Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 21 Kas, 2005 23:04  Mesaj konusu:  FlashFetis'den Hikayeler Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu hikayeleri indirme şeklinde sunuyorum çünkü bilgisayardan buraya copy paste yapınca arada abuk subuk rakamlar felan çıkıyor....
http://YASAK LINKde/files/7963924/Dev_Asuman_Abla.doc.html
http://YASAK LINKde/files/7964086/Ay_enur_un__ntikam_.doc.html
http://YASAK LINKde/files/7964115/Do_um_Guenue_Hediyesi.doc.html
http://YASAK LINKde/files/7964128/Sevin__in_Partisi.doc.html

Hikayelerim devamı ve yenileri gelecek ama şu aralar sınavlarım yoğun kusura bakmayın...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 21 Kas, 2005 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ha bir de eğer hikayelerimi beğenen arkadaşlar bana istekte bulanabilirsiniz. Ne bileyim şu isimde şu tipte bir kız, şöyle bir ortamda felan diye bana biraz bilgi verirseniz boş vakitlerimde birşeyler yazabilirim...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
parmak çocuk
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Kas, 2005 15:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hikayeler açılmıyorki:(

Terazi Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıparmak çocuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Kas, 2005 16:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Onlar rapidlilendi bilgisayarına indirmen lazım. Word belgesi bunlar. Yukarıda verdiğim linklerden birini tıkla. Gelen yerde aşağıda "Free" yazıyor. Oraya bas. Sonra aşağıda genelde 24 sn.'den geriye saymaya başlar ama bunlar küçük dosyalar olduğu için saymıyor. Eğer sayarsa, sayım bittiğinde gelen linkden indir. OK?...

xxxx0081
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Kas, 2005 20:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FlashFetis bize okullardan bi hikaye yazarmısın.güzel hocalar ama sertler.okul kurallarını ihlal eden yatılı öğrencileri küçültüp dalga geçerek öldürüyolar.onlar bu işi yaparkende yanlarında o bu işi yaparkende okulun güzel kızı asistanı ve yanında senle dalga geçiyo.üstüne felan basıyo.ama o kadar küçüğüzki öyle oje,masaj felan yapamıyoz.sesimiz duyulmuyo.çaresizlik işte.beni bitiren nokta.

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıxxxx0081 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 23 Kas, 2005 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ok dostum bunu not aldım. Bu hafta ve haftaya yazılılarım var. Ama bulduğum ilk boşlukta yazıcam. Bende öğrenciyim bu fantezi ile ilgili yazmakta zorlanmam...

parmak çocuk
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Kas, 2005 14:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

malesef açılmıyor:(

Terazi Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıparmak çocuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Kas, 2005 22:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Korayoren arkadaşım bak şimdi denedim açılıyor. Kesin bir şeyi yanlış yapıyorsun. Önce herhangi bir hikayeyei tıkla. Gelen sayfada sağ alt köşede "Free" yazıyor. Ona bas. Sonra gelen sayfanın altında "Seçtiğin Hikaye.doc" diye bir buton gelecek. Onu sağ tıkla varsa Flashget "Download using Flashget"e bas, yoksa hedefi farklı kaydet de istediğin yere indir. Dosya word dosyası. Bilgisayara inince açarsın...

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 28 Kas, 2005 17:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

xxxx0081 arkadaşım dediğin fantazi ile ilgili bir hikaye yazdım umarım beğenirsin. Aha buyur:
http://YASAK LINKde/files/8280999/Yeni___retmenler.doc.html
İyi okumalar...

parmak çocuk
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 18 Arl, 2005 16:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

NAYLON ÇORAPLI BİR HİKAYEYE NE DERSİNSmile

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 18 Arl, 2005 18:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Konuyu biraz daha açarsan sevinirim. Naylon çorap ok de? Nasıl bir kız, nasıl bir ortam falan filan...

Misafir

MesajTarih: Pts 19 Arl, 2005 13:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O KONUYU SENİN HARİKA YARATICILIĞINA BIRAKTIM,BİR EV ORTAMI OLABİLİR MESELA...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİMSmile

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 19 Arl, 2005 18:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tamam en kısa zamanda yazacağım...

parmak çocuk
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Oca, 2006 13:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

nerde benim hikayem:(

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Oca, 2006 23:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla kusura kalma ne zamandır hastalıkdı, yazılıydı derken bir türlü toparlanamadım. Şimdi tatile giriyoz. En kısa zamanda yazıcağım...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |