| Yazar |
Mesaj |
mephistophelique
Fetişist

|
|
Yorum yapmak lazım gibi bu konuda. Oldukça güzel bir başlık herşeyden önce yapması kadar yorumlaması da zevk verecektir.
Makat yani rektumda oldukça hassas ince damarlar vardır. O yüzden zevk almanızın sebebi budur. Keza acı çekmenizin sebebi de budur. Ancak her güzel şey gibi dikkat gerektiren bir durumdur. Özellikle hijyen konusu. Ciddi bağırsak sorunu yaşayan(örneğin sindirim sorunu gibi kabızlık gibi) bir partneriniz var ise "rektal fleet enema" gibi eczaneden reçetesiz alabileceğiniz bir ilaçla 15 dk içinde bağırsağın giriş yolunu temizleyebilirsiniz. Eğer anal fisting gibi daha ileriye gidilecek bir durum var ise; bu durumda su ile yapılacak bir lavaj daha uygun olacaktır. Yine eczaneden alınacak bir serum hortumu ile makattan ılık su yavaşça verilerek içindeki pislikten kurtulabilinir. Burada önemli ve dikkat edilmesi gereken şey suyun tazyikli olmaması ve kesinlikle sıcaklığının ılık olmasıdır. Soğuk olması diareye(İshale) sıcak olması ise bağırsakların haşlanmasına neden olacaktır.
Uygulama sırasında elbette bazı şeyler daha çok erkeğe düşüyor gibi. Kayganlaştırıcı jeller evet güzel bir çıkış noktası olabilir. Lakin vücut kadar ruhunda rahat olması gerekecektir. Bunu da erkek sağlar. Masaj evet güzel bir yöntem. Parmaklarla anüs içine yapılacak küçük girişler hem tahrik edecek hem de alıştırma olacaktır. Bu jelleri almakta bir olay olduğundan bir süpermarket ya da eczaneden içi hava kabarcıklık dalin bebe losyonu kullanabilirsiniz. Yeşil bir ambalajı var
İlişki sırasında partnerinizi yüz üstü yatırır ve ayaklarınıtopukları birbirne değecek şekide pozisyon vererek masaja başlarsanız o zaman sinirlerin kasılmasını engellemiş olmya başlamış olursunuz. Bu da küçük bir tüyo olsun size.
Sorulan bir soruyu da cevaplayalım. Anal ilişkide kitlenme yaşanmıyor. Çünkü rektum genişleyebilen bir yapıya sahip. Vajina içi gibi tamamen kitlenen bir mekanizmaya sahip değil. Evet sürekli olarak ve kontrolsüz yapılır ise ilerleyen yaşlarda anüs etrafındaki sinirlerinizi kaybederek oldukça güç tedavilere başvurmak zorunda kalbilirsiniz.
Diğer sex yöntemlerinden farklı olarak size vereceği extra bir risk yoktur. Bütün sex yöntemleri buluşıcı hastalık kapmanıza sebep olabilir. Bazı şeyler kendi elinizde kesinlikle. Bir kondom durumu kontrol altına almanızda size yardımcı olacaktır.
İsmin ters ilişki olmasının sebebi sanırım erkeklerin partnerlerini doggy position formunu tercih ederek birlikte olması olabilir.
Bu arada ilginç bir enstanteneyi paylaşmak isterim. Genelde eski dönemlerde kadın eşinden anal ilişki sebebiyle boşanmak ister ise hakime söylemeye utanırmış. Malum o devirlerde talep edilmesi bir bir aşağılama olarak görülüyormuş. Kadın ayağında artık ne varsa terliğini ya da ayakkabısını çıkartır ve masaya ters çevirirmiş. Hakimde durumu anlar ve boşarmış. Durum budur.
Kişisel kanımda sexin her şekilde güzel olduğudur. Yeter ki hakkını vererek ve bilgili yapınız. Sevgiler saygılar... Meps...
|
|
|
|
 |
     |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
| bilgiler için teşekkürler
|
|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Fetişist

|
|
Oradan buradan alınma bir yazı olmadığı için atldığım yerler varsa özür dilerim. Başlangıç için yeterli diye düşündüğüm bilgiler en azından bunlar. E artık kolay geldin demek düşer sanırım
|
|
|
|
 |
     |
 |
kontesancelika

Tecrübeli

|
|
| Parox demiş ki: | Bu durum en kötü ihtimal normal iliskide bile yasaya bilirsin ama okadar az raslanan birseyki...bence denemek istiyorsan öyle fazla olacaklari düsünme ve dene.
Rahat olmasi icin zaten önceden rahat bir ortam yarat ve iliskiye girmeden poposuna güzel bir masaj yap. Masaj yaptikca kaslar gevsiyor. Sonra (özellikle ilk kez ise) dahada rahatlatmak icin parmaginla bir gir. Herseyi rahatca yap ve uygularken konus partnerinle; güzel seyler söyle sonra tam kivamina girince basla... |
paroxx çok aydınlatıcı olmuşş dr gibisiniz:::::
hem güldüm hemde mantıklı buldum
|
|
|
|
_________________ HAYAT HERZAMAN KAZANMAKTAN İBARET DEĞİLDİR KAYBETMEKDE HAYATIN YADSINAMAZ PARÇASIDIR VE BİZLER KAYBEDEREK GÜÇLENDİRDİĞİMİZ İÇGÜDÜLERİMİZLE DAHA ÇOK KAZANMAYI ÖĞRENİRİZ.
|
|
 |
    |
 |
mephistophelique
Fetişist

|
|
Japonların vurdulu kırdılı filmleri derler ya o tarz bir uslûp olmuş Ama içerik tamamen doğrudur. Destekliyorum...
|
|
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
| MistressTugce demiş ki: | evet ben gittim crzy4feet...
içeri girdiğim anda mağaza sahibi yada tezgahtar yerinden kalktı.
biraz utangaç ve şaşkın bir ifadeyle buyrun hanımefendi, nasıl yardımcı olabilirim dedi.
bunu söylerken bakışlarını kaçırıyordu.
alış veriş süresincede yüzüme bakmamaya çalıştığını farkettim.
benim için diğer alışverişler'den farksızdı!
çünkü bir çok defa böyle mağazalar dan alışveriş yapmıştım.
ilk alışverişten sonrada ,tedirginliği atmıştım üzerimden!
hatta adamın o utangaç ve şaşkın ifadesi çok hoşuma gitmişti...
Hasanpasa'dan Altiyol'a dogru cikarken sol tarafta bir Jinekologun ustkatinda yada altkatinda, tam hatirlayamadim bir Erotic Shop var, uzun sureli kadin musterileri varmis. Pazar gunleri de kadinlar gunu yapiyormus. Ilgilenen bayanlara bilgi...
fakat tek garibime giden böyle bir mağaza sahibinin utanması ve şaşkınlığı idi..
ve bana, türkiyede bayanların pekde sık gitmediği bir yer olduğunu düşündürttü!.. |
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bu basligin ilk sayfalarinda da yazdigim gibi.....orta okul lise zamaninin bekaret olayi yuzunden kullanilan bir aktivitesiydi benim icin......yeterince kiremi surersen kafani bile sokarsin(hala o okuz arkadasim aklima gelir) ve maydonoz anektodlarim mevcuttur oralarda.......su gun ise denemeyi dusunmedigim bir olay.....zaten akillarda maydonoz olayi varken mumkun degil.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
| sekerpare demiş ki: | | MistressTugce demiş ki: | evet ben gittim crzy4feet...
içeri girdiğim anda mağaza sahibi yada tezgahtar yerinden kalktı.
biraz utangaç ve şaşkın bir ifadeyle buyrun hanımefendi, nasıl yardımcı olabilirim dedi.
bunu söylerken bakışlarını kaçırıyordu.
alış veriş süresincede yüzüme bakmamaya çalıştığını farkettim.
benim için diğer alışverişler'den farksızdı!
çünkü bir çok defa böyle mağazalar dan alışveriş yapmıştım.
ilk alışverişten sonrada ,tedirginliği atmıştım üzerimden!
hatta adamın o utangaç ve şaşkın ifadesi çok hoşuma gitmişti...
Hasanpasa'dan Altiyol'a dogru cikarken sol tarafta bir Jinekologun ustkatinda yada altkatinda, tam hatirlayamadim bir Erotic Shop var, uzun sureli kadin musterileri varmis. Pazar gunleri de kadinlar gunu yapiyormus. Ilgilenen bayanlara bilgi...
fakat tek garibime giden böyle bir mağaza sahibinin utanması ve şaşkınlığı idi..
ve bana, türkiyede bayanların pekde sık gitmediği bir yer olduğunu düşündürttü!.. | |
Nedense daha once yazdigim kisimlar cikmamis. Diyordum ki, bayanlarin bilgisi icin; Hasanpasa'dan Altiyol'a cikarken sol kolda bir binanin 2 veya 3. katinda bir erotik shop var, alt katinda veya ust katinda bir jinekologun ofisi olan, net hatirlayamadim simdi, uzun sureli kadin musterileri varmis ve pazar gunleri kadinlar gunu yapiyormus. Bayanlarin rahat alisveris yapabilecegi bir erotik shop.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MONTAIGNE
Tecrübeli

|
|
Sexte sınırı sevmeyen,anal ve fisting seven birisi olarak,bilgi edinmeden ve araştırmadan uygulama yapmamıştım.Gerçekten dikkat edilmesi gereken bir durum.
Özellikle anal bölgeye fisting uygulanırken daha dikkatli olunmalı.
|
|
|
|
_________________ noble insurgente
|
|
 |
     |
 |
cicikis
Moderator

|
|
Anal hadi neyse de fisting çok fena görünüyo ya... Şaft kayma durumu söz konusu olur bence
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
      |
 |
mephistophelique
Fetişist

|
|
| cicikis demiş ki: | Anal hadi neyse de fisting çok fena görünüyo ya... Şaft kayma durumu söz konusu olur bence |
Evet. Zor bir uygulama lakin imkansız değil. Doğru uygulama yeterli.
|
|
|
|
 |
     |
 |
Parox
Site Admin

|
|
"Doğru uygulama" aslinda bir cok Fetish, BDSM ve bunlarla ilgili iliski seklinde yöntemler icin "yeterli" ama cok az konusuluyor, anlatiliyor ve ögreniliyor.
Mesela fisting...
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| baska bi ornek yine dom-hum.ayakfetisizmi odakli.......mistress lerin kolelerine ayak parmaklariyla bu olayi uygulamalari mevcut......sonra cikartip temizle diyip bi iki de asagilayici gulme eklendi mi,bide koleyi oynayan kisi gerzek gerzek igrenme hareketleri yerine tam teslimiyet ve yuksek dozda haz seklinde rol kesiyorsa yani istahli istahli temizliyorsa.....al sana yine uclarda harika bi ornek.......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Aslinda bu konuda iste MONTAIGNE scat üzerine söyledigi gibi saglik acidan hic tavsi edilecek birsey degil.
Anal iliskiye girmeden önce lavaj kullanmak belki görünen hijyen tehlikeleri temizliyor ama bakterileri kesinlikle.
Aman dikkat; bakterileri öldürelim diye sakin lavaj da alkohol kullanmayin direk kana gidiyor ve cok tehlikeli.
Demek istedigim anüse giren agza girmesin.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
cicikis
Moderator

|