| Yazar |
Mesaj |
funnyslave
Tecrübeli

|
|
| yahu resim konulacağı yerde ...neyi tartışıyorsunuz anlayamadım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
piskopat

Tecrübeli

|
|
| ben akraba demiyeyimde bi tanıdığın kızı var süper bişey kendiside güzell ayakları ayrı bi güzel
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ko-le22
Acemi

|
|
| dayımın kızı bi gece bizde kaldığı zaman çıkardığı beyaz çorapları gece alıp koklamışıtım bende
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| akraba ayaı en iyisi kimse kıllanmıo rahatça seyredioruz
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Valla bizim akraba milleti arasında genelde hep sap dolu, kız familyasından öyle ilgimi çeken bişey olmadı.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Ravenvolt

Acemi

|
|
ben kuzenime söyledim ayaklarını göster kız dedim
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
mervelim
Tecrübeli

|
|
| Ravenvolt demiş ki:
|
|
harbimi ya süpermiş  ee gösterdi mi bari
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Fetişist

|
|
| Alıntı:
|
|
|
Çok yaratıcı olmuş seninki.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
immortal
Acemi

|
|
| yengemin ayakları cok fazladır off offf
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
dijey

Acemi

|
|
| akraba değilde bize gelen bi tanıdığımızın kızının ayskları çok süperdi.evde yanlız kaldığımızda hep ayaklarıyla ilgilenirdim.ayaklarını koklar yalardım altına vururdum.bişey demezdi oda zevk alıyodu.aynı odada kalırdık sabah erken kalkar ayaklarını yalayarak uyandırırdım.birbirimizi falakaya yatırırdık.ayaklarına peşpeşe 200-300 tane vururdum bişey demezdi.vururken o surat ifadesi sok süper,tatlı tatlı bağırırdı vurma demezdi.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dijey

Acemi

|
|
| berkay32 dostum o resmin ne güzel öyle.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dijey

Acemi

|
|
| hatta bikezinde 4-5 saat kadar falakaya yatırdım.tabi çok sert vurmuyordum ama çok yumuşakta değil.10 000 sopa falan yemiştir ayaklarının altına.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dijey

Acemi

|
|
| ezgi dayanıklı bi kızdı vicudu özellikle ayakları süperdi.bi ara ayaklarıyla ilgileniyodum yine birbirimize iyice alışmıştık bazı sırlarımızı anlatıyoduk.ezgi meğersem falaka severlerdenmiş.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
dijey

Acemi

|
|
| arkadaşlarıyla picama partileri düzenliyolarmış.cuma günü üniversiteden çıktıktan sonra bi evde toplanıyokarmış.5 kişilermiş.kurayla birisini seçip falakaya yatırıyolarmış.akşam başlayıp sabaha kadar.ilk iki kişi vuruyomuş yorulunca sonraki iki kişi vuruyomuş.eylence bitince herkez falakaya yatırılanın ayaklarını yalıyomuş...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
khalkedonian
Usta Yazar

|
|
Faneti'ye üye olmadan önce uzunca bir süre siteyi takip etmiştim. En çok dikkatimi çeken topiclerse bu topic ve ablanız yada annenize köle olmayı düşündünüz mü.? şeklindeki topiclerdi.
Anne ve ablaya köle olma konulu başlığı açan üye forum üyelerinden almış olduğu sert tepkilerden sonra lafı çevirip ben üvey abla ve üvey anneyi kastetmiştime getirmişti sözü. Yani argo tabirle geri vites yapmıştı.
Akraba ayağı konulu başlıktaysa bazı forum üyeleri benim asla tasvip etmeyeceğim bir çok mesaj yazmıştı. Bir insan hayatının erken dönemlerinde yani çocukluğunda amca, hala,teyze, dayı gibi aile büyüklerine platonik duygular besleyebilir. Hatta bir erkek çocuğunun eğer yaşı çok genç ve güzel bir halası yada teyzesi varsa erken çocukluk döneminde, doğruyla yanlışı biribirinden ayırt edemediği dönemlerde hala yada teyzesine cinsel arzu duyması, bununda fetişistik içerikli olması bence son derece doğaldır. Zaten psikoloji bilimide bunu doğal kabul ediyor.
Ancak bizlerin erken çocukluk dönemlerimizde böyle arzularımız vardı diye bunu ileri yaşlarımızda sürdürmemiz son derece yanlıştır bana göre. Ergenliğe erişmiş, doğruyla yanlışı ayırt edebilecek bilinç düzeyine ulaşmış insanların ağızlarının suyunu akıta akıta "halamın ayaklarıda, teyzemin ayakları." demeleri ne derece doğrudur? ve biz ayak fetişistlerine karşı zaten çok fazla ön yargıların olduğu ülkemizde hasbelkader forumumuza girenler ve malum yazıları okuyanlar hakkımızda neler düşünürler acaba.?
Ülkemizin caddelerinde, sokaklarında son derece güzel hanımefendiler güzelim ayaklarıyla arzı endam ediyorlar. Bu bayanlar bizlerin akrabaları, hatta belkide bazılarımızın halası, teyzesi...
Bence ne kadar güzel ve çekici akrabalarımız olursa olsun, hatta bu akrabamız olan bayanların son derece şuh, dekolte giyinen, cinselliğini serbestçe yaşayan kadınlar olduğunu ve ailemizinde yaşam tarzlarından dolayı bu bayan akrabalarımızı dışladığını varsayalım, yinede onların yiğeni olan bizlerin kendi hala ve teyzelerimize karşı cinsel arzu duymaları asla kabullenilip mazur gösterilebilecek bir durum değildir.
Burda lütfen hiç kimse hiçte inandırıcı olmayan " biz hala yada teyzelerimize cinsel arzu duymuyoruz sadece ayaklarını beğeniyoruz" şeklinde bir savunma yapmasın. Çünkü dediğim gibi bu hiçte inandırıcı değildir. Neden mi.?
Çünkü biz akrabamız olmayan bayanların ayaklarını cinsel dürtülerimiz kadın ayağını arzuladığı için beğeniyoruz. Yani ayaklara duyduğumuz ilgi tamamıyla cinsel içerikli. Zaten bazı üyelerimiz "halam uyurken ayaklarını yaladım, sonra gidip ayakkabısına boşaldım" gibi mesajlar yazmışlar ki bunun anlamı gayet nettir. Bizim halamıza, teyzemize bakışımız anne, abla ve kızkardeşimize bakış açımız gibi olmalıdır.
Onları güzel anılarıyla hatırlamalıyız. Fetişistik ayaklarıyla değil. Bilmiyorum belki bu yazdıklarım çok fazla sayıda üyenin tepkisini çekecek ama doğru olduğuna inandığım şeyleri yazdım. Kimseye ahlak dersi vermeyi amaç edinmiş bir insan değilim, zaten tarzımda değildir. Ben akrabalarının ayaklarıyla ilgili anılarını yazan üyelerimizede saygı duyuyorum. Kesinlikle onları suçlamak gibi bir niyetim yok. Lütfen yazmış olduğum mesaj okuyucular tarafından yanlış anlaşılmasın. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|