bir kac ay önce uyari verdik ve bu uyariyi tekrar etmek de fayda var bence.
Clickjacking (http://www.faneti.net/portalxl/viewtopic.php?f=36&t=10282&postdays=0&postorder=asc&start=17) diye bilinen bir saldiri türü bu aralar yogunlasti. Benim email adresimi (parox@faneti.net) gönderici olarak göstererek bu aralar emailler gönderiliyor. Icerigi genelde Rusca dir ve linkler icerir. Kesinlikle böyle bir mesaj gelirse linklere tiklamayin. Sizi ya virüs ve trojan iceren websiteye bagliyorlar ve ya "phishing" diye bilinen yöntemle özel bilgilerinizi hatta kredi kart bilgilerinizi elde etmek istiyorlar.
Benden gelen bir email de kesinlikle Rusca icerik olmaz ve tiklanacak link olursa bizim sayfalar olur.
http://fanetinet.ORNEK.com gibi adresler kesinlikle www.faneti.net'e bagli linkler degildir. ORNEK.com'a baglaniyorsunuz ve linkin icindeki fanetinet sadece sizi kandirmak icin ekliyorlar.
Benden size email gelirse kesinlikle Türkce olur, Parox tadinda düsük cümleler olur ve cok nadir Türkce harfler kullanilir
Benim arastirmama göre bir email adresini kopyalamak/calmak ve onun altinda email göndermek cok kolaymis. Bizim server üzerinden gönderilmiyor. Sadece email adresini kullaniyorlar. Acaba bu konu da bize bilgi verecek ve yardimci ola bilecek üyelerimiz var mi? Sordugum insanlar bunun tetbiri yoktur diyorlar ama cözüm yolu varsa iyi olur.
Saygilarimla
Parox
________________________________________________
İnsanlığın güzelliğine inanmak kadar güzel bir Fetiş ola bilir mi !


































































