Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pzr 14 May, 2006 15:29  Mesaj konusu:  Re: KLİPLER BURAYA Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 14:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 14 May, 2006 20:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

diğer klibibi vakit nedeniyle yollayamamıştım vidyonun diğer bölümü:

http://YASAK LINKde/files/20458370/Underfoot_2.avi.html

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 15 May, 2006 04:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar kaç kere söylemeliyiz bilmiyorum ama rica ediyorum canlı hayvanların crush paylaşımınız özelinizden yapın. burada yasak çünkü!!!

Canlı hayvanların Crush Resim veya Videoları YASAK!!!

Faneti Team

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 15 May, 2006 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 14:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıSteve kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini göster
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 17 May, 2006 17:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

anl demiş ki:
Sanırım bu durumda bu bölümdeki kliplerin %80 inin silinmesi gerekiyor.

Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Hayvan ve Böcek kavramlarının ayrımı konusunda net bi açıklama gerekiyor. Fare , Tavşan , Kuş vs.. gibi canlıların bu tip cliplere materyal olarak kullanılmasına bende karşıyım. Ama böcek konusunda da bir yasak varsa bunun açıkça belirtilmesi gerekiyor. Serdalis ve diğer arkadasların yolladığı kliplerin çoğu böcek ve snail üzerine klipler. Eğer bunda bi yasak varsa ve silinmesi gerekiyorsa bunu baştan söylemelisiniz ki insanlar dakikalarca Upload serverları başında modem yormasınlar.

Okuduğunuz için teşekkürler.

+1 bencede

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mcorse
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 28 May, 2006 00:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Böcek möcek hepsi yasak işte! kimse boşuna anlamaya çalışmasın! yasaksa yasaktır, o kadar!
Kimse çıkıp da dünyanın geri kalanında böcek ezmek yasak değilken ve hatta bunun ticareti bile serbestçe yapılabiliyorken bize ne oluyor diye sormasın! yasak işte!
Kimse çıkıp da mistressaryel.com, crush-fetish.com, crush-fetish.net, chloecreations.com, crushbabes.com ve highheelheidi.com gibi birçok internet sitesinin kredi kartlı ödeme sistemleri (paypal, i-bill, ccbill gibi) üzerinden yasa dışı olan birşeylerin ticaretini nasıl olup da serbestçe yapabildiğini sorgulamasın!
Kimse çıkıp da prepaidclips veya nicheclips gibi clip satış sitelerinde, böcek ezme clipleri gibi yasa dışı metanın, kredi kartı gibi maksimum kayıt altındaki bir ödeme yöntemiyle rahatça alınıp satılabildiğini anlamaya çalışmasın!
Kimse çıkıp da ocmb.net gibi 99 yılından beri bu konuda faaliyette olan forum sitesindeki değerlendirmeleri okumaya zahmet buyurmasın. bizden senelerce evvel bu yollardan geçmiş olan kişilerin son tahlilde neyin yasal neyin kanunsuz olduğu konusunda vardıkları uzlaşıya kafa yormasın!
Kimseler çıkıp da Türk meri kanunundaki hayvan haklarını koruma ve hayvanlara karşı işkence ve kötü muamale bölümlerinin kapsama alanını, neleri suç sayıp neleri suç saymadığını sakın araştırma zahmetinde bulunmasın! En iyisi, bu yasanın böcekleri ve bilimum haşeratı koruma yasası olduğunu falan düşünsün!

Yasak İşte!
Burası Türkiye, yok öyle!..

Koç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışımcorse kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 29 May, 2006 09:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bakin arkadaslar, canlarim, dostlarim herhanh gibi bir yasiyan yaratigin crush klibini yada resmini bizde paylasmayin. Lütfen.
Sizin degil beni basim belaya girecek. Bunu göze alanlari zaten burdan saymam.

Baska forumlarda paylasin lütfen. Ya biraz olsun kanunlari burda uygulayalim. Bu tür kliplerin yada resimlerin cezasi sifre paylasimindan cok daha agir. Zaten zamanla ben serverden "yanlis" content siliyorum. Kiyak olsun diye hemen silinmiyor.

Zevkinizi paylasmiyorum ama hevesinizi anliyorum.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 05 Tem, 2006 21:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhabalar,
Mistress Tuğçe hanımın resimlerinden sonra bir kaç klibinide sizinle paylaşmak istiyorum....
Beğeneceğinizi umut ediyorum...
Bunlar sadece elimdekilerin küçük bir bölümü Cool
Üzerinde biraz oynama yapınca klip kalitesi biraz düştü ama yinede çok güzeller...
Yorumlarınızı bekliyorum....

http://YASAK LINKde/files/25034934/fruit_crush_1.wmv.html

http://YASAK LINKde/files/25035463/tost.wmv.html

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Ağu, 2006 21:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

from-aydın diyecek birşey bulamıyorum tek keli
meyle çok güzel bir çekim olmuş.Keşke bi de topukluyla crush çekimi olsaymış.Yinede çok güzel vidyo. Shocked

Misafir

MesajTarih: Cmt 05 Ağu, 2006 03:49  Mesaj konusu:  Re: KLİPLER BURAYA Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhaba
Öncelikle forumu devamlı takip etmeme rağmen crush klipleri daha yeni farkettim ve muhteşem şeylerdi.
Serdalis başta olmak üzere gönderen herkeze teşşekkür ederim.
Mümkünse de devamını dilerim.
Ayrıca bende Masha hastasıyım fakat ilk sayfada verilen linkin süresi dolmuş mümkünse masha kliplerini gönderirseniz sevinirim.

forrapture
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Ağu, 2006 01:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

klipler için saol hoca

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıforrapture kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
osmny81
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pts 07 Ağu, 2006 22:32  Mesaj konusu:  Re: KLİPLER BURAYA Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar klipler muhteşem fakat crush-fetish.net klipleri timeout olmuş bunları tekrar upload edebilirmisiniz.
saolun

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıosmny81 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Sal 08 Ağu, 2006 20:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

AnimaL crush yasaklandı arkadasım.

osmny81
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Sal 08 Ağu, 2006 23:37  Mesaj konusu:  Re: KLİPLER BURAYA Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

isabetli bir karar olmuş arkadaşım.

Kova Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıosmny81 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Steve

Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 10 Ağu, 2006 14:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

...

En son Steve tarafından Pts 24 Eyl, 2007 14:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |