arkadaşlar...elimde yaklaşık 2 gb.lık kaliteli video ve resim var...ancak nasıl gönderileceğini bilmiyorum...bir arkadaş tek tek anlatırsa hepsini paylaşmaya hazırım...şimdiden tşkrler...
Dostum öncelikle hoş geldin.Resimlerini bizle paylaşman için http://www.imagevenue.com a gir orda beş tane gözat yazısı var onlara tıkla ve bilgisayarından göndericeğin resmi seç ve send files de sonrada senin gönderdiğin resimler küçük küçük alt alta sıralancak onların üstüne tıkla ve o adresleri forumda açıcağın konuya yaz yada konu açarken altlarda eklenti gönder var ordanda gönderebilirsin ama 250 kb sınırlaması var bildiğim kadarıyla ayrıca eklenti gönder kısmı üstte cevap yaz bölümü var hemen senin yazının üstünde ordanda konuya sonradan resim gönderebilirsin...
Gelelim videoya faneti üzerinden ben bilmiyorum ama videolarını www.YASAK LINKde üzerinden gönderebilirsin anlatiyim www.YASAK LINKde adresine gir orda gözat var oraya tıkla ve göndericeğin videoyu seç sonra hemen gözatın yanındaki upload var onu tıkla sonra o kendi kendine yükliyecektir % 100 olunca bir yazı çıkıcak entera bas adresler çıkıcak o adresleri cevabına veya konuna yaz anlamadığın bir şey varsa sor tekrar tekrar hoş geldin dostum hee bide bu videoyu indirmek için mesala başkası bir video göndermiş benim capturem var onu YASAK LINKde adresinden yolladım linki verdim http://YASAK LINKde/files/6889974/Cat_Kap_.wmv.html
bu adresin üstüne tıkla ve en aşagıda free var oraya tıkla sonra saniyeler 32 den geri sayıcak ve yazı çıkıcak üstüne tıklatıp indirebileceksin birde 50 mb dan sonra inmiyor bununda çözümü var anlatırdım ama yoruldum vallahi sen en iyisi şu yukarıda "Arama" yazızısı var oraya tıkla " Rapidshare " yaz orada rapidshare için çözüm diye bir başlık çıkıcak ona tıkla ve o konuyu oku orda bu 50 mb sınırı için çözüm var birde ben çözüm sunmuştum tekrar tekrar tekrar HOŞGELDİN...
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz