| Yazar |
Mesaj |
corei
Fetişist

|
|
şu son dönemde bu dışkı muhabbeti gerçekten ilgimi çekiyor(yanlış anlaşılmasın dünyada son yapacağım şeylerden biri,sadece bu kadar talep görmesi ilgimi çekiyor),hatta bir tane anket var forumun birinde %77 olumlu bakıyolar bu pok yeme işine.
benim de şöyle bi sorum var?bu dışkı yemeye olumlu bakan kaç kişi bu eylemi gerçekleştirdi?yani bunu gerçek anlamda yapan var mı?nasıl bir zevk veriyor?saygı duyuyorum ama merak ediyorum nasıl bir tatmin sağlıyor?
yapanlara lafım yok ama eminim ki eline böyle bir imkan geçtiği anda yapamayacağını anlayacak çok insan vardır,o kadar kolay değil bence,yaparım demesi kolay.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
boksever
Acemi

|
|
| ben cidden bir kere az bişey yedim
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Başka yazacak olan var mı buraya... Benden bir önceki arkadaşım nickini pek tabir edemiyorum Helal olsun valla sana
|
|
|
|
      |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Asla yemedim yemem bir söylemiştim pınar altuğ için yerim diye mecazidi o öyle birşey olmaz zaten... zevk almam yemekten şahsen kimse için de yemem dışkı...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
can_
Acemi

|
|
Almam alanada mani olmam....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
shitlover
Tecrübeli

|
|
arkadaslar bence burda tuvalet koleligi konusunu yanlis anliyosunuz. yani burda zevk alinan sey bokun kendisi diil, yani demek istedigim insanlarin zevk aldigi sey bokun tadi yada kokusu diil, yada boku cok lezzetli bulduklari icin boyle bi arzulari yok(en azindan bunlar benim fetisim icin gecerli) tam tersi, zevk alinan sey agziniza sican kadinin size yaptigi iskence ve muthis sekilde asagilamasi, ve dolayisiyla cok buyuk bi zevk almasi, cunku bu bi insani asagilamaktaki son nokta. Eger burda zevk alinan sey bokun kendisi olsaydi insanlar oturup kendi boklarini yerlerdi.
Dolayisiyla, bok yemek bi tabu oldugu icin insanlar cok garip karsiliyo ama aslinda bununda diger kolelik cesitlerinden bi farki yok, sadece asagilanmanin boyutlari cok buyuk. Yani sahibenizin size camurlu botlarini yalatmasiyla tuvaletini yapmasi arasinda cokta buyuk bi fark yok. Kaldiki boyle bir seyi yapacak olan insan, yani gercekten bir kadinin bokunu yiyecek olan, bunu herhangi bir kadin icin yapmaz, ya gercekten cok sevdiginiz asik oldugunuz biridir, yada uzun suredir tanidigniz bir mistresstir. (yada angelina jolie falan da olabilir tabi ) Ayrica butun boku yemeyede gerek yok heralde, sonucta agzina girmesi bile bunu yasamaya yeter. Ben yasamadim ama dedigim gibi sevdigim biri bunu yaparsa, kaldirabilcegimi dusunuyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
baris75
Acemi

|
|
| shitlover gerçekten güzel açıklamışsın durumu.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
boksever
Acemi

|
|
| ya kardşim bir bayan sahibe olacak senin azına sıçmak isteyecek sen kabul etmeyeceksin mümkünmü
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
boksever
Acemi

|
|
| bu konuyla ilgili shitlover bir klip göndermiş 45 dk 3 tane japon kızı adamı tuvalet yapmışlar resmen sıçıyorlar shitloverdan ricam bana böyle klip gönderirse minnettar olurum
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
shitlover
Tecrübeli

|
|
| walla eldekiler o kadardi, daha bulursam gonderirim, sende varsa baska sen gonder
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
apollo1907
Tecrübeli

|
|
| d1sk1yla falan i_m olmaz ama p1nar altug gelipte ayaklar1m1 yalat1r1m ama bi sart1m var d1sk1m1 ye derse bilmem valla
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
shitlover
Tecrübeli

|
|
zaten diski yeme son nokta, yani ondan once mutlaka yalarsin, oole kuru kuruya diski yeme yok
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
tremp
Tecrübeli

|
|
| tam olarak yemedim ama sevgilim kıçının yalanmasından çok hoşlanıyordu...yalarken bir kaç defa tadını aldım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slave23
Tecrübeli

|
|
ya resmen bok muhbeti dönüyo inanamıyorum ya arkadaşlar hastalık fln da umurunuz da değil mi?
dışkı yiyosun ya ne demek bu ii oldu mistress öl dese de ölücekmisiniz
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge