her zaman yanınızda olmak isterim...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 15 Tem, 2007 10:47  Mesaj konusu:  Re: Faneti Kapansa... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sallenaz demiş ki:
Parox un baska bir sayfasinda kendisine acik forumda bir üyesi tessekkür ediyor, tanidigi imkanlar ve yapdigi basarili calismalardan dolayi. yabanci bir kisinin kalkip gönülden tesekkür etmesi yapilan calismalari takdir ve tebrik etmesi beni gerci cok sasirtmadi cünki Paroxla calisdigim dönemlerden beri onun hakiki fetis ve Sm den anlayan kisiler tarafindan ister sayfalari, cekdigi professionel resimleri ve cevirdigi filimler olsun, cok sayildigini ve takdir ile birlikde tebrik edildigini biliyorum, fakat burada beni sasirtan kendi sayfasinda sizin gibi acik bir forumu kullanan bir yabanci bir insanin bunu tekrar özel bir topic acip etmesi oldu...

söyle düsündümde türk sayfalarinda heleki Faneti sayfasinda bunu kac kisi yapdi. ardindan kac kisinin bu sayfanin degerini bildigini kendime sordum ve sonradan birden bire bu soru aklima geldi. birtek türk insanlarina tanidigi bu imkani, yabanci insanlardan parasinla resimlerini yayinliyan ama kendi insanlarinla bunu cani gönülden veren ve Faneti den manevi hic bir kazanci olmuyan Parox bu sayfayi kapasa acaba zarari kime olurdu...? sizin duygulariniz ne olurdu...? size bir kayip olurmuydu?

hic olmaz demeyin bence sakin sakin oturun ve bu sayfayi kullanan bir insan olarak bu soruyu iyicene bir düsünün...

Bence Parox bu sitenin ömrünü sürdürmeli.Türkiyede yıllar evvel forum namına hiçbirşeyler yokken;bizler pc başında içinde yaşadığımız fetişizm'in ne olduğuna dair adam akıllı tanımlarda bulunamazken,bu konuda gerek Türkiyeyi aydınlatmak gerekse kendi zevkini paylaşmak adına bazı özverili arkadaşlarımız kendi forumlarını açtılar.Bizlerde bu sayede içimizde yaşadığımız duyguları bu ortamlarda pekiştirme imkanına sahip olduk.Fetişizmi daha rahat tanımlayacak hale geldik.Şimdiki gençler bence çok çok şanslılar Pc yi açıyorlar ve google dan search ettikleri zaman istemedikleri kadar bilgi önlerine seriliyor:bizim zamanımızda öylemiydi bilgisayar DIR DİR komutlarıyla kendini zor açıyordu.Uzun lafın kısası Parox saol var ol arkadaşım.Sen inanıyorumki çok büyük mücadeleler sonucunda bu forumu açtın.İnsanlara,gençlere fikir,düşünce ve görsel aktarımlarda bulundun.Bu kadar insanın fanetiği olduğu fanetiye hepimizden çok sen sahip çıkarsan zaman içerisinde bizlerinde destekleriyle daha aydınlık günlere yelken açarız hep birlikte.Karanlık yaşamların dünyası Bdsm dahada ayrınlanmış olucak böylelikle...Faneti'nin her zaman var olması dileğiyle...

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 16 Tem, 2007 09:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sagol Feetman. Cok icten yazdin ve beni duygulandirdin. Cok caba gösterdik yani bir cok insanin Fanetiye inanilmaz katkilari oldu, oluyor ve olacak.
Ben götüre bildigim yere kadar buraya sahip cikarim. Enkaranlik aninda bile geri döndük cünkü benim gücümün yetmedigi yerde arkadaslar, dostlar ve kardesler yetisti. Amacim daha kapsamli, kaliteli ve ileriye dogru bir platforma ulasmak. Bazi imkanlar üzerine konusuldu, yollar ariyoruz, imkanlar yaratmak istiyoruz. Benim aslinda gelecegim bu forumu ebediyen ayakta tutmak degil. Ben yapim isini daha ilerletmek istiyorum. Sonucta yapici projeler sayesinde burasida ilerliyecek. Ah, su an cok seyler üzerine konusmak isterdim.
Neyse, bu isleri yapa bilmek icin böyle yorumlar enerji veriyor.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 16 Tem, 2007 11:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

her zaman yanınızdauız parox Thumbup

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 16 Tem, 2007 17:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Sagol Feetman. Cok icten yazdin ve beni duygulandirdin. Cok caba gösterdik yani bir cok insanin Fanetiye inanilmaz katkilari oldu, oluyor ve olacak.
Ben götüre bildigim yere kadar buraya sahip cikarim. Enkaranlik aninda bile geri döndük cünkü benim gücümün yetmedigi yerde arkadaslar, dostlar ve kardesler yetisti. Amacim daha kapsamli, kaliteli ve ileriye dogru bir platforma ulasmak. Bazi imkanlar üzerine konusuldu, yollar ariyoruz, imkanlar yaratmak istiyoruz. Benim aslinda gelecegim bu forumu ebediyen ayakta tutmak degil. Ben yapim isini daha ilerletmek istiyorum. Sonucta yapici projeler sayesinde burasida ilerliyecek. Ah, su an cok seyler üzerine konusmak isterdim.
Neyse, bu isleri yapa bilmek icin böyle yorumlar enerji veriyor.

Sevgili Parox seni çok çok iyi anlayabiliyorum.Bende mesleğim gereği bu güzel atmosferi belirli bir mesafeden izlemek zorunda kaldım uzunca bir zaman ama içimdeki fetiş çoşkusu her geçen gün biraz daha Bdsm'in içine sürükledi beni.Aradan yıllar geçti ve ben her gün kendi haneme artılar katarak gelmeye çalıştım bugünlere.Şunu çok iyi biliyorumki 10 sene öncesinde fetişizmin ve Bdsm'in ülkemizde esamesi okunmazken şimdilerde sokakta çevirdiğimiz her 10 kişiden biri bu duyguları yaşamasada rahatlıklı tanımlayabiliyor.Bu durum gösteriyorki bir 10 sene sonra insanlar Bdsm'i ve içinde barındırdığı bir çok kavramı yaşamlarının vazgeçilmez bir unsuru haline getirebilirler.Tabi kişilerin içinde ne yaşadığınada bağlı bu.Çok uzun yazdım belki ama özetle söylemeliyimki Bdsm'in Türkiyede bu kadar aktif yaşanabiliyor olması,açılan forumlar'ın sayıca artması ve büyük küçük herkesin çeşitli platformlarda fikir alışverişinde bulunabilmeleri siz ve sizin gibi insanların atılımlarıyla gerçekleşti.Diliyorumki ilerleyen zamanlarda bu çıtayı dahada üst seviyelere yükseltebiliriz.Yılardır çekme arzusu güttüğüm uzun metrajlı film birazda bu yüzden benim için önem kazanmakta.Çok güzel düzenlenmiş içinde anlam taşıyan güzel filmler çekebilmek dileğiyle Parox.Umarım bu fikir alışverişlerimiz iyi bir dostluğun temellerini teşkil eder.Pozitif düşünceni,ılımlı duruşunu muhafaza etmen dileğiyle...
Feetman27 ama artık 28 yaşım ilerliyor çünkü Very Happy

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 17 Tem, 2007 08:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sen merak etme...öyle birsey oldu ki nasil anlatsam sana...söyle dedim gecen: "ya bu adam simdiye kadar nerdeydi" senin icin Smile
Ama bu ara özellikle son gelisimden sonra öyle gelismeler oldu ve oluyorki seninle tam zamaninda bu konusmalara giriyoruz. En cok hosuma gidense seninle ayni konular ve ayni ilgi alani üzerinde konusa biliyoruz. Genelde konusulan ve paylasilan konular forumdan belli. Sen ise ruhumu oksuyorsun cünkü benim resim ve cekim islerimin en büyük kaynagi biraz olsun vere bildigim sanat anlayisim. Istedigim sekilde olmuyor engeller büyük oldugu icin ama seneler ncesiyle mukaise edersem cok sükür ediyorum.
Tabi isin sonu gelmedi ve ben basinda his ediyorum kendimi hersey ramen ve hep böyle his etmek isterimki imzalarimiz hep gelisen ve daha öne giden kalite üzerinde olsun.
Iyiki burdasin Feetman27 ve merak etme cok yakinda güzel seyler olacak ve 30 yasina girmeden sen daha neler yapacaksin.

feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 17 Tem, 2007 14:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İnşallah Parox inşallah.Bu işi inan bana ticari anlamda hiç düşünmedim ama birgün umuyorumki bu düşüncelerimiz video kayıtlarla hayata geçecek,montajlarla düzenlenecek ve en iyi seslendirmenlerin sesiyle belli bir havaya sokulacak.Müzik kısmıda benden olsun.Belki çok yorulacağız,uykusuz kalacağız,bazı zamanlar aklımız kilitlenecek çözümler arayacağız ama sonunda çıkan malzeme inanıyorumki Türkiyede,Almanyada,Fransada ve dünyanın pek çok ülkesinde parmakla gösterilecek.Öyle ki biz kaliteli filmler düşünüyoruz Şahin K gibi kıllı göbekli bir imaj yaratmayacağız bundan emin ol Laughing

delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Sal 07 Ağu, 2007 09:18  Mesaj konusu:  Re: Faneti Kapansa... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vasvator demiş ki:
bilgisayar başında oturdum süre yarı yarıya düşer;)

ben basına oturmam bile

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 03:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayaklaratapan demiş ki :

Alıntı:
Ve de sonsuz teşekkürler Paylaşımcı Arkadaşlar

Bizde sana teşekkür ederiz...

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 03:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox' a teşekkür ediyorum güzel düşüncelerinden dolayı... Idea

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 15:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu topik açılalı çok olmuş.Ben yeni rastladım.Bir iki şey söylemek istedim.Parox herşeyden evvel emeklerine özenine saygım sonsuz.Coşkun tecrübelerin profosyeneligin egolarına hakimligin takdir edilmeyecek gibi degil.Daha gecenlerde bır topikte yazdım.Bu sıte bır egitim yeri.Ve sen site sakinlerini egitiyorsun.Bazı arkadaşlar oldugunu yetiştigini düşünüp yuvayı terk ediyorler.Bilmiyorlarki egitim sanalla ne kadar ögrenilir.Klavye başında site yonetıyorlar.Anlaşılmaz koca koca cümlelerle egolarını bastırmayla ve bir iki hanımı sunarak site yönetilmez.Bu işlerin zorlugunun sorumlulugunu anlayamıyorlar.Profosyenel lige geçiş kolay bir şey degil......Türkiyede sitelerin çogalması degil özlerinin yogunlugu onemli....Adres olarak görmek paylaşmak önemli.....Ben burda fotolarımı fikirlerimi paylaşmayı çok seviyorum.Ve mutluyum.Bazen iyiki beni davet ettin diye düşünüyorum.Teşekkürler.......Senin ve site arkadaşlarımın çalışmalarını paylaşımlarını dahada yogunlaşmasını temenni eder sevgiler dilerim............

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 16:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler ve takdirler parox...

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Kas, 2007 16:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu site benim hayatımın bir parçası ve kapanması durumunda nasıl bir boşluğa düşerim tahmin edemiorm .. aslında edebiliorm çünkü bir hatfalığına atılmıştım forumdan eylül ayında ve cidden çok boş bir süreçti internete girdiimde napsam die düşünüodm farklı bir isimle kayıt olmayı da istemiodm çünkü eğer beni atmaya karar vermişlerse bi bildikleri vardır artık bana ihtiyaç yada lüzum yoktur gitme vakti gelmiştir ama her insana 2 . bi şans verilmesi taraftarıyım ve bnmle aynı görüşü paylaşan parox sağolsun geri geldim ...

ruj hanımın dediği kesinlikle doğru bu site sadece cinsellik içeren bir paylaşım platformu değil.. bu sitede dostluklar pekişio.. insanları tanıosun kısacası tecrübe ve eğitimin bir parçası bu site benim iiçin .. yaşım şuanda 18 .. 15 yaşımdan beri bu forumdayım ve gün geçtikçe fetişizm konusunda tekrar tekrar bilgileniyorum ve benimsiyorum .. ama biliyorum ki öğrenmenin de yaşı yoktur .. tek arzum ilerde 26 27 yaşıma geldiimde bu olguyu beynimde tamamen oturtmuş ve türkiyedeki ismi geçen fetişistlerden biri olmak ( yanlış anlaşılmasn meşurluuk değil demek istediğim parox ve yönetim gibi bu işlerin öncülerinden olmak ) ... unutmayın ki her fetişist zor dönemler geçirmiştir ergenlikte yada öncesinde farklı olduunu hissetmiş ve toplum tarafından tepki görmüştür .. yeterli özgüvene sahip olanlar bu tepkilere aldırmadan yolunda emin adımlarla yürümeye dewam etmiş ve bu forumda toplaşmıştır .. daha da çok kendiyle barışık olanlar çewresine açıklayabilir.. ve belki sizin çocuklarınız da ilerde fetişist olacak kim bilir .. onun için bu forumu sadece bir paylaşım ayak popo bacak klip ve resimlerinin bulunduğu bir yer algılamayın .. bu forumun geleceği demek yapacağı işler demek sizin cocuklarınız rahat etmesi demek ..

biraz uzun oldu ama Very Happy

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimiçiturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |