Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
amir
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Sal 06 Arl, 2005 12:05  Mesaj konusu:  RESIMLER ACILMIYOR Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba admin efendi!!! ben gecen haftaya kadar rahatlikla resimleri aciyordum ve indiriyordum...ama bir haftadir topiclere giriyorum ama resimlerin uzerine tiklayamiyorum yani tiklamak icin el sekli varya o gelmiyor ve acamiyorum resimleri.....neden?

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıamir kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Çar 07 Arl, 2005 23:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bak amir efendi
bu kadar üyeden ses çıkmadığına göre demek ki problem sende

hitap şeklinide hiç sevmedim amir efendiiiiiii

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FN

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Arl, 2005 00:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu nasıl bir kabalıktır. Hitap şeklinizden dolayı sarı kart aldınız tekrarı ile karşılaşıldığında kırmızı kart verilecektir.

Faneti Team

Yay Cinsiyet:Bayan Kedi GizliFN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Arl, 2005 21:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gülsek mi ağlasak mı ya? ...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Arl, 2005 23:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
amir
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Cmt 10 Arl, 2005 08:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya kusura bakmayin...ben sizi uzmek istemedim..saka yaptim..ozur dilerim...ben yabanciyim(iranliyim) ve bildigim kadariyla turkce de efendi kotu anlam tasimiyor...yani turkiye de hic yasamadigim icin efendi kelimesine bu kadar tepki gostereceginizi tahmin etmiyordum....EGER SIZI UZDUYSEM HEPINIZDEN OZUR DILERIM....

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıamir kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FN

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Arl, 2005 09:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu kadar akıcı Türkçe yazabilen, imla hatası dahi yapmayan biri için en azından kelime arkasına eklenen (nida cümlesi değilse) ünlemlerin neleri pekiştirdiğini bileceğinizi tahmin ediyorum.

Kendi adıma, tekrar etmediği sürece özrünüz kabuldür.

Yay Cinsiyet:Bayan Kedi GizliFN kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Arl, 2005 04:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Amir! İnanıyorum ki kötü bir amaçla söylemedin.. Sonuçta özür dileyebiliyorsan ki buradaki herkes anlayışlıdır...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 00:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tamam şimdi kabul ediyorum özrünü
kartı geri aldım

Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıSPECTRUM kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
amir
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ANLAYISINIZDAN DOLAYI SIZE TESEKKUR EDIYORUM...SAGOLUN

serdalis
Misafir

MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 19:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vay be birisi yanlış bir kelime telafuz edince demek böyle oluyor, yok arkadaşlar ben paşa paşa cliplerimi resimlerimi gönderirim etliye sütlüye de karışmam hiya başıma bişey gelmesinden korkarım. amir arkadaş bak bisürü resim gönderdik, arkadaşlar resim göndermeye devam ediyor herkes bi şekilde açabiliyor, clip gönderiyor arkadaşlar ve hepsi açılıyor ve saolsun ayaksewer_007 moderatör olarak yazdıklarıma bi cevap gönderiyor mylove , bak sana hepsi cevap gönderiyor şanslısın ve şansını zorlama peekaboo (sarı kart yemeyelim aman haa hakeme itirazımız olmadı)

SPECTRUM
Site Admin
Site Admin

blank.gif
MesajTarih: Çar 14 Arl, 2005 21:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

serdalis bende senin avatarından korkuyorum peekaboo
valla napıcaz ?

Image

serdalis
Misafir

MesajTarih: Per 15 Arl, 2005 08:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

demekki amacıma ulaşmışım spectrum koptum1 , bu arada noldu benim o yabancı transferi teklifim? bütçe görüşmeleri devam ediyormu?

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |