Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
y7000
Acemi
Acemi

usa.gif
MesajTarih: Cum 06 Oca, 2006 21:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

EVİN HİZMETÇİSİ+ÇOK GÜZEL+BAKIMLIAYAKLARIVAR+AMA EVİN GENÇ OĞLUVE KÖTÜ KALPLİ ANNESİ KIZ KARDEŞİ VE EVİN REİSİ HOR GÖRÜP KÖLE GİBİ KULLANIYOR...... GİBİ NACİZANE (giantcrush)

Kova  Maymun Çevrimdışıy7000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
giant1
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 11 Oca, 2006 07:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben ilk mesajdaki hikayeleri merak ettm ama rapidden indrme yapamam cunku tek ipden baglanti yapan100makina var ve indirme icinguvenlk agi var buradan yayinlasan??

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıgiant1 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 11 Oca, 2006 14:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sen adresini ver ben sana yollayayım. Çünkü burda yayınlayınca arada garip garip rakamlar felan çıkıyor. Bu arada bir arkadaşımız da benden istek hikaye istemişti. Yazmaya başladım haberi olsun. Giant1 hoşgeldin bu arada. y7000 sende hoşgeldin. Fikir güzel onla ilgili de yazarım. Hiç merak etmeyin...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Misafir

MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 13:53  Mesaj konusu:  merhaba... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

flaş nerde benim hikayem:(

Ddmale
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 22 Oca, 2006 18:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

flash kardeşim.henüz hikayelerini okuma fırsatım olmadı ama sen yaparsan iyi yaparsın.takdir ediyorum çabalarını.başarılarının devamını dilerim.

Özel İmza:Usta kurgular,zeki oyunlar,güven ,saygı işte sınırsız fetişizmi yaşamanın anahtarı.

Boğa Cinsiyet:Bay Bufalo GizliDdmale kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 23 Oca, 2006 08:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kolay gelsin.. İyi çalışmalar...

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
parmak çocuk
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 27 Oca, 2006 12:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FLASH NERDE BENİM NAYLON ÇORAPLI HİKAYEM:(

Terazi Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıparmak çocuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Haz, 2006 16:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İşte yeni hikayem. Ama naylon çorap karıştırmayı unuttum. O kadar çok istek geldi ki. Trample, tükürme, scat felan...
http://YASAK LINKde/files/22445739/Sat_l_k_Oyuncaklar.doc.html

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Haz, 2006 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

flashfetis hikayen cidden güzel olmuş...daha yeni okuma fırsatım oldu...bilirsin,giantess konusunda forumdaki az zevkdaşlardanımdır.....özellikle hikayenin sonundaki "eee bu kadar yeter.."kısmı bayağı hoştu....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 09 Haz, 2006 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim yakın zamanda netten bulduğum birkaç fotoğraf var..Hoş buldum ve uygun bölümü bulur bulmaz gönderiyorum bu akşam foruma..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Haz, 2006 22:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

umarım giantess tır dexter....dört gözle bekliyoruz....

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Haz, 2006 18:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

xxxx0081 güzel yorumların için çok teşekkürler arkadaşım. Umarım daha iyi öykülerle karşınızda olacağım. Ama vakit bulamıyorum. Kopuk kopuk yazmayıda sevmiyorum. Tek seferde bitireyim istiyorum. Umarım verdiğiniz güzel fikirlerle daha iyilerini yazacağım...

minik
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 16:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

flashfetis hikayelerini okuyamiyorum acilmiyor linklerini yenilermisin vede yeni hikayelerini bekliyorum

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıminik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 17:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

minik flashfetis aramızda değil yaklaşık 1 yıldır Crying or Very sad
Söylediğine göre dönücekti bu zamanlarda ama ses seda yok Crying or Very sad Linklerde eski olduğu için açılmıyor... Burda olmadığı içinde yeni hikayelerini şimdilik beklememek gerek Crying or Very sad

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
minik
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 26 Tem, 2007 17:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben burayı yeni buldum ama biraz gecikmişim galiba cünkü yeni hikaye hiç yok sagol bekff tesekkür ederim

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıminik kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |