Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 19 Oca, 2008 02:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yahu resim konulacağı yerde ...neyi tartışıyorsunuz anlayamadım...

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
piskopat
Atıldı
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 18:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben akraba demiyeyimde bi tanıdığın kızı var süper bişey kendiside güzell ayakları ayrı bi güzel

Başak Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpiskopat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ko-le22
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Oca, 2008 02:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dayımın kızı bi gece bizde kaldığı zaman çıkardığı beyaz çorapları gece alıp koklamışıtım bende

Koç Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıko-le22 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
fetiville
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Oca, 2008 13:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akraba ayaı en iyisi kimse kıllanmıo rahatça seyredioruz

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıfetiville kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Şub, 2008 11:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla bizim akraba milleti arasında genelde hep sap dolu, kız familyasından öyle ilgimi çeken bişey olmadı.

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Ravenvolt
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 26 Şub, 2008 12:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben kuzenime söyledim ayaklarını göster kız dedim Very Happy

İkizler  Kedi ÇevrimdışıRavenvolt kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
mervelim
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 26 Şub, 2008 16:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ravenvolt demiş ki:
ben kuzenime söyledim ayaklarını göster kız dedim Very Happy
harbimi ya süpermiş Very HappyVery Happy ee gösterdi mi bari

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışımervelim kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Fetişist
Fetişist

brazil.gif
MesajTarih: Per 28 Şub, 2008 16:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
ben kuzenime söyledim ayaklarını göster kız dedim

Çok yaratıcı olmuş seninki.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
immortal
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 28 Şub, 2008 17:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yengemin ayakları cok fazladır off offf

Balık  Kedi Çevrimdışıimmortal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dijey
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 00:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

akraba değilde bize gelen bi tanıdığımızın kızının ayskları çok süperdi.evde yanlız kaldığımızda hep ayaklarıyla ilgilenirdim.ayaklarını koklar yalardım altına vururdum.bişey demezdi oda zevk alıyodu.aynı odada kalırdık sabah erken kalkar ayaklarını yalayarak uyandırırdım.birbirimizi falakaya yatırırdık.ayaklarına peşpeşe 200-300 tane vururdum bişey demezdi.vururken o surat ifadesi sok süper,tatlı tatlı bağırırdı vurma demezdi.

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıdijey kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
dijey
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 23:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

berkay32 dostum o resmin ne güzel öyle.

Başak Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıdijey kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
dijey
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 23:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hatta bikezinde 4-5 saat kadar falakaya yatırdım.tabi çok sert vurmuyordum ama çok yumuşakta değil.10 000 sopa falan yemiştir ayaklarının altına.

dijey
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 23:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ezgi dayanıklı bi kızdı vicudu özellikle ayakları süperdi.bi ara ayaklarıyla ilgileniyodum yine birbirimize iyice alışmıştık bazı sırlarımızı anlatıyoduk.ezgi meğersem falaka severlerdenmiş.

dijey
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Mar, 2008 23:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlarıyla picama partileri düzenliyolarmış.cuma günü üniversiteden çıktıktan sonra bi evde toplanıyokarmış.5 kişilermiş.kurayla birisini seçip falakaya yatırıyolarmış.akşam başlayıp sabaha kadar.ilk iki kişi vuruyomuş yorulunca sonraki iki kişi vuruyomuş.eylence bitince herkez falakaya yatırılanın ayaklarını yalıyomuş...

khalkedonian
Usta Yazar
Usta Yazar

iceland.gif
MesajTarih: Per 22 May, 2008 15:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Faneti'ye üye olmadan önce uzunca bir süre siteyi takip etmiştim. En çok dikkatimi çeken topiclerse bu topic ve ablanız yada annenize köle olmayı düşündünüz mü.? şeklindeki topiclerdi.

Anne ve ablaya köle olma konulu başlığı açan üye forum üyelerinden almış olduğu sert tepkilerden sonra lafı çevirip ben üvey abla ve üvey anneyi kastetmiştime getirmişti sözü. Yani argo tabirle geri vites yapmıştı.

Akraba ayağı konulu başlıktaysa bazı forum üyeleri benim asla tasvip etmeyeceğim bir çok mesaj yazmıştı. Bir insan hayatının erken dönemlerinde yani çocukluğunda amca, hala,teyze, dayı gibi aile büyüklerine platonik duygular besleyebilir. Hatta bir erkek çocuğunun eğer yaşı çok genç ve güzel bir halası yada teyzesi varsa erken çocukluk döneminde, doğruyla yanlışı biribirinden ayırt edemediği dönemlerde hala yada teyzesine cinsel arzu duyması, bununda fetişistik içerikli olması bence son derece doğaldır. Zaten psikoloji bilimide bunu doğal kabul ediyor.

Ancak bizlerin erken çocukluk dönemlerimizde böyle arzularımız vardı diye bunu ileri yaşlarımızda sürdürmemiz son derece yanlıştır bana göre. Ergenliğe erişmiş, doğruyla yanlışı ayırt edebilecek bilinç düzeyine ulaşmış insanların ağızlarının suyunu akıta akıta "halamın ayaklarıda, teyzemin ayakları." demeleri ne derece doğrudur? ve biz ayak fetişistlerine karşı zaten çok fazla ön yargıların olduğu ülkemizde hasbelkader forumumuza girenler ve malum yazıları okuyanlar hakkımızda neler düşünürler acaba.?

Ülkemizin caddelerinde, sokaklarında son derece güzel hanımefendiler güzelim ayaklarıyla arzı endam ediyorlar. Bu bayanlar bizlerin akrabaları, hatta belkide bazılarımızın halası, teyzesi...

Bence ne kadar güzel ve çekici akrabalarımız olursa olsun, hatta bu akrabamız olan bayanların son derece şuh, dekolte giyinen, cinselliğini serbestçe yaşayan kadınlar olduğunu ve ailemizinde yaşam tarzlarından dolayı bu bayan akrabalarımızı dışladığını varsayalım, yinede onların yiğeni olan bizlerin kendi hala ve teyzelerimize karşı cinsel arzu duymaları asla kabullenilip mazur gösterilebilecek bir durum değildir.

Burda lütfen hiç kimse hiçte inandırıcı olmayan " biz hala yada teyzelerimize cinsel arzu duymuyoruz sadece ayaklarını beğeniyoruz" şeklinde bir savunma yapmasın. Çünkü dediğim gibi bu hiçte inandırıcı değildir. Neden mi.?

Çünkü biz akrabamız olmayan bayanların ayaklarını cinsel dürtülerimiz kadın ayağını arzuladığı için beğeniyoruz. Yani ayaklara duyduğumuz ilgi tamamıyla cinsel içerikli. Zaten bazı üyelerimiz "halam uyurken ayaklarını yaladım, sonra gidip ayakkabısına boşaldım" gibi mesajlar yazmışlar ki bunun anlamı gayet nettir. Bizim halamıza, teyzemize bakışımız anne, abla ve kızkardeşimize bakış açımız gibi olmalıdır.
Onları güzel anılarıyla hatırlamalıyız. Fetişistik ayaklarıyla değil. Bilmiyorum belki bu yazdıklarım çok fazla sayıda üyenin tepkisini çekecek ama doğru olduğuna inandığım şeyleri yazdım. Kimseye ahlak dersi vermeyi amaç edinmiş bir insan değilim, zaten tarzımda değildir. Ben akrabalarının ayaklarıyla ilgili anılarını yazan üyelerimizede saygı duyuyorum. Kesinlikle onları suçlamak gibi bir niyetim yok. Lütfen yazmış olduğum mesaj okuyucular tarafından yanlış anlaşılmasın. Saygılarımla.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |