Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 09:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

1 NE KAYBETTİĞİNİ BİLMEDEN KİM NEYE PİŞMAN OLACAK
2 SENİN VERECEĞİN SİTE ADRESLERİ GİTTİ MAZİDE ÇİMEN OLDU
3 GÜVEN MESELESİNİ TAM ANLATAMAMIŞSIN
4 400 gb ARŞİVİM VAR BAŞKASINA VER O SİTE ADRESLERİNİ
5- SİZ DİYE HİTAP EDİLEN YERDE AYNI ŞEKİLDE DAVRANACAKSIN
6-BİR DAHA MESAJ ATMAYACAĞIM SEVİYE LİMİTLENDİ

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 24 May, 2006 14:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben başka sitelerde resimlerini gördüm sadistlady nin terlikci2002.. toplama o kadar resim olmaz sanırım.. hepsi aynı tarz.. mekan ve insan aynı..

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 08:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kim ne ister bilmem ama bildigim varsa Sadistlady cok cesur resimlerini paylasiyor. Özellikle bdsmturk.com da gördügüm albüm bölümdeki resimler cok hosuma gitti.

Sizin var olmaniz beni cok memnun etti.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
celekar
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Haz, 2006 17:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kendimi tanıtmak için yazdığım yazıda "bana yapacakları hayalleriyle sınırlı sahibemi arıyorum"yazmıştım bunu yazarken erkek hiç düşünmemiştim ama !!!
celekar@hotmail.com

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıcelekar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Haz, 2006 20:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mesaj özürlüyüm diosun ama maşallah sahibelere gelince ellerin açılıyo...site benim olsa senin gibileri 1 dakka tutmam burda neyse...

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
celekar
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 18:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

allahtan senin değil

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıcelekar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 22:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aslında seninki mesaj yazma özürlülüğü deil tamamıyla imzamdaki gibi bi durum...

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 23:28  Mesaj konusu:  Re: MERHABA HERKESE Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ayaklaratapan kardeşim; sinir küpü olmuşsun..Rahatla hatta bununla da kalmayıp umursama yani..Herkes hakettiğini alır..Herşey başka türlü olamayacağı için öyle olur..

Gerçi son cümlem de olayı paradoksa sardı ya..Boşver..Geçmiş zaman olarak düşünürsek anlamlı ama dersen ki zamanı boyut olarak kabul eden teorilere falan filan..Bak ne güzel konudan uzaklaşmış oldun, kafan dağıldı..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Haz, 2006 23:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy Very Happy yok kardeşim takdığım falan yok aslında sırf bu gibi arkadaşlar okur die imzamı deiştirdim ama bunlar ona bile üşenir...

celekar
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 13:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sıkma kendini ben ve benim gibiler yavaş yavaş öğrenicez senin gibi bilgisayar şansımız olmadı yeniyeni sahip olduk kalavyeyle bile boğuşuyoruz.Bu mesajı yazarken bir çok harfi bu klavyeye koymamışlar diye düşünmeye başladım ben mesaj özürlüyüm derken ciddiydim (yazmam yaklaşık 5dk sürdü)

ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 15:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyi ya güzel kardeşim o 5dakkanı herzaman sahibeler için deilde videolarını yada resimlerini indirdiğin arkadaşlara teşekkür için kullansan iyi olmazmı??

from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Haz, 2006 16:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hoş geldiniz forumumuza, scat olayı bana ters, ilgilenen arkadaşlar buyursun...

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
celekar
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Haz, 2006 00:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hiç soruyormusun bir clip buraya nasıl atılır biliyormusun diye.Ben burdaki klipleri seyretmek için adını telafuz edemediğim rasp... kaç dakika karşısında bekledim
söylememe gerek yok heralde ingilizcemde zayıf.Yeni keşfettimki ordaki free basıp
devamında indirme yapabileceğimi 1 aylık bir mazi yani benimki bana elimdeki klipleri nasıl atabileceğimi anlatırsanız belki becerebilirim saygılar

ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Haz, 2006 01:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tmm arkadaşım msn in varsa yaz buraya ben sana herşeyi öğretcem ok sen yeterki paylaşmayı iste...

Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 06 Haz, 2006 02:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi başlığa bak muhabbete bak Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |