| Yazar |
Mesaj |
zenobia
Acemi

|
|
denemeden anlaşılmaz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| nale demiş ki: | | Arkadaşlar bence aklınıza hoyratça bir işlem gelmesin.Bazen tükürükle ıslanmış bir parmak bile hafifçe içinize kayıp zevk verebiliyor.Geçenlerde sevgilim parmağını sokarken aynı anda da ağzına alıyordu,deli gibi boşalmışım..Sevgilimin dediğine göre o kadar zevk alıyormuşum ki boşalırken her kasıldığımda parmağını anüsüm dışarı atıyormuş,o ise içinde tutyormuş.İtiraf etti bu olay onu çok tahrik etmiş. |
Nale ; sen bu işi biliyorsun..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
silvermoon46
Fetişist

|
|
| Bende denedim bu olayı ..Sevgilimle karşılıklı birbirimizi arkadan yaladık ve parmakladık...Çok da harika bir duyguydu inanın..Sexe , cinselliğe çok güzel bir çeşni katıyor ve asla çekinilecek bir olay değil...Yani homo filan olmuyorsunuz , hani merak edenlere ileteyim istedim ama bence mutlaka denemenizi öneririm..Birde kadında muhteşem bir zevk alıyor bu olaydan..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
crzy4feet
Fetişist

|
|
ben de denedim yalama olayını.. inanılmaz zevk aldım.. ama sanırım anüsü yalatıcak bayan, ayaklarını yalatacak bayandan daha zor bulunuyor...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
| crzy4feet demiş ki: | ben de denedim yalama olayını.. inanılmaz zevk aldım.. ama sanırım anüsü yalatıcak bayan, ayaklarını yalatacak bayandan daha zor bulunuyor... |
crzy4feet... Biz bir bayanın erkeğin anüsünü yalamasından bahsediyoruz
Benim bu konuda ufak tefek tecrübelerim oldu ama...köküne kadar parmak sokmak olayı...ne biliyim....ama güzel bir bayanın ayak başparmağını orada düşündükçe kendimden geçmiyorda değilim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayaxcik
Misafir

|
|
of of of, ne de güzel bi konuya parmak basmışsınız
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
estero

Fetişist

|
|
| Bundan üç buçuk ay önce bir bayanın davasına bakmıştım.İşyerindeki çaycı, müvekkilime parmak atmıştı.Hemde dört dakika boyunca.Adamdan ikimilyar sekizyüzmilyon para aldık...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
| estero demiş ki: | | Bundan üç buçuk ay önce bir bayanın davasına bakmıştım.İşyerindeki çaycı, müvekkilime parmak atmıştı.Hemde dört dakika boyunca.Adamdan ikimilyar sekizyüzmilyon para aldık... |
anlamadım ben şimdi....parmak orda atılı mı kalmış...? atmış parmağı yani...4 dakika öle kalmış parmak....? bumu olay? yoksa başka bişeymi? bir parmak atmak da ne kadar pağlıymış öle be....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| hayaxcik demiş ki: | of of of, ne de güzel bi konuya parmak basmışsınız |
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
estero

Fetişist

|
|
| Alıntı: | | anlamadım ben şimdi....parmak orda atılı mı kalmış...? atmış parmağı yani...4 dakika öle kalmış parmak....? bumu olay? yoksa başka bişeymi? bir parmak atmak da ne kadar pağlıymış öle be.... |
Pahalı tabiiii.Benim gibi acar bi avukattan kaçar mı böyle davalar   
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
tequila
Acemi

|
|
| hoş bişey anüs yalamak ve yalatmak fakat temizlik hijyen şart,üstelik bide hepatit olayını unutmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mugen
Fetişist

|
|
| aç karına yapmak lazım ama kusmaya onlem olarak diycem de o zaman da agız kokusu bayar:).......ayrıca sevgilime bunu yapmam...vücudumdaki kılları aldırmıs olamam ragmen:)))::)itici..........sadece onun aldıgı zewk onemli benim için.ben asıl o zaman zewk alırım beyler...yanlısmıyım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayaxcik
Misafir

|
|
| mugen demiş ki: | | aç karına yapmak lazım ama kusmaya onlem olarak diycem de o zaman da agız kokusu bayar:).......ayrıca sevgilime bunu yapmam...vücudumdaki kılları aldırmıs olamam ragmen:)))::)itici..........sadece onun aldıgı zewk onemli benim için.ben asıl o zaman zewk alırım beyler...yanlısmıyım |
Sadece beylere hitaben sormuşsunuz ama ben yine de söyliyim de içim rahat etsin; Yanlışsınız!
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
 |
    |
 |
fatallx
Acemi

|
|
Partnerlerimin arkasını yalamaktan ve erkek olarak yalatmaktanda son derece zevk alıyorum güzel bir orala başlamışken yavaşça testislere inilmesi ve anüsümün yalanması ardından harika bir orgazm sexi seviyorummm
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|