Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 18:36  Mesaj konusu:  X ÜLKESİNDEKİ Y VATANDAŞI :) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yaw ne hikmetse bu saatlerde hep merak duygularım depreşiyor benim.Hani serde yazarlıkta var,hayal gücü geniş.İlginç bi sorum olacak sizlere.
X ülkesinde yaşayan Y vatandaşısınız.Özel bir göreviniz var.Ülke güvenliği için önem arzeden bi kadını karşınıza getiriyolar.odada sadece o ve siz varsınız.Göreviniz bi şekilde bu kadını konuşturmak.Kadında afeti devran hani.Üstüne üstlük ayak fetişisiniz.Ve uzun zamandır bu duygunuzu yaşayamıyorsunuz.Hatunda süper ayaklara sahip.Şimdi o güzel ayakları coplamayı,parmak aralarına kablolar bağlayıp elektrik vererek görevinizi yapmayı mı seçersiniz?yoksa nasıl olsa kimse görmüyor diye ayaklara yumulup öpüp koklamayımı seçersiniz.
harbiden tuhaf bi soru oldu ama neyse.Smile idare edin artık

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cyan
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 18:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

once konustururum sonrada ayaklara yumulurum

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 18:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk önce öpüp koklarım sonra elektrik verip işimi bitirirm... Kadın yaptıklarımı anlatmakla tehdit ederse ayaklarını kesip içini pamukla doldururum sonra odamda masamın üstüne biblo niyetine koyarım çiçekler süsler üstünü Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy geyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 20:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

önce doyasıya o ayakların tadına varırdım,sonra cop,kayış ne olursa görevimi yapardım....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 22:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hmm ilginç cevaplar geliyor.Smile sadece bu kadar mı beyler? Smile

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
altoz
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 29 Arl, 2005 22:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İlginç bir soru, dolayısıyla ilginç bir cevap verilebilir bence.

Bir kere, amaca ulaşmak lazım. Amaç, ciddiyet gerektiriyor. Dolayısıyla, hatuna yaklaşmam, limitlerini zorlarım. İşkence de yapamam ben Smile yapacak başka bir hatun bulurum (wow!!) sonra bizimki işkence yapar. İş bitiminde bizimkini de onu da alırdım. Ben işkenceden hoşlanmam, sadece ayak severim ve bu iki hatunla sadece ayak fetişi mevzuna girerim.

Amma hayal be!

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıaltoz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
nano
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 00:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

abi nerden buluyon böle soruları yaw

güsel bi foot-fetish filmi iizlerken daha bitmeden görevimiz tehlike benzeri bi ekşın filmi izlemeye başlamışsın sanki

Kova Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışınano kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 00:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vardır elbet bi sebebi hikmeti be nano kardeşim.Smile

tvtman
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 01:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla ne yalan soliyim hocam Razz (toesucker-tr)ogretti bana...
soruya cevap vermek lazim Cool (cok fazla takibimde degil forum.diger soru soran zevkdaslar alinmasin yakaladigim icin ve yakaldigimdan dolayi kendimi cevap vermeyi kendimi mecbur hissetigimden dolayi cevap yaziyorum Razz )
vatan icin her zevkimi bir yana birakirim ddmale zevkdas Cool Razz Wink

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtvtman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 01:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tvtman kardeşim benim gibi meraklı bir adamın sorduğu soruya cevap verilmez mi hiç? Smile
tabiki vereceksin...

cyan
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 01:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hem bi kere bana yetmez hem de oyle bayana siddet uygulamak bana yakısmaz.
Kızla anlasırdım bildiklerini anlatması karsılgında onu serbest bırakıp bundan sonra onun kolesi olacagıma dair soz verirdim

Yengeç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıcyan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 03:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öne mi sonra mı bilmem ama bende büyük ihtimalle bi tadardım güzellikleri...hatta ben bu durumun fantezilerini de kuararım...fırsattan istifade ayak fetişizmi,fantezileri....yaşanmış örneklerim de var....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
naylonsub
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 14:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Anında görevimi satar ablaya dalarım Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Kedi Gizlinaylonsub kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
serdalis
Misafir

MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 15:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

abi ben hatunu ordan bi şekilde çıkarır sevişmesi şartıyla ona yardım edeceğimi söylerdim, insan bidefada bişey anlamazki, bikaç defa beraber olacaksın ki tadını anlayabilesin

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Arl, 2005 17:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile ne enteresan yaklaşımlar duyuyorum yaw

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |