Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 10:32  Mesaj konusu:  Kırbaçlanmak Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar kırbaçlanmak hiç tarzım deil ama merak ettigim birkaç sey war Bir sitede kırbaclanmış bir arkadasın sırtını gördüm berbat haldeydi Acaba o izler kac günde geciyor ve acısı kac gün sürüyor?Hiç kırbaçlanırken bayılanınız oldu mu?Cevap yazarsanız sewinirim...

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
carpetboy25
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 17:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben sana istediğin cevabı veremeyeceğim zira hiç kırbaçlanmadım ama nette rastladım kırbaçlanmış insanların resimlerine pekde hoş gözükmüyorlardı yani..

Kova  At Çevrimdışıcarpetboy25 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 18:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende kırbaçlanmadım her ne kadar böyle kölelik içeren videoları kırbaç temalı videolu sevsemde kölelik yapmam köle olamam yani ayak yalama ve trampleden başka bişi yapmam Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 18:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bakın bu resim iyi bir örnek bu acı ve izler en az 1 ay bitmez Very Happy yani acısı biterde elleinmi falan acır en az 1 ay oturamaz adam Very Happy ;

Image

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Per 06 Nis, 2006 19:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kırbaçlanmak hoşuma giderdi ama bu kadar değil Shocked . bende merak ettim bu soruların cevabını yokmu açıklayacak kimse ?

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
mark
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 27 Nis, 2006 07:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

basit kirbaclama ve sopadan olan morluklar bile 2-3 haftada geciyor. Bu kadar siddetlisi uzun sureli izler birakir, bir ay kic ustune oturamaz insan

Balık Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışımark kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 May, 2006 03:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bunlar harbi extreme... Biraz sadistliğie giriyor...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
maho aga
Tecrübeli
Tecrübeli

MesajTarih: Çar 31 May, 2006 17:36  Mesaj konusu:  Re: Kırbaçlanmak Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben kadinlarin kirbaclanmasindan acayip hoslaniyorum:-) tabi ki o kadar sert degil asiri kan falan...filmlerde kadinlarin kirbaclandigi sahneleri cok hosuma gidiyor..daha hoslananlar veya videosu olanlar isteyenler lütfen haber verin..bende cok kllip var..isteyenlere suna bilirim..

Gizlimaho aga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 01 Haz, 2006 15:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yukardaki örnekten bayan köleye sopa vurdugum oldu ama sadece ve sadece kendisini cok iyi tanidiktan sonra ve önceden böyle bir seansi kendiside istedigi icin.
Sadece vurma macli olsaydi yapmazdim. Bunlar cünkü icabinda kalici iz birakir ve seansda cok acir.
Izleri vücuda göre düzeliyor ama en azindan 3 hafta gecer büyük morluklarin kücülmesi.

Benim tavsiyem fazla extrem olmamaktir. Özellikle bu bayan yada adam ile SM seanslari düzenli bir sekilde yapilirsa. Arka arkaya darbeler cok tehlikelidir.

Normal bir kamcilama bile izlerini bir kac gün tasir ve siddetine göre bir kac hafta kirbacin uclari deydigi yerler iz birakir. Siddetli acisi 24 saat icinde gecse bile en azindan bir kac gün acisini tasirsin.

Tabi SM yolunu secen aciyi kabul etmelidir (iki taraf icinde gecerli) ama bu vahsete dönüsmezse.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
ayak-sever
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 01 Haz, 2006 19:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sanirim en dogru cevabi parox vermis

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıayak-sever kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
carpetbagger
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Haz, 2006 01:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bencede parox a katılıyorum

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcarpetbagger kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Haz, 2006 08:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cok dogru parox guzel bir acıklama...
ama bu duyguyu tadan baska hıc kımse yokmu aramızda.????
pls onlarda yorum yapsın..Smile

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Haz, 2006 12:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla arkadaşlar bence dehşet görüntüler bu denlisi bırakın sadistliği birazda sapıklığa giriyor bence yine diyorum karşındakine tatlı acı vermek hoş ama bu türlüsü biz fetişistlerin adını lekeleyebileceğini düşünüyorum ya ne zevki var bu denli acı çektirmenin acı alınmasının manasız bence ama dediğim gibi yanlış anlaşılmasın tatlı acıların yeri apayrı bu resimler bence dehşet
sevgiler.........

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
agro
Fetişist
Fetişist

france.gif
MesajTarih: Cum 02 Haz, 2006 17:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

guzel bir aciklama parox ewt katiliyorum bide yukarda biraz abartmislar sanirim harbiden Twisted Evil

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıagro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
markava
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Çar 21 Haz, 2006 00:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ama unutmayın hepımız (en azından cogumuz ) kırbacı ve sesını tahrık unsuru olarak kabul edıyoruz bu tür sahneleri içeren filmler klipler dünya kadar acı hayatımızın tam ortasında nerdeyse kırbac acının seksuel boyutu ve bir yanda bu tarzın muhalıflerı bu ne yaman celıskı

Yay Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışımarkava kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |