| Yazar |
Mesaj |
Ddmale
Royal Üye

|
|
Yaw ne hikmetse bu saatlerde hep merak duygularım depreşiyor benim.Hani serde yazarlıkta var,hayal gücü geniş.İlginç bi sorum olacak sizlere.
X ülkesinde yaşayan Y vatandaşısınız.Özel bir göreviniz var.Ülke güvenliği için önem arzeden bi kadını karşınıza getiriyolar.odada sadece o ve siz varsınız.Göreviniz bi şekilde bu kadını konuşturmak.Kadında afeti devran hani.Üstüne üstlük ayak fetişisiniz.Ve uzun zamandır bu duygunuzu yaşayamıyorsunuz.Hatunda süper ayaklara sahip.Şimdi o güzel ayakları coplamayı,parmak aralarına kablolar bağlayıp elektrik vererek görevinizi yapmayı mı seçersiniz?yoksa nasıl olsa kimse görmüyor diye ayaklara yumulup öpüp koklamayımı seçersiniz.
harbiden tuhaf bi soru oldu ama neyse. idare edin artık
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
cyan
Fetişist

|
|
| once konustururum sonrada ayaklara yumulurum
|
|
|
|
_________________ Kırk Bakireye Tapmaya Bal Yanaktan Tatmaya Geldim
|
|
 |
       |
 |
_CrossedLegs_
Royal Üye

|
|
ilk önce öpüp koklarım sonra elektrik verip işimi bitirirm... Kadın yaptıklarımı anlatmakla tehdit ederse ayaklarını kesip içini pamukla doldururum sonra odamda masamın üstüne biblo niyetine koyarım çiçekler süsler üstünü geyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!
|
|
|
|
_________________ Sanki ben ben değilmişim,
Hayallerimmiş yaşayan
Seyrederken umutsuzca gözyaşlarımla..
|
|
 |
    |
 |
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| önce doyasıya o ayakların tadına varırdım,sonra cop,kayış ne olursa görevimi yapardım....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
hmm ilginç cevaplar geliyor. sadece bu kadar mı beyler?
|
|
|
|
_________________ BDSM beyinde başlayıp,ruhta şekillenen ve bedende hayat bulan bir zevk ve disiplin olgusudur
Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.
|
|
 |
    |
 |
altoz
Fetişist

|
|
İlginç bir soru, dolayısıyla ilginç bir cevap verilebilir bence.
Bir kere, amaca ulaşmak lazım. Amaç, ciddiyet gerektiriyor. Dolayısıyla, hatuna yaklaşmam, limitlerini zorlarım. İşkence de yapamam ben yapacak başka bir hatun bulurum (wow!!) sonra bizimki işkence yapar. İş bitiminde bizimkini de onu da alırdım. Ben işkenceden hoşlanmam, sadece ayak severim ve bu iki hatunla sadece ayak fetişi mevzuna girerim.
Amma hayal be!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
nano
Tecrübeli

|
|
abi nerden buluyon böle soruları yaw
güsel bi foot-fetish filmi iizlerken daha bitmeden görevimiz tehlike benzeri bi ekşın filmi izlemeye başlamışsın sanki
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
vardır elbet bi sebebi hikmeti be nano kardeşim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tvtman

Tecrübeli

|
|
valla ne yalan soliyim hocam (toesucker-tr)ogretti bana...
soruya cevap vermek lazim (cok fazla takibimde degil forum.diger soru soran zevkdaslar alinmasin yakaladigim icin ve yakaldigimdan dolayi kendimi cevap vermeyi kendimi mecbur hissetigimden dolayi cevap yaziyorum )
vatan icin her zevkimi bir yana birakirim ddmale zevkdas
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
tvtman kardeşim benim gibi meraklı bir adamın sorduğu soruya cevap verilmez mi hiç?
tabiki vereceksin...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cyan
Fetişist

|
|
Hem bi kere bana yetmez hem de oyle bayana siddet uygulamak bana yakısmaz.
Kızla anlasırdım bildiklerini anlatması karsılgında onu serbest bırakıp bundan sonra onun kolesi olacagıma dair soz verirdim
|
|
|
|
_________________ Kırk Bakireye Tapmaya Bal Yanaktan Tatmaya Geldim
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| öne mi sonra mı bilmem ama bende büyük ihtimalle bi tadardım güzellikleri...hatta ben bu durumun fantezilerini de kuararım...fırsattan istifade ayak fetişizmi,fantezileri....yaşanmış örneklerim de var....
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
naylonsub
Fetişist

|
|
Anında görevimi satar ablaya dalarım
|
|
|
|
_________________ ve sen bir gün çıkar gelirsin diye, çok şeyin adı küçük yazıldı..
|
|
 |
    |
 |
serdalis
Misafir

|
|
| abi ben hatunu ordan bi şekilde çıkarır sevişmesi şartıyla ona yardım edeceğimi söylerdim, insan bidefada bişey anlamazki, bikaç defa beraber olacaksın ki tadını anlayabilesin
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Ddmale
Royal Üye

|
|
ne enteresan yaklaşımlar duyuyorum yaw
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|