Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Mar, 2005 11:21  Mesaj konusu:  Anal Seks (Ters Iliski) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ters iliski diye Seks&Erotik forumda anal seks üzerine baya fikir alisverisinde bulunduk ve biraz da resimlerle bu konuya girelim dedim:

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Mar, 2005 18:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

en çok sevdiğim şeydir anal sex vajinal ve oral daha sonra gelir benim için

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
amir
Fetişist
Fetişist

israel.gif
MesajTarih: Pts 02 May, 2005 11:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

guzel bir konu....hoslanmayan var mi sizce?

Balık Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıamir kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
falakacı
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pts 02 May, 2005 13:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

amir demiş ki:
guzel bir konu....hoslanmayan var mi sizce?

işte bu güzel bir soru
cevap:kesinlikle herkes hoşlanır Very Happy

Koç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıfalakacı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 03 May, 2005 08:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim hep uyguladigim degilde ama arada sirada vazgecilmez birzevkim dir.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 04 May, 2005 02:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben pek hoşlanmam daha doğrusu gerek duymam...

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
markava
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Per 13 Nis, 2006 01:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

popo sex objesi olarak guzel elbette kucakta hele tadından yenmez ancak anal seks yapmadım yapmayıda dusunmuyorum

Yay Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışımarkava kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 14 Nis, 2006 01:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim 1 sorum olucak bu anal seks esnasında kadının kasılması(yada başka bişi tam bilmiyorum) sonucu ancak ameliyatla ayrılma gibi bi durum varmı?......yoksa biri benle ii kafamı yapmış? Mr. Green

KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Nis, 2006 08:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu durum en kötü ihtimal normal iliskide bile yasaya bilirsin ama okadar az raslanan birseyki...bence denemek istiyorsan öyle fazla olacaklari düsünme ve dene.

Rahat olmasi icin zaten önceden rahat bir ortam yarat ve iliskiye girmeden poposuna güzel bir masaj yap. Masaj yaptikca kaslar gevsiyor. Sonra (özellikle ilk kez ise) dahada rahatlatmak icin parmaginla bir gir. Herseyi rahatca yap ve uygularken konus partnerinle; güzel seyler söyle sonra tam kivamina girince basla... Wink

ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 26 Nis, 2006 15:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sağolasın parox bilgi için

KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 28 Nis, 2006 23:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

köpeklerde oluyo o durum...ben çok gülerim...aslında ayzık tabi....biz küçükken salak salak rahatsız ederdik,hayvanlarda bişey yapamzadı...bi kere de mecburen ayrılmak zorunda kalmışlardı....ameliyatsız Laughing onda da su dökmüştük galiba....yani belki bi çözümdür akıllarda olsun Very Happy

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Nis, 2006 08:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Olurya...simdiye kadar bende olmadi...kilitlenme yasarsam senin uygulamayi hatirlarim Smile

xnfj
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 29 Nis, 2006 13:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben partnerimle yaşıyorum ama canıçok yanıyo bende dayanamıyorum çıkarıyorum içinden

Akrep Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıxnfj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
qwel
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 05 Eyl, 2006 03:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

guzel bir konu

Kova Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıqwel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
geralgin
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 30 Arl, 2006 22:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

jel kullanmak gerekir bunun için..

Oğlak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıgeralgin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |