| Yazar |
Mesaj |
terlikci2002
Royal Üye

|
|
1 NE KAYBETTİĞİNİ BİLMEDEN KİM NEYE PİŞMAN OLACAK
2 SENİN VERECEĞİN SİTE ADRESLERİ GİTTİ MAZİDE ÇİMEN OLDU
3 GÜVEN MESELESİNİ TAM ANLATAMAMIŞSIN
4 400 gb ARŞİVİM VAR BAŞKASINA VER O SİTE ADRESLERİNİ
5- SİZ DİYE HİTAP EDİLEN YERDE AYNI ŞEKİLDE DAVRANACAKSIN
6-BİR DAHA MESAJ ATMAYACAĞIM SEVİYE LİMİTLENDİ
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Ben başka sitelerde resimlerini gördüm sadistlady nin terlikci2002.. toplama o kadar resim olmaz sanırım.. hepsi aynı tarz.. mekan ve insan aynı..
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Kim ne ister bilmem ama bildigim varsa Sadistlady cok cesur resimlerini paylasiyor. Özellikle bdsmturk.com da gördügüm albüm bölümdeki resimler cok hosuma gitti.
Sizin var olmaniz beni cok memnun etti.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
celekar
Acemi

|
|
kendimi tanıtmak için yazdığım yazıda "bana yapacakları hayalleriyle sınırlı sahibemi arıyorum"yazmıştım bunu yazarken erkek hiç düşünmemiştim ama !!!
celekar@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| mesaj özürlüyüm diosun ama maşallah sahibelere gelince ellerin açılıyo...site benim olsa senin gibileri 1 dakka tutmam burda neyse...
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
celekar
Acemi

|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| aslında seninki mesaj yazma özürlülüğü deil tamamıyla imzamdaki gibi bi durum...
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ayaklaratapan kardeşim; sinir küpü olmuşsun..Rahatla hatta bununla da kalmayıp umursama yani..Herkes hakettiğini alır..Herşey başka türlü olamayacağı için öyle olur..
Gerçi son cümlem de olayı paradoksa sardı ya..Boşver..Geçmiş zaman olarak düşünürsek anlamlı ama dersen ki zamanı boyut olarak kabul eden teorilere falan filan..Bak ne güzel konudan uzaklaşmış oldun, kafan dağıldı..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
yok kardeşim takdığım falan yok aslında sırf bu gibi arkadaşlar okur die imzamı deiştirdim ama bunlar ona bile üşenir...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
celekar
Acemi

|
|
| sıkma kendini ben ve benim gibiler yavaş yavaş öğrenicez senin gibi bilgisayar şansımız olmadı yeniyeni sahip olduk kalavyeyle bile boğuşuyoruz.Bu mesajı yazarken bir çok harfi bu klavyeye koymamışlar diye düşünmeye başladım ben mesaj özürlüyüm derken ciddiydim (yazmam yaklaşık 5dk sürdü)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| iyi ya güzel kardeşim o 5dakkanı herzaman sahibeler için deilde videolarını yada resimlerini indirdiğin arkadaşlara teşekkür için kullansan iyi olmazmı??
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
from-aydin
Fetişist

|
|
| Hoş geldiniz forumumuza, scat olayı bana ters, ilgilenen arkadaşlar buyursun...
|
|
|
|
_________________ Everything happens for a reason...
|
|
 |
     |
 |
celekar
Acemi

|
|
hiç soruyormusun bir clip buraya nasıl atılır biliyormusun diye.Ben burdaki klipleri seyretmek için adını telafuz edemediğim rasp... kaç dakika karşısında bekledim
söylememe gerek yok heralde ingilizcemde zayıf.Yeni keşfettimki ordaki free basıp
devamında indirme yapabileceğimi 1 aylık bir mazi yani benimki bana elimdeki klipleri nasıl atabileceğimi anlatırsanız belki becerebilirim saygılar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| tmm arkadaşım msn in varsa yaz buraya ben sana herşeyi öğretcem ok sen yeterki paylaşmayı iste...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
Abi başlığa bak muhabbete bak
|
|