| Yazar |
Mesaj |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
| mistress zerrin20055 yapdigi hakaret karsiligi benden sari kart almisdir.
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 10.06.2007
OLAY negatif paylaşım ve ortamı bozma
KAYNAK http://www.faneti.net/portalxl/fpost81472.html
ACIKLAMA
ourslave bazı ortamı bozmak isteyen kişiler gibi sadece negatif yorum yapmaktan dolayı sarı kart aldı. Önce verilen emeğe saygı gösterilsin sonra bayanla konuşma şekli öğrenilsin. Yazılar silindi ama burada ekliyorum:
| ourslave demiş ki: | | ayaklaratapan demiş ki: | | ourslave demiş ki: | | yaw hep aynı klipler bunlar.... |
sende herzamanki tiplerdensin... |
bu videoyu daha oncede izlemiştik zaten... |
Ayaklaratapan duruma en doğru yorumu yaptı. Benim eklemek istediğim:
Ortam bozmaya hakkınız yok. Eğer negatif paylaşımda bulunmak istiyorsanız lütfen bunu başka forumda yapın.
Hep aynı video değil yeni istiyorsanız destekleyin sadece negatif tükketmeyin!
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 25.06.2007
OLAY flood ve bayan üyelerimizi rahatsiz etme
KAYNAK yönetim bölümüne tasindi
ACIKLAMA
metinkaraca bayan üyelerimizi hep ayni basligi muhtelif yerlerde acarak rahatsiz etti. Bütün forumlari hice sayan bu kisi utanc verici tavriyla bizde daha fazla yer alamaz.
Kirmizi kart aldi ve forumdan atildi.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
Tarih 30.09.2007
OLAY: Forum yoneticilerine hakaret dolu bir baslik acmak, dolayisiyla forumun kalitesini ve duzenini bozmak.
KAYNAK: Yonetim bolumune tasindi.
ACIKLAMA:
Burak3434 isimli uyemiz, actigi bir baslikta yonetici arkadaslarimin uyarilarina alingan bi tavirla yaklasip, yonetici arkadaslarimla tartismaya girdikten sonra ve bahsi gecen basligin amacini asmasi nedeniyle kilitlenmesinin ardindan bugun, forum yoneticilerine hakaret etmek amaciyla bir baslik daha acmistir ve bu baslik cok fazla hakaret icerdigi icin yonetim bolumune tasinip, zaten sari karti olan Burak3434 isimli uyemize tarafimdan kirmizi kart verilmistir, dolayisiyla forumdan atilmistir.
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 20.10.2007
Olay kurallari okumadan yanlis yerde yanlis bir basligi acip üyeleri rahatsiz etmek.
ACIKLAMA
topuklusever 3 gün önce bize üye olan ve 3 gün icinde hic kurallarimizi okumadan bugün ilk mesajini "Fetis" odasinda acti ve iceriginde "Merhaba seninle tanışmak istiyorum......bana mesaj yazar mısın" diye baslamasi.
Bu forum partner arama forumu degil ve bizlerde ayrica sadece bayan bulmak icin girenleri istemiyoruz.
Bize saygi göstermeniz en azindan isteyimiz olmali ki saygisizligin en büyünü kurallarimizi okumadan girisim yapmaniz. Misafir perverligi biliriz misafir misafir oldugunu bilirse.
Size kirmizi kart verildi. Isterseniz yeni bir nickle giris yapin. Kurallarimiza uygun davranirsaniz hosgeldiniz derim.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 29.12.2007
OLAY Özelden bir bayana küfür etme
KAYNAK Özel Mesajlar ve Database kaynaklari
ACIKLAMA
sanacar adinda ki üyemiz serefsizce bir Faneti Lady ye sadece mesajina cevap vermemis diye agir küfürde bulundu. Bir Faneti Lady yada herhan gibi bir üyenin cevap verme mecburiyeti olmadigi icin ve küfür bizde kesinlikle yasak oldugu icin ve küfürün agir olmasindan dolayi hic uyari almadan sanacar kirmizi kart aldi.
Sahsi Düsüncem
Senin gibi insanlari bizim websiteler de görmek istemiyorum. Bir daha bize katildigini görürsem yada tehdit ettigini senin bütün bilgilerini vererek ihbar ederim. Erkeksen ve insansan önce hitap etmesini ögren. Saygiyi ögren.
Sonra birde düsün; acaba bir bayan sana neden cevap vermiyor. Sen önce hitap etmeyi konusmayi bilki karsindaki seni adam yerine koysun.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
Tarih : 12.01.2008
Olay : Çirkin üslub.
Kaynak: http://www.faneti.net/portalxl/ftopic7013.html
Açıklama
turktoelover isimli üyemiz, Faneti'yi ve üyelerimizi küçümseyen bir üslub içine girmiştir. Sevgili dostum Orki tarafından kibarca uyarılmasına rağmen çirkin üslubunu sürdürmüştür. Bizi beğenmeyenin bizim yanımızda yeri olamayacağını düşündüm.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 13.01.2008
OLAY Özelden bir bayani rahatsiz etmek
ACIKLAMA
NaJXTaNT adinda ki üyemiz serefsizce Faneti Lady üyemizi rahatsiz etti ve karmasilik yaratmak istedi. Baska bir forumun admini olan bu kisiyi kiniyoruz.
Sahsi Düsüncem
Birakin artik bukadar zavalli ortaligi bozma hareketleriyle. Mademki zavalli yasamayi kabul etiniz bizleri rahatsiz etmeyin.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
TARİH: 26.01.2008
OLAY: Gereksiz mesaj yazmak, gereksiz başlıklar açmak, çirkin üslup.
KAYNAK: Aslında forumun her yerinde var olduğu gibi daha çok Falaka başlığında.
AÇIKLAMA:
Piskopat isimli üyenin, rütbe kaygısıyla gereksiz başlıklar açtığını, görerek kendisine sarı kart verdim. Daha sonra "Ebru Gündeş'in ayakları hakkında" konusundaki çirkin üslubundan dolayı kendisine ikinci sarı kartı gösterdim.
Link: http://www.faneti.net/portalxl/viewtopic.php?t=5710&highlight=
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 05.02.2008
ACIKLAMA
hedefsis adinda ki üyemiz serefsizce bayan üyemize küfür etti. Kesinlikle kurallarimiza karsi davrandigi icin direk hesabi kilitlendi ve her acacagi hesaplari kilitli kalacak. Bizde insanligin disina cikan kisilere yerimiz yok!
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 03.03.2008
ACIKLAMA
Police adinda ki üyemiz serefsizce bayan üyemize küfür etti. Kesinlikle kurallarimiza karsi davrandigi icin direk hesabi kilitlendi ve her acacagi hesaplari kilitli kalacak. Bizde insanligin disina cikan kisilere yerimiz yok!
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| ne guzel....cok hosuma gitti......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
TARIH 04.03.2008
OLAY Hala bizi rahatsiz etme
ACIKLAMA
UsNation adinda ki üyemiz dün forum dan uzaklastirilan üyemiz Police oldugu icin ve ne hitabinda ne de üslubunda bir degisme görüldügü icin yeniden hesabi kilitlendi. Bizde insanligin disina cikan kisilere yerimiz yok dememize ramen bizi böyle test eden üyelere fazla ugrasmamayi tavsiye ederiz.
Biz dünkü duyuruda http://www.faneti.net/portalxl/ftopic7424.html artik kesinlikle bu sekilde üyelere yer vermiyecegimizi dedik!
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
SPECTRUM
Site Admin

|
|
|
_________________ Ayaklar odalarda bir çift yavru güvercin
tutup avuca almak, okşayıp öpmek için...
|
|
 |
    |
 |
|
|