Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Eyl, 2005 23:13  Mesaj konusu:  Arkadaşlar Bomba Gibi Bi Haberim Var Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aranıza türkiyedeki en ii fetis crackeri getiriorm! Bugüne kadar 1000lerce sifre postaladı ismini vermek istemediim bi forumda aramızda olmak istio onun adı altında bi baslık açmamız mümkkün olabilir mi acaba? Herkesin onu çok seviceine ve saygı duycaına adım gibi eminim dha simdiden hayırlı olsun diorm...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Per 08 Eyl, 2005 23:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Süper abi valla başımızın üstünde yeri var bekliyoruz

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
marcello
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cum 09 Eyl, 2005 00:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bencede süper olur. Bekleriz.

Aslan Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımarcello kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Eyl, 2005 01:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Modlardan ve adminlerden ilgi bekliorm...

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Gizli_CrossedLegs_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 09 Eyl, 2005 13:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Peki.
Ama lütfen bir kac noktaya dikkat edin:
- Baslik lütfen link bölümünde acilsin
- ve lütfen link icinde kullanici ve sifre olmasin yani direct link vermeyin. Url bildirilsin ve kullanici ismini ve sifreyi herkez kendisi eklesin.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
agkaraboga
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 13:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla süper olur,sabırsıslıkla bekliyoruz

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıagkaraboga kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ayaksewer_007
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 20:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sonunda hayallerimiz gerçek mi olacak ne Smile

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıayaksewer_007 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderICQ
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 22:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar beklediginiz dostum ZEROCOOL'dur! Adminler ona ayrıca bi baslık acarlarsa sevinirim! Zero baba hosgeldin aramıza!...

Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 10 Eyl, 2005 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gelsin tabi.. Ne demişler?.. Bir insan bin şifre Very Happy Valla ilaç gibi gelir.. Zaten amaç fetişistleri bi araya getirmek deil mi??

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cizmekolesi_paspas
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 01:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla zerocool gibisini gormemistim hic ... hatta hayatta birden fazla cruella.com gibi siteyi ayni anda onlarca dokturen hic gormedim ... zerocool'u tebrik eder, aramiza hosgeldin derim Smile)

Boğa  Köpek Çevrimdışıcizmekolesi_paspas kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
kopppekkk
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 01:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

walla zerocool u ben de çok taktir ettim yakışanı yapıyor fetişist kardeşlerimi ve beni şifresiz bırakmıyor ve bunu hayrına yapıyor helal olsun ona! Gerçi şifreler daha içindeyken ölüyor ve ya bloke oluyor ama yine de verdiği emek alkışlamaya değer. Başarılarının devamını bekliyoruz.

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıkopppekkk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 02:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ulan bi kişide bana teşekkür etsin bee! Razz Ben olmasam Duke yanımızda deildi...

footfetis
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 03:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu olaya vesile olduğun için sanada teşekkürler _CrossedLegs_ dostum!
kapıların önümüzde açılmasını bekliyoruz artık! .... Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfootfetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
ulankurpaa
Fetişist
Fetişist

iran.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 16:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eee zerocol nerede?

Yay Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıulankurpaa kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_CrossedLegs_
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 11 Eyl, 2005 18:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne diosun sen ya?

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |