|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
fetish_manxx

Acemi

|
|
| Arkadaşlar kabul etsekde etmesekte “fetişizm” insanın damarlarını nikötin gibi kaplayan ciddi, tedavi edilmesi gereken bir cinsel sapkınlık. Ayak, topuklu ayakkabı veya cesitli objelere karşı olan masummuş gibi gözüken bir ilgiyle başlıyor ve gittikçe insanın sosyal, aile ve evlilik hayatını bütünüyle etkiliyor (Tabii evlilik olabilirse bu sapkınlıkla). Beklide cogumuz bu masummuş gibi gözüken ama bizi içten kemiren fetişist eğilimlerimiz yüzünden mutlu bir evlilik yapamıyacağız veya hiç evlenemeyecegiz. Düşünün bir eğer evlendiğiniz kişiyle bu eğilimlerinizi paylaşamazsanız sonu ne olacak? İş yerinde çalışırken topuklu bir ayakkabı gördüğümüzde aklımız ister istemez o yöne kaymıyor mu? İnsanın bilinç altına bir mikrop gibi yerleşen ve zevkli süsü vererek kendine kişinin tüm yaşamını benliğini etkileyen bu cinsel sapkınlıktan kurtulma yolları var. En kısa zamanda bir cinsel danışman veya psikoloğa görünün fazla geç kalmadan. Aksi taktirde kendimizi kurtuluşu olmayan bir kısır döngünün içine atıp bu dünyada bir çift ayak öpebilmek, küfür yemek, aşagılanmak, köle muamelesi görmek uğruna tüm insani degerlerimizden vazgececegiz ve cok gec olacak. Bir düşünün szi kendi çocugunuzun bir köle, küfürden zevk alan anti-sosyal bir varlık olarak yetişmesini istermisiniz? Cevabınız evetse size söyleyecek bir sözüm yok. Madolyonun diğer tarafında ise Queen_S, Carmen, Yaprak gibi bu dünyada boş yaşayan, çeşitli kompleks ve hazlarını biz gibi insanları istismar ederek tatmin eden, bir de üstüne üstük bizim bu sapkınlığımızı maddi çıkaraları (hepsi değil bazıları) doğrultusunda kullanan zavallı, abuk sabuk insanlara rant sağlıyoruz. Gerçi bu insanlarda bir açıdan sapkın ve hasta (kabul etselerde etmeselerde). Belirli yetersizlikleri ve tatminsizliklerinden dolayı tüm dikkati yalnızca ayakları üzerinde yogunlaştırıyorlar. Dikkat ettiniz mi kendi web sitelerinde sadece ayaklarının resmi var. Demekki yüz ve beyinlerine yeterince güvenmiyorlar. Biz de bu insanların ayaklarını yalıyor, onların altında eziliyor, hakarete maruz kalıyor ve onlarafr kölelik yapıyoruz. Bir de utanmadan “sana tapıyorum” “senin kulunum” gibi düşüncesizce sözler sarfediliyor. Bu sözler, sarfettikten sonra acaba kime haksızlık ettiğinizi bir düşündünüz mü? Bir düşünün ve kendinizi toplayın lütfen. Haa bu arada şunu da belirteyim ben de günahsız degilim tabii ki ama en azından çaba harcıyorum. Darısı başınıza.
|
|
|
|
_________________ iyi egitimli, kariyerli, oldukca atletik, yakisikli, 181 boyunda, esmer ayak fetisistiydim artık degilim bu illetten kurtuldum.
|
|
 |
       |
 |
foot_lover
Acemi

|
|
| Haklısın dostum sana katılıyorum. Düşünmek lazım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
komancero
Fetişist

|
|
Ben katılmıyorum.
Ben evli bir adamım çocuklarımda var.Ailemi seviyorum. Evliliğimde sahibelik kölelik ilişkisi yaşamıyorum.Çünkü evlilik kurumunda dengeleri kurmak çok önemlidir. İki taraf da böyle bir şeyi istemiyorsa illa böyle bir ilişki yaşıycam demek karşı tarafı rahatsız eder.
Üstelik hiç bir kadın yanında pısırık köle tipli bir erkek görmek istemez. Aksine onu kollayan koruyan bir erkek ister. Bu nedenle kölelik efendilik ilişkisini ben bir fantazi olarak değerlendiriyorum. Evet ben ayakfetişistiyim hükmedilmek,azarlanmak tokatlanmak hoşuma gidiyor ama sadece bir fantazi olarak.
7/24 kölelik gibi şeylere köleliğin bir yaşam biçimi olduğuna falanda inanmıyorum.
Bayanlar elbette ayak resimlerini yayınlayacak güzel kardeşim çümnkü benim ilgi alanım ve o siteye giriş nedenim ayaklar. Yüz resmi görmek istesem aysum. com a bakarım dimi ama. sen yüz resmini yayınlıyormusun her yerde. Haa bu bayanlar şımarıkmı evet neden biz öyle istiyoruz çünkü. Çok uysal bir Hanımdan sahibe olmazki tabiki şımarık olucak. Para konusuna gelince maddi çıkar sağlamak yani. Yani demekki para vermeye hazır olanlar var.Onlarda talep ediyor. Hazır olanları suçlamam bende onlardan biriyim. Alanlarıda suçlamam karşılığını veriyorsa.
Ama karşılıklı değilse veren için enayi alan için adi sıfatları uygun olur.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
FootSmeLL
Acemi

|
|
Bende Katılmıyorum,
komancero ile aynı fikirdeyim bende evliyim ve çocuğum var.
düşünceleri açısından aynen söylediklerinin altına imzamı atarım.
bir tek kölelik çok hoşuma giden birşey değil sadece kadın ayakları beni tahrik ediyor, onları öpmek ve koklamak tahrik edici. Ama dediğim gibi düşünce yapısı olarak söylediklerinin tamamına katılıyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Misafir

|
|
fetish_manxx bu mesajlardan önce imzanı değiştir
"iyi egitimli, kariyerli, oldukca atletik, yakisikli, 181 boyunda, esmer ayak fetisisti erkegim. Baska bir cinsel iliski beklentisi olmaksizin bayan ayaklarini yalamak ve fetis fantazileri yapmaktan zevk aliyorum."
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
feetcakmak
Fetişist

|
|
abi düşüncelerine yaşamına gösterdiğin değişime-ama bence kendini kandırıyorsun-saygım var ancak insanları belli kalıplara sokmak doğruları tek ve değişmez yapmak farklılığa kapalı olmak bizim gibi düşünmeyeni yanlış ilan etmek ne kadar doğru...yazında köle ruhlu her insanı anti sosyal silik toplumda yer edinemeyen birileri gibi yansıtmışsın ancak hepimiz biliyoruz ki normal yaşamla cinsel yaşam arasında çok fark var köle ruhlu kişinin özgürlünü iradesi devrettiği kişi köle olduğu an itibariyle tektir bir kişidir köle cümle alemin kölesi kuklası değilki...
yaşamda insanı kirleten bir çok unsur var ancak asla fetişizmi bu boyuta sokamayız köle ruhlu insanlarıda normal olarak görmen lağzım kim bana isteğim dışında küfür edebilir aşşağılayabilir sıkar biraz...
para icad edildiğinden beri hayatın her alanında rant olayı var normal cinsel sitelerde lilot satışı sütyen satışı vb şeyler var fetiş içerikli sitelerdede bot çorap vs...bunda negibi bir kusur var...köle ruhlu olmayan maço yada anadolu delikanlılarının gece yatak odasındaki erkekliklerini!! hepimiz biliyoruz bu erkeğin doğasında var birilerine kızıp sinirlenip bazı duyguları terk ettim diyemezsin genlerinden gelen libido döneminde olgunlaşan "sana"haksızlık etme şuan alkollu olmasan daha rahat toparlicam sözlerimi ancak anlamda bütünlük sağlayamıyorum uzun lafın kısası bunlar insana ait duygular ve insan var oldukça yaşayacak önemli olan kendimizi inkar etmek değil barışık olmak...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Cngz123
Fetişist

|
|
| Bir açıdan düşününce haklısın manxx ama bence bu konu izafi! Mesela bence hayat sadece hayatını kuracak kadar para kazanıp evlenmek değil! ben bir ideal doğrultusunda ilerlemeye çalışıyorum ama bir yandan da hayattan olabildiğince zevk almaya çalışıyorum! Bu yüzden isteyen sapık desin isteyen evlenmesin beni etkilemez! Nasıl olsa anlayışlı biri çıkar! Ben bu fetişizm olayını fantazi olarak görüyorum! Ama tabii herkesin düşüncesi farklı sen de kendine göre haklısın çünkü gururla çelişki içine giriyorsun ve ben buna saygı duyarım! Benim düşünceme göre ise gurur mantığı gölgelemekten başka bir şey değil!
|
|
|
|
_________________ Nice insanlar gördüm, üstünde elbise yok!
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok! (Mevlana)
|
|
 |
    |
 |
queen_silhouette
Fetişist

|
|
Ay yine ismim geçmiş meşhurmu oldum nedir. Ay ben yüz güzelimiyim ki yüzümü göstereyim... Hem site yapmaktan ne anlarım ben müteahhit miyim?
Beyin mi ayyyy ama canım ben sakatat yemem ki...
|
|
|
|
_________________ www.QueenSilhouette.net
|
|
 |
      |
 |
openminded
Acemi

|
|
ne kadar doluymuşsun sen böyle, ne zaman nasıl bu hale geldin, gelişim sürecini bilemiyorum ama keşke daha önce bizimle bu duygu düşüncelerini paylaşsaydın diyorum. yani son raddeye gelmişsin sen artık yapılacak bir şey kalmamış.
bak ne diyeceğim sana sen bizi boşver kendini kurtar şu iletten tedavi medavi artık ne gerekiyorsa hani bahsetmişsin ya iyileştikten sonra tekardan gelip daha sağlıklı ve tecrübeli bir şekilde ne yapmamız gerektiğini anlatırsın. işte şimdi daha mutluyum ilişkilerim düzeldi huzurlu bir hayatım var falan dersin. şimdiki durumunda bırakın bu ayakları diyorsun ama sen daha bırakamışsın... bunu cemaaten istiyorsun ama inandırıcı olmuyor böyle.
şimdi aslında şu noktalarda yanılıyorsun gibime geliyor deyip yukarıda bahsettiğin konulara giriş yapıcam yaz yaz bitmeyecek. o kadar çok şey yazmışsınki her birine cevap vermeye kalksam yazdıklarımdan küçük boyutlu bir hikaye çıkar. iyisimi sen ne beni nede buradaki senin gördüğün gerçekleri göremeyen diğer arkadaşlarımızı bu aşamada yorma istersen. önce belirlediğin hedefte başarılı ol sonra gel bize bunu nasıl başardığını hayatındaki farklılıkları anlat.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
krm001
Tecrübeli

|
|
sevgili fetish_manxx,
bence sen bir psikoloğa git ve çift kişilikli olduğunu söyle.. Bu yazdıklarımı lütfen hakaret olarak değil; bir dostun gözlemi olarak kabul et..
Birader; hem fetişist olduğundan rahatsız olduğunu ifade ediyorsun hem de imzan ifadenle ters duruyor.. Zaten fetişist veya köle ruhlu değilsen sitede ne işin var? Eğer fetişistsen veya köle ruhluysan maildeki ifaden ne alaka?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
fetish_manxx

Acemi

|
|
| Eveet sevgili arkadaşlar bu yazdıklarımdan bir kişi bile olumlu bir ders çıkartıp kurtulsa ne mutlu bana. İananın çok mutlu oldum. Haydi saglıcakla kalın.
|
|
|
|
_________________ iyi egitimli, kariyerli, oldukca atletik, yakisikli, 181 boyunda, esmer ayak fetisistiydim artık degilim bu illetten kurtuldum.
|
|
 |
       |
 |
fetish_manxx

Acemi

|
|
| Evet sevgili arkadaşlar. Önceki (aşagıdaki) mesajımı haklı bulanlar ve bulmayanlar. Hepiniz sagolun degerli tartışmalarınız için. Ben fetişizm illetinden kurtuldum ve benim gibi kurtulmak isteyenlere kendi çapımda tavsiyelerde bulundum. Bir kişiye bile bir faydam dokunsa benim için bir mutluluk kaynagıdır.. Diğer görüşlere de makul oldugu sürece saygım var..Siz ne düşünürseniz düşünün ben iyi niyetimle burdayım. Ne yazık ki bir cogumuz devekuşu misali kendi sapkınlıklarımızı veya egilimlerimizi haklı çıkaracak bahaneler arıyoruz. Bu sitede sahibesi (bayan , Travesti veya CD sahibelerde var biliyoruz bunu) tarafından aşagılanıp küfür yemekten, üstüne işenmesinden, (hatta pisletilmesinden) sokakta yere başılmış topuklu ayakkabının altını yalamaktan, ayakkabı içerisinde saatlerce dolaşmış, terli, kirli, mantarlı ayak ve çorapları yalamaktan, kullanılmış pis çorapları yalayıp koklayarak masturbasyon yapan arkadaşlar var mı yok mu aranızda? Lütfen varsa var diyin yoksa yok deyin. Yukarıda yazdıklarımı normal bir şey olarak karşılayanlara bir sözüm yok. Şimdi diyeceksiniz ki “ama ben bunları yapmıyorum ki sadece bir ayak fetişistiyim” Heteroseksüel normal bir birliktelik içinde ayak fantezisini de uygulamak tabii ki çok anormal bir şey degil. Hatta hijyene önem verildiği taktirde anal seksten daha uygun bir fantezi türü denebilir. Ama unutmayalım sadece Heteroseksüel boyutlarda; yani normal ilişkinin bir tamamlayıcısı fantezi olarak. Odak noktası sadece ayaklar oldugunda iş tehlikeye giriyor. Kabul etsek de etmesek de fetişizm psikoloji biliminde tehlikeli boyutlara ulaşabilecek, ve tedavi edilmesi gereken bir cinsel sapkınlık olarak görülüyor.. Depresyon, obsesyon gibi seyleri seyleri bir rahatsızlık olarak algılıyoruz da bilim adamlarının bu açıklamalarını niçin görmezden geliyoruz. Şimdi ikinci soruma geçiyorum. Yukarıdaki (extreme yakın) eylemleri gerçekleştiren arkadaşlara bu sorum: İçinizde küfürden, aşağılanmaktan, sidik içmekten vb benzeri eylemleri hiç uygulamaya geçmeden önce bu işe sadece masum bir ayak/çorap/ayakkabı fetişisti olarak başlayıp da şartların bu ileri ve iğrenç boyutlara getirdigi arkadaşlar var mı? Ben kendim biliyorum çevremde bu durumda olan onlarca kişi. Size ayaklarını yalatan sahibeniz size küfürler edip aşağıladığında, “sen benim kölemsin pis köpek” dediğinde Allah Aşkına kaçınız hayır bana bunları diyemezsin diyorsunuz? Birde üstüne üstük bunları üste para verip yaptıranlarda var; mazoşist arkadaşlar. Yani şunu unutmayın mazoşizm ve fetişizm iç içe yürüyor. Bunu ben söylemiyorum profesörler söylüyor. Bana haksız da deseniz küfürde etseniz ben buraya bunları yazmaya devam edecegim. İsteyen okur isteyen gülüp geçer. Haydi şimdilik Bye
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
teasmoke
Tecrübeli

|
|
bakın arkadaşlar ben burdaki kimsenin fikrine katılmıyorum.çünkü herkes kendi fikrini doğruymuş gibi empoze etmeye kalkıyor..ya bırakın insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın düşünsün.adam bir kere hayata gelmiş ve binbir pişmanlık içinde bırakın acı çeksin..doğuştan mazoşist:)))ben çok mutluyum ayaksever olduğum için.bin kere daha gelsem yine ayaksever olmak isterdim...ayrıcalıklı olduğumu hissediyorum...birçok kız arkadaşım oldu..hepsiyle de harika ilşkiler içindeydik.ben yatakta köle olurum ama dışarda asla bu mantıkta olmayanla da işim olmaz...zaten bu olgunluğa gelen insanların bunu karıştırmayacak insanların problemi de olmaz.komencero buna katılmıyor saygı duyarım.ben evlenmedim hiç bilemem o kurumu.ama bildiğim birşey varsa o da evlendiğim insanla bunları yaşıyacağım.çünkü ben bir kere geldim bu hayata sonuna kadar zevk almak isterim....
saygılarımla.....
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
Misafir

|
|
Özellikle forum üst yönetim olarak sana bir dönem müdahale etmeme kararı aldık. Sebebi ise, içinde olan kini nefreti bir kerede çıkarman içindi. Fakat sen ısrarla aynı mesajları her yere yazmaya devam ediyorsun. Biz sana bu sefer karışmayarak saygı gösterdik. Ama kimse senin fikrine katılmıyor diye aynı mesajı 1500 kere yazsan ne değişecek?
Sırf bu gece 4 aynı mesajını silmek durumunda kaldım ki bu direk üyelikten çıkarılma nedenidir. Ayrıca fake nick ile üye olmakta forumdan uzaklaştırılma nedenidir.
Ayrıca ilk mesajında yazdıklarına nasıl cevap verilip fikir paylaşımı yapılmışsa emin ol bu başlıkta yazdığın ikinci mesajında aynı derecede cevap gelecektir. O zaman niçin aynı mesajı yeni ve farklı topiklere ekliyorsun? Sence bu da bir davranış bozukluğu değil mi?
Şahsi fikrim akıl sağlığının iyi durumda olmadığı, ilaç tedavisi içinde geç kalındığı yönünde. Şu an için sana önereceğim ilaç+ toplu terapi yöntemidir. Senden ricam benimle özelden yazışman. Eminim içinde kopan fırtınaları ya yanlış yansıtıyorsun yada izah edemiyorsun. Ne kendine ne de bizlere. Ve bilki ilk görülen davranış bozukluğu sorunun nedeni olmayabilir. Depresif yanının altında ilaç tedavisi sorası manik bozukluk ortaya çıkabilir. Bu çok sık rastlanan bir durumdur.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
şimdi şöle söliyim az önce geldim eve bilgsayarı açtım vs....bacardi ye gittim bu akşam(bilmeyenlere daha sonra anlatırım) aldım dünya güzeli bi eva herzigova,getirdik eve çok güzel bi seks yaptım,ayaklarını yaladım,kız zaten ayak olayı sırasında nerdeyse boşalıyodu falan öle güzel güzel takıldık e çok paramız heba oldu ama değer eva için...neyse diyorum ki;arkadaşım yukarda herhangi sapkınlık filan gören asıl kendisi sapkın var mı?sayfanın başına dönersek anlıyoruz ki var...o zaman bi iki laf ediyim...şimdi arkadaşım herşeyden önce aşağılık kompleksi diye bi olay var : çeşitli şekillerde ortaya çıkar ve insanı esir alır ,zavallı bi yaratığa çevirir...birincisi bundan kurtulmak lazım....yukarı da yazılan extrem olayların hepsi birer cinsel tercihtir ve bana göre bazıları çok extrem olsa da birer farklılık örneğidir....zevkler ve renkler tartışılmaz diye çok tartışılabilecek ama aslında çok mantıklı bi laf var...he tartışabiliriz ama biz burda fikir beyan etmenin ötesine geçip kesin yargılarla sivri çıkışlar yapmaya kalkarsak heh işte o zaman birileri sen kimsin ki kardeşim der....ve vah yazık cnm benim kendi kimliğini tam bulamamış bu şekild bişeyler yapmaya çalışıyo,belki bi iki kişi destekler de bi şey olur diye...vah zavallı yazık yazık der...o yüzden napıcaz arkadaşım herşeyden önce kesin yargı koymıycaz,bence dicez ,artislik yapmıcaz cnm benim....
exterm olayların kesinlikle taraftarı diilim,ve hiç uygulamdım , uygulamayı da düşünmüyorum yani kimsenin bokunu yemek bana zevk vermez ama bu olay tamamiyle kendini teslim etmenin en etkili yoludur ve bundan zevk almak da bi cinsel tercihtir....ayaklardan hoşlanmaya değinmiycem bile çünkü ne kadar normal bi olay olduğunu tartışmaya gerek bile duymuyorum......bu cinsel tercihlerin doğruluğu yanlışlığı bence birtek hijyenik açıdan tartışılabilir....yani bunları ahlaki açıdan tartışmanın hiçbir anlamı yok,ahlaki cinsellik diye bi olay yok çünkü,yani biz o olayın çok ilersindeyiz....
bence kendimizin ne olduğunu nerde olduğumuzu iii anlamalı ve komplekslerimizden kurtulmayız.....
yani ben ayak severim, başkası göt deliğinden hoşalnır, bi başkası bok yemekten...bunların ne kadar iğrenç olduğundan sapkınlık olduğundan bahsetmeden önce bunların hepsinin birer cinsel tercih olduğunu ve temelde cinsel tatmin için yapıldığını unutmamak gerek,cahilce eleştirmeden önce....hatta boyun eğmelrin,efendi köle ilişkilerinin bir yaşam tarzına dönüştürülmemesi gerektiğini sölemek da bence anlamsız çünkü aramızda belki de ancak bu şekilde anlamsız hayatlarına anlam katıcak kişiler olabilir...
uzun lafın kısası eleştirmeye fikir beyan etmeye eyvallah ama kendini sıyırmak üzerinedki suç,kompleks duygularınıbdan kurtulmak için genel açıklamalarda genel eleştirilerde sivri çıkışlarda bulunmak çok yanlış...yani en azından bunların temelinde ki kaçış isteğini,çaresizlikği ve zavallılığı kolayca anlayabilecak insanların önünde bunu yapmak çok yanlış.....hatalı bi hareket yani....olmadı,tutmadı.....
ya bu senin cinsel zevkin be kardeşim,bu seni özel kılan bu senin diğerlerinden farklı olmanı sağlayan bide bu açıdan düşünün be kardeşim beni çıldırtmayın ya.....
giriş gelişme sonuç yönünden çok başarılı bi yazı olmadı ama bu kafayla ve yorgunlukla naca bu kadar....hadi bakalım....
he ayrıca ben hetosksl boyutlarda ayak fetişizmini uygulayan bi insanım ve denilene göre normalim,ve bugün yani bu öğrendiğim gün hayatımın günü oleyyy normalim ben ağlamak istiyorum...ağlıyorum...ben normalmişim....yaşasın....vay be....
hadi ordan yaa,hadi ordan....bbidsi.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: 1, 2, 3 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|