| Yazar |
Mesaj |
Chimaira
Tecrübeli

|
|
ben de yengemn ayaklarına hastaym.. tırnakları uzun ve çorap giydiğinde acaip haz alıorm.. nası olsa kan bağı yok bence gayette normal..
ama teyze hala işin içine girdimi çok yanlş bluyorm sonuçta senn ailen kan bağın var.. çok sapıkça gelio kulağa
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
adrias
Usta Yazar

|
|
|
_________________ ..........ŞEYTAN DETAYDA GİZLİDİR.........
|
|
 |
       |
 |
pembetopuk

Tecrübeli

|
|
| yengemin ayakları süper gerçekten ve tam bir misters
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
junior
Fetişist

|
|
bu bayramda cok ayak gördum cokk
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
POSTEKİL
Fetişist

|
|
| Takatiki2003 ün yorumlarına katılıyorum,ben 4 teyze ile büyüdüm,etrafımda sürekli nylon çorap giyen gencecik kadınlar, düşünün ayni,ayrıca iki teyzem ben küçükken sürekli çizmelerini bana çıkarttırırdı,bu işin sorumlusu onlardır,ilkokuldayken teyzem gelsede çizmesini çıkarsam diye dua ederdim,şimdi öyle birşey yok,yaşımız epey ilerledi,ama çocukken ne yapabilirdikki....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
feetslaveistanbul

Fetişist

|
|
bende de teyze faktörü önemlidir.bende teyzelerle büyüdüm.4-5 yasında en kucuk teyzemi birseyden dolayı kızdırmıstım.tam kacarken takılıp dutum oda gelip ayagı ile ustume basıp seniz ezerim simdi demişti.unutamam o anı
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| ben kuzenm ayaklarina hastayim çok güzeller fırsat buldukça dokunuorum oynuorum o yokken terliklerini yalıorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
somays
Acemi

|
|
| fetişizm doğuştandır...bunları keşfettiğimiz yaşlarda ,çocuk olduğumuz o masum zamanlarımızdı...tabiki o zamanlarda bize en yakın akraba ayaklarıydı.benimde üzerimde yakınlarımın ayakları olmuştur...ne zevkli günlerdi...halalarım beni en güzel rüyalara götürürdü...komşumuzun büyük kızı..daha neler neler...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
quasimodo
Royal Üye

|
|
| somays demiş ki: | | fetişizm doğuştandır...bunları keşfettiğimiz yaşlarda ,çocuk olduğumuz o masum zamanlarımızdı...tabiki o zamanlarda bize en yakın akraba ayaklarıydı.benimde üzerimde yakınlarımın ayakları olmuştur...ne zevkli günlerdi...halalarım beni en güzel rüyalara götürürdü...komşumuzun büyük kızı..daha neler neler... |
nelermiş komşunuzun büyük kızı ile olanlar
|
|
|
|
_________________ Quasimodo : White Flesh!
|
|
 |
      |
 |
GekkieD
Moderator

|
|
takatiki arkadasimizin dediklerine aynen katiliyorum. bence olayi cok guzel bir sekilde ozetlemis. cocuk yaslarda evde oyuncaklarla oynarken kafamizin dibinde akraba ayaklari olurdu..teyze..hala..
ama kocaman adam olduktan sonra yine teyze ,hala diye takilmamak lazim diye dusunuyorum. biraz da eldeki imkanlarla alakali sanirsam. cevresinde cok kiz olan, kizlarla temas kurmakta zorlanmayan, ayak olayina rahat girebilen birisi teyze,hala ayaginda takilip kalmaz bence.
|
|
|
|
 |
    |
 |
taner563
Acemi

|
|
| BENİM EN ÇOK BALDIZIMIN AYAKLARI HOŞUMA GİDER ÇOK GÜZEL AYAKLARI VARDIR HENÜZ ÖPMEK YALAMAK KISMET OLMADI AMA TERLİKLERİNİ ÇORAPLARINI GİZLİ GİZLİ ALIP KOKLADIM ÖPTÜM ÖZLLİKLE ÇORAPLARI HARİKAYDI
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| taner563 demiş ki: | | BENİM EN ÇOK BALDIZIMIN AYAKLARI HOŞUMA GİDER ÇOK GÜZEL AYAKLARI VARDIR HENÜZ ÖPMEK YALAMAK KISMET OLMADI AMA TERLİKLERİNİ ÇORAPLARINI GİZLİ GİZLİ ALIP KOKLADIM ÖPTÜM ÖZLLİKLE ÇORAPLARI HARİKAYDI |
taner563 forumumuzda tamamen büyük harflerle mesaj yazmak yasaktır;birdahaki sefere daha dikkatli olman dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
memoli
Acemi

|
|
| Teyzemin ayakları bir numaradır. Kemikli, bakımlı ve dolgun. Yaz kış çorapsız gezer bitirir beni.)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| benm akarabalarla aram çok samimi deilki abi yılda 1-2 kez görürüm odan bana serbest kan bağımı kalmış sadece kaıt üzerinde akrabayız nedense ööle samimileşemedik ama bu baba tarafı için bööle yoksa teyzemlerle dayımlarla falan kankiyizdir onlara yan bakmamda baba tarafı kuzenleride
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
fetiville
Usta Yazar

|