| Yazar |
Mesaj |
shoelicker
Usta Yazar

|
|
benim işyerimde bir kız işçi vardı
kapalı ama müthiş dar kıyafetler giyiyordu ve en güzeli müthiş ayakkabıları vardı.
hele bir çizmesi varki hiç unutmam
siyah sivri topuk, sivri burun, üzeri taşlarla işlemeli
işyeri fantazisi patronla oluyor genelde ama ben işçimin kölesi olmayı isterdim
tabi geleceğini düşündüğün için olamıyorsun
|
|
|
|
_________________ hayal ettiğiniz sürece başaracaksınız
|
|
 |
       |
 |
slavefırtına
Acemi

|
|
| işyerinde bir bayanın amirimiz olması hem güzel hemde biraz riskli. ama ne olursa olsun bir bayandan emir alıp ona hizmet etme duygusu çok hoş. ona buyrun efendim emredersiniz efendim demeyi hangimiz istemez.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
eastanbulist
Misafir

|
|
| ben askerliği kısa dönem yaptım..yani çavuştum..bigün askeri hastaneye gittim cigerlerimden şikayetim vardı..odaya girince dünyam renklendi..tabib üstegmen bir bayan..bakışlar anlatılmaz yaşanır..zaten uyuz oluyor askere belli..tam bir young-goddess..geç çabuk şöle dedi..işte beklediğim an..emredersiniz komutanım..waow şimdi bile heyecanlanıyorum..ve emirler ardı ardına..üstünü çıkar..şuranı sok buranı düzelt..gibi..ve aletleri kullanışı..sanki beni domine eder gibi..sert ve acımasız..işyeri değil bu ama askerdede sanki işyerinde gibisiniz..askere gitmeyenlere tavsiye..sık sık hastaneye gitmek için bahane yaratın..hemşirelerde aynı bu arada..
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
tozer
Usta Yazar

|
|
| Sholicker kardeş gerçekten kapalı giyimli ayağında da sivri burun sivri topuk çizmeler durduk yerde insanı köle yapa insanın boş ver ne olacaksa olsun diyesi geliyor
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| Türkiyedeki iş hayatı halen ilkel çalışma gelenekleriyle devam ettiğinden gerçektende kadın bir müdürünüz veya patronunuz olursa bir mazoist olarak heyecanlanırsınız gibime geliyor günlük iş hayatı içersinde zaten kadınların iş hayatında giydiği kıyafetler tam fetişistlere göre yani mümkün değil heyecanlanmamak ama anlaşılır herhalde biraz kötü olur yani ama fantazi olarak düşünmüşümdür sürekli.
|
|
|
|
_________________ lost souls...
|
|
 |
    |
 |
carpetboy25

Fetişist

|
|
| Bu arada ofiste filan çalışan varmı aranızda asilik filan zor yani, allah korusun.
|
|
|
|
_________________ lost souls...
|
|
 |
    |
 |
hakan_kole
Acemi

|
|
 |
     |
 |
amantr
Acemi

|
|
Bu başlığı okuyunca geçmiş anılarım gözümde canlandı.
İlk olarak fikirlerimi yazayım.
underHeel arkadaşımızın yazdığı çok doğru olmalı. Yani bunun fantezisi güzel olsada, bire bir yaşadığınız zaman bu güzelliği farkında olması zor insanın. Sürekli fantezi tadında bakamaz insan yaşadıklarına bencede. Sonuçta arkadaşımızın anlattığı manzara ve durum, hepimize fantezilerde keyif verebilecek ise de, yaşayan o güzelliği yaşarken hissedemiyor.
Şimdi gelelim benim anıma...
Seneler evvel, belki 13-14 sene evvel çalıştığım iş yerinde, sarışın, güzel ayakları olan bir bayanla birlikte çalışıyorduk. Pozisyon olarak aynı pozisyondaydık. Arasıra, onunla ve ayakları ile ilgili fanteziler kurmuyor değildim. Ona yardım ederken, benden bir şey rica ettiğinde, ben emrettiğini, içimden "emredersiniz efendim" diyerek, ricasını yerine getirdiğimi anımsarım. Bunun yanında, onun yapması gereken işleri üzerime yıkmasınada göz yumar, sertleşmiş bir şekilde, onun işlerini yaptığımıda anımsarım.
İşte burada bayanların çoğunda bulunan bir özellik ortaya çıkıyor. Bir bayan istemeye çok çabuk alışabiliyor. Yani siz bir bayanın her isteğini yerine getiriyorsanız, sonrasında istekleri daha sık ve üst düzeylere yükselebiliyor.
Bu bayanda da, ilk başlarda 3-5 günde bir, ufak bir işine yardım talebi gelirken, ben her seferinde "tabi ki", "ne demek", "zevkle" diyerek ricalarını yerine getirdikçe, zaman ilerledikçe, artık benimle aynı süre işler ile uğraşan, hatta benim pratik, hızlı çalıştığım düşünülürse, benden daha yoğun ve uzun süre çalışan bayan arkadaşım, her zorlandığı işi benim yapmamı rica etmeye başladı. Gittikçe artık onun işleri benim işlerim gibi olmaya başladı. İlk başlarda, rica ederek bana verdiği işleri, normal görevimmiş gibi bana vermeye başladı. Artık ben onun işlerini yaparken, o tırnaklarını törpülemeye, arkadaşları ile sohbet etmeye daha fazla vakit ayırmaya başladı.
Belki okurken tahrik olanlar olabilir, ben de epey süre bunu tahrik olarak yapmaya devam ettim. Ama işte bir süre sonra cinsel içerikli düşünemediğiniz zamanlarda, bu durum sizi rahatsız etmeye başlayabiliyor ve bir yerde "hayır" demeye başlıyorsunuz. Bende de öyle olmuştu ve şimdi yazarken bile tahrik olduğum durumun devam etmesine engel olmuştum.
Ama iş yeri durumları bazen çok etkileyici olabiliyor.
Bir gün iş yerindeyim. Oda da 12-13 bayan, 2 erkek eleman olarak çalışıyoruz. Diğer erkek arkadaş ayakkabısını boyuyordu. Derken, üstümüz olan, amirimiz konumundaki bayan, bu arkadaşın önündeki yükseltiye ayağını uzatıp, "şununda bir tozunu al bakalım" diyiverdi. Arkadaşta hiç bozmadan, elindeki sünger ile onun botunun tozunu aldı, sildi, temizledi.
Şakavari bir seslenişti ve herkesi gülümseten bir enstantene olmuştu. Oda da benden başka kimse olaya cinsel içerikli bir olaymış gibi bakmadı. Ama benim dilim damağım kurumuştu, kalp atışlarım hızlanmıştı, gözlerim kocaman kocaman olmuş şekilde izlemiştim olayı. Olay sırasında ve sonrasında elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim. Sanki ben bir şey yaşamışım gibi heyecanlandım. Oturduğum yerde duramadım filan, lavoboya gidip, elimi yüzümü filan yıkamıştım.
İş yerleri bazen heyecanlı şeylerin, en normal şekilde yaşandığı yerler olabiliyorlar.
|
|
|
|
_________________ Beni öldürmeyen şey bana güç katar
|
|
 |
       |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
İşyerinde olacaksa olmasın.İşinize konsantre olamazsınız ve bir anda kapı önüne koyulursunuz
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| okulda kölelik öğretmenin kölesi olursan daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
middletown77
Acemi

|
|
sürdürülebilir model ancak evlilik ile mümkün ülkemiz sosyolojisinde,
ancak onda da çocuk geldimi işler bozulmaya başlayabilir....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
jazhara

Tecrübeli

|
|
 |
      |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| kesinlike mükemmel bi fantazi
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
altar
Acemi

|
|
Ben su sirada benzer bir durum icindeyim. Aslinda tam kolelik degil ama beni fazlasiyla heyecanlandirmaya yetiyor. Gerci buyuk oranda kendi cabalarim sonunda ulastim bu noktaya.
Yurtdisinda yasiyorum. Calistigim ofiste isim geregi baska bir bolumle ortaklasa calismamiz gerekiyor. Bizim ana projenin direkt yoneticisi yoktu. Diger bolumden calisan kisi de bir fransiz kadin, 32-33 yaslarinda. Projede ilk 6-7 ayda bayagi bir didistik. Ben onun oldugu gruba ihtiyac bile yok falan diyordum. O da elinden geldigince bayagi bastiriyordu etkinligini arttirmak icin.
Gecen temmuz ayinda bir aylik izne ayrildi Andrea. Birkac gun sonra da seytan durttu beni, bilmiyorum belki de bilincaltimda hep vardi ondan emir almak. Onun izinden donmesine az kala bizim direktore gidip "Neyse sonunda Andrea geliyor, yokken eksikligi cok hissedildi, tum isler aksadi. Gerek projenin yuruyusunu takipte, gerek yon gosterip ana kararlari vermede, gerekse her anlamda lider olarak yeri doldurulamaz. " gibisinden bir suru laf ettim, hem de bir kac kere. Direktorde zaten grubun basina kimi gecirsem kavga cikacak diye dusunuyordu onceden, ben boyle deyince firsati kacirmadi.
Andrea izinden dondukten 3-4 gun sonra terfi ettirildi ve grubun basina gecti. Simdi projedeki kararlari o aliyor. Odasina gidip ondan direktif almak, dediklerini yapmak cok hosuma gidiyor. Hatta bundan aldigim zevk gittikce artiyor.
Gerci cok daha agirini daha once calistigim yerde gordum ama bu benim ilk sahsi ofis deneyimim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Crack
Acemi

|
|
Bence en guzeli (mademki fantazi uretiyoruz ) hayalinizdeki sahibe ile aynı ıssız adaya dusmek
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|