| Yazar |
Mesaj |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
Parox un baska bir sayfasinda kendisine acik forumda bir üyesi tessekkür ediyor, tanidigi imkanlar ve yapdigi basarili calismalardan dolayi. yabanci bir kisinin kalkip gönülden tesekkür etmesi yapilan calismalari takdir ve tebrik etmesi beni gerci cok sasirtmadi cünki Paroxla calisdigim dönemlerden beri onun hakiki fetis ve Sm den anlayan kisiler tarafindan ister sayfalari, cekdigi professionel resimleri ve cevirdigi filimler olsun, cok sayildigini ve takdir ile birlikde tebrik edildigini biliyorum, fakat burada beni sasirtan kendi sayfasinda sizin gibi acik bir forumu kullanan bir yabanci bir insanin bunu tekrar özel bir topic acip etmesi oldu...
söyle düsündümde türk sayfalarinda heleki Faneti sayfasinda bunu kac kisi yapdi. ardindan kac kisinin bu sayfanin degerini bildigini kendime sordum ve sonradan birden bire bu soru aklima geldi. birtek türk insanlarina tanidigi bu imkani, yabanci insanlardan parasinla resimlerini yayinliyan ama kendi insanlarinla bunu cani gönülden veren ve Faneti den manevi hic bir kazanci olmuyan Parox bu sayfayi kapasa acaba zarari kime olurdu...? sizin duygulariniz ne olurdu...? size bir kayip olurmuydu?
hic olmaz demeyin bence sakin sakin oturun ve bu sayfayi kullanan bir insan olarak bu soruyu iyicene bir düsünün...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| Öncelikle şunu söyleyim yine parox'un bize sağladığı kendime ait blog sayfasında parox a ve fanetiye sonsuz teşekkürlerimi ilettim...Şimdi eğer faneti kapansa ne olur...önce şunu söyleyim ben bu foruma girmeden benim gibi düşünen bu kadar zevkdaşım olduğunu bilmiyodum...bence faneti paylaşılan klipler resimlerden çok önemli olan muhabbetler...çünkü resimi klibi bi şekilde bulabilirim ama inanın bana etrafımda benle fetişizm muhabbetine girecek tek bir kişi bile yok...Dolayısıyla Faneti kapansa fetiş konusunda YALNIZ KALIRIM...benim duygularım bunlar...Ve sallenaz hanım sizede teşekkkür ederim bu soru için..ben bu foruma bişeylerini paylaşmayıp sürekli sömürenlerin kendilerine bu soruyu tekrar tekrar sormalarını istiyorum..ACABA FANETİ KAPANSA NERDEN SÖMÜRECEKSİNİZ???...Teşekkürler Parox,Teşekürler Faneti,Ve de sonsuz teşekkürler Paylaşımcı Arkadaşlar
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Bu basligin icin tesekkür ederim sallenaz.
ayaklaratapan, sagol.
Fanetiyi buraya kadar gelmesinde bütün arkadaslara, dostlara, yöneticilere (Admin, SuperMod ve özellikle Moderator) ve tabi üyelere tesekkür ederim.
Ben bu basligin ve bu sekilde bir yazinin insanlarda birsey uyandirmasini artik beklemiyorum.
Cogu üyemizin Fanetiyle bile alakasi yok. Internete baglanip bütün forumlari gezip nerde resim, klip ve sifre var toplayip emekleri sömürüyorlar.
Bir avuc dolusu Faneti insanim burdaki emekleri biliyor. Kalan insanin hicbirsey umrunda degil. Bu forumu ayakta tutmak icin neler yapiliyor umurlarinda bile degil.
Yakinda bu forumda temelinden baslayip yenilikler yapilacak.
Benim forumu ben kimseye yem etmem. Bana herkez "aman usta iyisin, acayipsin,..." diye bos laflar yazmasin. Ya su forumun degerini bilen bana ve benimle burda ter dökken herkese gereken saygiyi göstermis olur.
Forumu aciyorum yeni konularin listesini aciyorum ve forumun 95% sadece klip, resim ve sifre indirimiyle kullaniliyor.
Yapacagim degisikliklerden dolayi belki günde 600-700 üye yerine artik sadece 10 kisi gelir ama sadece bir kisi bile gelip en azindan deger vermeyi biliyorsa burayi o bir kisi icin ayakta tutmaya deger.
Ben isimi fiyaka icin yapmiyorum. Bu isi fiyaka icin yapan siteler ve forumlar belli. Bana günde 10000 kisi gelmis 10 kisi gelmis ilgilendirmez.
Ben standartlara uymam!
Eger icinizde böyle bir düsünce geciyorsa "Ya Parox burasi Türki ye diye..." bende diyorum ki
Burasi da Türkiye icinde Parox in yeri!
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
darkman
Fetişist

|
|
gercekten artık bu tip konuları konusmamız ve tartısmamız bdsm nin türkiyede belli bir noktaya geldiğini gösterıyor.
ama kıymetı bilinmeli diye düşünürüm....bundan yıllar once bir türkce sayfamız yokken bakın bu duruma...paylasımlar yapıyoruz sahibelerle tanısabılıyoruz..
bunlar bence kıymet bilene büyük nimettir...
arkadaslar bdsm olgusunu bilen ,gecmişten beri nette bulunan ve anlayan insanlar burasını cok iyi anlayacaklardır..bende yıllar once web sayfalarında dolanırken acaba bu benım duygumdan baska aynı duyguları tasıyan kişiler oldugunu merak edıyordum..sonucta buldum ama yabancı..
ve sonunda türkçe ve anlasabılıdıgımız bır yer bulunca gercekten cok sevındım..
önemli olan kuru kalabalık degıl güzel paylasımlar ve güzel dostluklar...sonucta burası belki de simdiye kadar bırcok ınsanın duymadıgı,görmedıgı ve hayal etmediği olayların yasandıgı yer..
bence herseyin kıymeti varken bilnmeli.......
yoksa sonradan dövünmenin hiçbir anlamı yoktur...
sonucta diyecegim kıymetini bilelim....
hepinize saygılar...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
topic in başlığına baktığım anda bile tırstım...faneti nin kapanması demek benim için bi yıkım olur cidden...buraya hergün girmeden yapamıyorum...bu site herkes gibi benimde "ben bu dünya da tekim galiba,insan neden ayaklara karşı bi ilgi duysunki?" düşüncesinden kurtulduğum yerdir....geçen yılın ekim ayında google da fetişizm le ilgili türk sitesi ararken buldum burayı ve üyeliğimden 1-2 gün sonra içimde bi rahatlama oluştu....burası aynı dili konuşan,aynı duyguları paylaşan(veya paylaşmayan)insanların yeri....belki çok söyleniyor ama burası cidden en azından benim için bi gizli bahçe....
aslında forumun son aylarına bakınca eskiden çok aktif olan,bu işlerde tecrübe sahibi,paylaşımcı arkadaşların artık bıraktığını görüyoruz...bi örnek Ddmale....harika bi insandı...ondan herkes gibi bende çok şeyler öğrendim...Ddmale sadece 1 örnek...daha kimler kimler var.....
burayı sömürmeyi bencede artık bırakalım...yoksa yolumuza bakalım...en azından elimizden geleni yapmamız lazım bence....bi "saol" bile diyemiyceksek.....yeniden ingilizce,rusça vb. dillerde olan size kimsenin bişey demeyeceği,klibinizi izleyebileceğiniz yere doğru yolculuğa hazırlanın....ama bence buranın diri kalabilmesi için biraz daha PAYLAŞIM....
kim bilir belkide burası sayesinde türkiye de de bi fetiş parti düzenlenir,mistress sayısı erkek sayısına eşitlenir.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tvtman

Tecrübeli

|
|
| sallenaz demiş ki: | Parox un baska bir sayfasinda kendisine acik forumda bir üyesi tessekkür ediyor, tanidigi imkanlar ve yapdigi basarili calismalardan dolayi. yabanci bir kisinin kalkip gönülden tesekkür etmesi yapilan calismalari takdir ve tebrik etmesi beni gerci cok sasirtmadi cünki Paroxla calisdigim dönemlerden beri onun hakiki fetis ve Sm den anlayan kisiler tarafindan ister sayfalari, cekdigi professionel resimleri ve cevirdigi filimler olsun, cok sayildigini ve takdir ile birlikde tebrik edildigini biliyorum, fakat burada beni sasirtan kendi sayfasinda sizin gibi acik bir forumu kullanan bir yabanci bir insanin bunu tekrar özel bir topic acip etmesi oldu...
söyle düsündümde türk sayfalarinda heleki Faneti sayfasinda bunu kac kisi yapdi. ardindan kac kisinin bu sayfanin degerini bildigini kendime sordum ve sonradan birden bire bu soru aklima geldi. birtek türk insanlarina tanidigi bu imkani, yabanci insanlardan parasinla resimlerini yayinliyan ama kendi insanlarinla bunu cani gönülden veren ve Faneti den manevi hic bir kazanci olmuyan Parox bu sayfayi kapasa acaba zarari kime olurdu...? sizin duygulariniz ne olurdu...? size bir kayip olurmuydu?
hic olmaz demeyin bence sakin sakin oturun ve bu sayfayi kullanan bir insan olarak bu soruyu iyicene bir düsünün... |
ne demek manevi kazanci olmayan...
manevi kazanci olmasa neden yapsinki parox bu isi?
bana gore dert yakinmasina ragmen cok sevdigi ve manevi haz aldigi icin ugrasiyo parox bu kadar karmasik zor islerle...
sorunun cevabina gelince...
benim icin buyuk bir bosluk olurdu fanetinin olmamasi...
yine benim fikrim en cok paylasandan en cok somurene kadar aynisi olurdu...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Warmaster
Usta Yazar

|
|
Fanetinin kapanması benim için bir kabus,şu an için web'te ki en önemli durağım ama bu demek değildirki burada mutluyum:geçenlerde yazdığım bir mesajda üye sayısı 6300ü geçti(ki şu an 6500 ün üzerinde) bu hareketsizlik ve en önemlisi bu paylaşımsızlık ne diye söylenip bende bazı arkadaşlarım gibi paylaşımlarımı durdurmuştum.Bakıyorum bu sadece benim hoşnutsuzluğum değilmiş.
Fanetini kesinlikle kapanmaması lazım ama MUTLAKA bazı önlemler alınıp birtakım değişikliler yapılması gerekiyor bu konudada başta Parox olmak üzere mod ların bazı kararlar alması gerektiğine inanıyorum.
Faneti'ye sahip çıkıp ona gereken değeri vermek gerekiyor bence.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| ben ağzından yel alsın diyorum başka bişey demiyorum..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
tozer
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Faneti gerçekten vazgeçilmez ve kapanmamalı bizim evimiz gibi bazen eve geçgelsek te faneti bizim evimiz eve karşı sorumlulukları yerine getirmeli herkez
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
falakacı
Fetiş&BdSm Usta

|
|
sallenaz güzel bir konuya parmak basmışın
ancak ben eminimki bu forumdaki herkes parox a minnetkardır(en azından parox u tanıyanlar)
parox un bizler için yaptıkları saymakla bitmez (bdsmturk,faneti,falaka.info) bu sitelerin dewam etmesinde en önemli etken parox tur umarım bunu unutmazsınız en azından ben hiçbir zaman unutmayacağım
sewgili parox sana herşey için teşekkür eder çalışmalarının dewamını dilerim
sizlerde arkadaşlar parox un emeklerini boşa çıkarmayın
PAYLAŞIMA DEWAM...
|
|
|
|
_________________ Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz?
Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
|
|
 |
        |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| söylemiştim demek her zaman hoşuma gitmiştir....beni asıl sevindiren ise en başta harekete geçmesi gereken kişiden gelen tepkiler,yorumlar....her türlü arkandayım parox....türkiyenin en iyi fetiş forumu kuru kalabalık üye sayısıyla diil,adam gibi ve istikrarlı paylaşım sayısıyla olunur......güzel günler bizi bekler....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Faneti'nin olmaması ve yahut kapanması benim açımdan da büyük bir yıkım olurdu ve hayatımda kısa vadede yerini dolduramayacağım bir boşluk oluşurdu..Burada tabii ki Parox'un emekleri gözardı edilemez bu forumun oluşmasında ve bugünlere gelmesinde..Ben göreceli olarak aranıza sonradan katıldım ama burayı en az eski üyeler kadar benimsedim..Forumun devam etmesi için bugüne kadar da elimden geleni yaptım..Gerek fikirlerimle-yazılarımla gerekse de gönderdiğim klip-resimlerle..Ama şununda her zaman altını çizmişimdir ki üretim çok daha önemlidir..Parox bu üretim işinin multimedia tarafını üstlenmiş durumda ve herkesin elinde bir kamerası olma durumu da yok..Bu durumda en azından yazdığımız yazılarla-çeşitli konulardaki hikayelerle bu forumu daha kaliteli bir hale getirmeliyiz..Net üzerinde sayısız forum var ama ben sadece Faneti'ye üyeyim..Bunun sebebi buradaki insanların ve bu insanların ürettiği içeriğin daha kaliteli olmasındandır..Ben de elimden geldiğince Faneti.net markasının gelişmesinde pay sahibi olmaya çalışıyorum..
Parox'a sözle teşekkür etmenin yanında, ben foruma yaptığım katkılarla da bunu göstermeye çalışıyorum..Umarım başarılı oluyorumdur..Burada paylaşım yapan herkese de saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
vasvator
Acemi

|
|
| bilgisayar başında oturdum süre yarı yarıya düşer;)
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Töbe deyin yaa. Kapanmasın Faneti. Benim herşeyim forum. Ben buraya üye olduktan sonra birçok fetiş arkadaş edindim. İlk başlarda yalnızca forumu sömürdüğümü kabul etmeliyim. Ama isteyen insan bazı şeylerden ders alıp değişebiliyor. Faneti benim fetiş kimliğimi belirginleştirmemde, bir seviyeye oturtmamda çok yardımcı oldu. Ben burası sayesinde gerçek zevklerin nasıl yaşanabileceğini öğrendim. Sınavlar ve bilgisayarımdaki teknik problemler yüzünden zaten az olan paylaşımların artık hiç kalmadığının farkındayım. Umarım en kısa zamanda yenileyeceğim arşivimle tekrar başlıyacağım. Faneti bir bütündür parçalanamaz ve kapanamaz...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Dangling
Usta Yazar

|
|
Faneti'nin yaptığı katkı yadsınamaz benim için. Kendimle aynı zevki paylaşan başka insanlarla bir şekilde iletişim içinde olmak ve yalnız olmadığımı bilmek inanılmaz rahatlatıyo beni. Fetişizme genel anlamda "sapıklık" gözüyle bakılan bi ortamda, onu her yönüyle tartışabilmek çok güzel. Fetişizm içerikli hertürlü resim ve videoyu anında burda bulmak da cabası..
Artık televizyonda güzel bi ayak gördüğüm zaman iki şey düşünüyorum.
1. Faneti'deki diğer arkadaşlar da izledi mi acaba? (ve ne hissettiler)
2. Akşama videosu foruma konmuş olur mu ?
Bi röportajda okumuştum; Ayak Fetişistleri elit ve özel insanlardır diye. Bigün bu özel insanların zevkleri yaygınlaşır, hisleri "sapıklık" olarak algılanmaktan çıkarsa bunda en büyük pay Faneti Ailesinindir..
Niye bilmiyorum ama hepinizi seviyorum
(Bu işin diğer yılmaz neferleri toesucker_tr sitesi, queensilhouette ailesi ve niceleri, hepinize emekleriniz için binlerce teşekkür...)
|
|
|
|
_________________ nail em up!
|
|
 |
    |
 |
|
|